نزدیکه 300-315 تومن.قیمت روز wii رو کسی می دونه؟؟؟ با قیمت لوازم جانبی؟؟؟
ریجن پال یا یوسی جفتش همینه.کدوم ریجنو قیمتشو گفتی؟کپی خوره؟؟
چرا بریک شه؟؟!!من میخوام وی بگیرم ولی نگرانم که بریک شه:wallbash::wallbash::wallbash:
میشه نرم افزار های ضد بریک رو که برای پیشگییری از بریک شدنه تو این تایپ بگی؟:dچرا بریک شه؟؟!!
این همه نرم افزار ضدبریک.
اگه مواظبت کنید چیزی نمیشه.
یه ذره بیشتر درمورد بریکه وی مطالعه کنید داستان دستتون میاد.
بوت مي و priiloader اين دوتا كارت رو راه ميندازهمیشه نرم افزار های ضد بریک رو که برای پیشگییری از بریک شدنه تو این تایپ بگی؟:d
بله الان دومدل تو بازار هست : مشكيا و سفيدا (!)علی آقا یه سوال داشتم.برادرم میخواد یه Wii بخره منتها تا اونجایی که من دیدم دو نوع Wii تو بازاره یکی سفید و یکی سیاه.شنبدم که سیاه ها برای اجرای بازی کپی فقط باید از روی هارد اکسترنال و فلش بازی رو اجرا کرد.میشه یه کمی در این مورد توضیح بدین که راهی داره یا...
ممنون:d>:d<
سلام.من تصمیم به خرید وی دارم به من قیمت وی پال دیسک خور رو 350 دادند به نظر شما قیمت خوب هست یا نه؟
چه نرم افزارهایی و کدوم نسخه از اون نرم افزارها باید روش نصب باشه که بعدا احتیاجی به دانلود و نصب چیز دیگه ای نداشته باشم
واگه درکل توصیه ای قبل از خرید دارید که حتما باید بهش توجه کرد چه از لحاظ سخت افزاری و چه نرم افزاری
بگید که بعدا پشیمونی توش نباشه چون اینجور موارد رو حتما باید از قبل طی کرد
سوال اخرم در مورد اجرای بازیهای گیم کیوب هست که میخواستم بدونم چه نرم افزاری میخواد و ایا دسته
گیم کیوب و مموری کارت اون رو میخواد یا نه و اگه بخواد باید دسته اوریجینال باشه یا نه و همینطور از کجا قابل تهیه هست
نه دیگه کپی خور سخت افزاری نمیکنن کلا بقیه جاها هم نمی کنن چون براشون به صرفه نیست همین نرم افزاریش هم خوبه.ممنون از راهنماییتون
اگه کپیخور سخت افزاری بشه دیگه نیاز به اپدیت هست یا نه؟ و الان توی توپخونه کپیخور سخت افزاری انجام میشه یا منسوخ شده و چیپش گیر نمیاد
اصلا دسته و مموری گیم کیوب تو توپخونه گیر میاد یا نه؟ اگه جایی رو میشناسید که مطمئن باشه هم برا وی و هم برا دسته و مموری گیم کیوب ممنون میشم برام پی ام کنید