سوالات و مشکلات برنامه PSX Download Helper

• Thread starter Thread starter i-safe
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آره ایپی رو بصورت manual وارد کردم ولی کانکت نشد
روی کنسول و پی سی ip address رو بزار اتوماتیک. فقط pro-xy server که psx میده رو باید در کنسول وارد کنی
اگرهم خواستی آفلاین انتقال بدی صفحه99 همین تاپیک رو بخون
درهر صورت همیشه روی پی سی default gateway رو خالی بزار

روی کنسول و پی سی ip address رو بزار اتوماتیک. فقط pro-xy server که psx میده رو باید در کنسول وارد کنی
اگرهم خواستی آفلاین انتقال بدی صفحه99 همین تاپیک رو بخون
درهر صورت همیشه روی پی سی default gateway رو خالی بزار
ip address رو حالت اتوماتیک گذاشتم که تو این حالت اصلا به lan وصل نمیشه
default gateway مقدارش خالی گذاشتم

Attachments

• Screenshot (6).png
    Screenshot (6).png
    120.8 KB · مشاهده: 12
  • Screenshot (7).png
    Screenshot (7).png
    169 KB · مشاهده: 18
سلام من استار وار بتل فرانت دو رو دانلود کردم الان با برنامه psx گذاشتم دیتا هارو بریزه ولی چند گیگ که میریزه اروره HTTP status کد 400میده دیتا و پاک کردم از اول لینک گرفتم و دانلود کردم ولی مشکلم حل نشدش

سلام من استار وار بتل فرانت دو رو دانلود کردم الان با برنامه psx گذاشتم دیتا هارو بریزه ولی چند گیگ که میریزه اروره HTTP status کد 400میده دیتا و پاک کردم از اول لینک گرفتم و دانلود کردم ولی مشکلم حل نشدش

دوستان سوال قبلی من رو که کسی پاسخ نداد.
راهی هست که بدون اینکه خودت تست کنی با برنامه بفهمی کد بازیت برای دانلود چی هست؟
مثلا اسپایدرمن رو من چک کردم 3 تا کد مختلف برای اروپا داره !!!
از کجا بدونم کدوم رو باید دانلود کنم؟

دوستان سوال قبلی من رو که کسی پاسخ نداد.
راهی هست که بدون اینکه خودت تست کنی با برنامه بفهمی کد بازیت برای دانلود چی هست؟
مثلا اسپایدرمن رو من چک کردم 3 تا کد مختلف برای اروپا داره !!!
از کجا بدونم کدوم رو باید دانلود کنم؟

هم سوال قبلی هم این سوال.
هیچ راهی نداره و برای هدر نرفتن حجم دانلود بهتره کد رو با psx چک کنین .
ریجن آمریکا معمولا یه کد داره و بعضی بازی ها ریجن 1 یا همون آمریکا 2 کد دارن برزیل و آمریکا
اروپا بیشتر مواقع 3 تا کد دارن اونجور که یجا خوندم (حالا درست یا اشتباه بودنشو نمیدونم ) کشور های شرق و مرکز و غرب اروپا ...با اینحال بازی های کمی 3 کد دارن .

سلام به همه دوستان،
دوستان من از یک کانال میخوام اکانت بگیرم، ولی دیتای بازیو ندارم، میخوام بزارم بعدا دانلودش کنم، ولی خب اون فروشنده کلا ده دقیقه بیشتر زمان نمیده که اکانتو اکتیو کنم،
آیا میشه بازی هارو بزنم برای دانلود و. کمی دانلود بشن، بعد کنسولو آفلاین کنم و بعدا دیتارو که دانلود کردم بریزم؟
امیدوارم درست توضیح داده باشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or