سلام.سلام دوستان یه سوال دارم خیلی خیلی فوری جواب میخوام :
یه بنده خدایی از واشنگتون یه Wii خریده برام . بعد این بیاد ایران مشکلی با کپی خور کردنش نیست ؟
خواهشا سریع سریع جواب بدید حیاتیه !
خیر...
سلام.سلام دوستان یه سوال دارم خیلی خیلی فوری جواب میخوام :
یه بنده خدایی از واشنگتون یه Wii خریده برام . بعد این بیاد ایران مشکلی با کپی خور کردنش نیست ؟
خواهشا سریع سریع جواب بدید حیاتیه !
تا الان که آخرین فریمور 4.3 هست براحتی کپی خور میشه و مشکلی نداره. مگر اینکه 4.4 یا بالاتر بیاد که اونم تا بیاد یه ماهی طول میکشه تا دستگاه های تو بازار 4.4 بشن.آخه یه بنده خدای دیگه ای میگفت اگه ورژن فریمورش بالا باشه ممکنه کپی خور نشه در حال حاضر ... یه سوال دیگه قیمتش چقدر در میاد ؟ تضمین میدن که نترکه Wii ؟:d
سلام.سلام
چند تا سوال:
1.سیستم موشن این دستگاه چقدر دقیقه؟(با موشن پلاس)
2.ویموت باطری میخوره؟باتری معمولی میخواد یا شارژی؟
3.توی این دستگاه هم هر کسی برای خودش پروفایل با آواتار میساز؟
wiiware.4 چی هست؟
5.اجرا بازی توی این دستگاه سخت هست؟اخه 360 توش راحت بازی را میزاریم و بازی میکنیم ولی اینو نمیدونم.
6.برای اجرا بازی های جدید باید آپدیت کنیم؟
7.این وی های مشکی بازی را از روی هارد اجرا میکنند.برای اجرا بازی وقتی بازی خریدیم باید چی کار کنیم؟
8.میخوام مشکلی نباشه که مثلا یک بازی را بزارم روی دستگاه بعد مثلا یکدفعه دستگاه خراب شه یا کپی خورش بپره.باید چی کار کنم؟(من زیاد کار ها را تخصصی بلد نیستم میخوام تقریبا مثل 360 راحت باشه کار با اون)
9.کلا وقتی میخوایم بخریم باید بگیم که چه کار هایی را همون جا انجام بده که دیگه مشکلی نباشه؟
10.بازی های nes هم اجرا میکنه؟
سلام.
1- خیلی. کافیه یه دور تستی Wii Sports Resort رو بازی کنید تا بفهمید.
2- باطری معمولی. همون قلمی!!
3- آواتار داره که همون Mii هست اسمش ولی همه ی بازی ها ازش استفاده نمیکنن. هر بازی سیو واسه 3-4 نفر رو داره.
4- مثل بازی های آرکید تو 360 هست.
5- اگه کامل و درست کپی خور بشه اجرای بازی راحته.
6- خود فریمور لازم نیست آپدیت بشه ولی نرم افزار های اجرای بازی باید آپدیت بشن.
7- اگه کپی خور بود باید هارد رو وصل کنی به PC بعد بازی ها رو با نرم افزاری مثل Wii Backup Manager بریزی رو هارد بعد هارد یا فلش رو وصل کنی به Wii و میری تو نرم افزار اجرای بازی از روی هارد و بازی میکنی.
8- با بازی دستگاه خراب نمیشه اگه خودت دستکاری کنی خراب میشه. تو اینترنت هم نباید آپدیتش کنی.
9- تست کنی بازی بیاد خراب نباشه و تو تنظیمات بره و مهلت تست فراموش نشه.
10- بلی با امولاتور
من قیمت فروشگاه های توپخونه رو دادم.mishe adrese site chand forosghah interneti ro bezari?
از فروشگاه DC بگیرین.
پستی میفرسته.
بدون موشن هم حال میده. مثلا همین گالاکسی 2 اصلا موشن پلاس احتیاج نداره. ولی 2-3 تا بازی هستند که موشن میخوان و باحال هم هستند مثل Red Steel 2 و resort
از فروشگاه DC بگیرین.سلام
میخواستم بدونم کسی مغازه ای میشناسه که از طریق پستی بشه ازش خرید کرد ؟ (اخه تو کرمانشاه زیاد Wii پیدا نمیشه و قیمتش هم بالاس)
یک سوال هم داشتم
بدون موشن پلاس بازی با Wii حال میده یا حتما باید گرفت؟
inmasalan too bazi tennis wii age motions pius nabashe masaln rakete invar onvar nemiree?>