Wander
کاربر سایت
الان نگاه کردم.مقابل مدلش توی پرانتز نوشته کره و یه سری هم نوشته زبان شرقی داره که احتمالا کره ای هستخوب احتمال میره که دستگاهتون ریجنش تغییر داده شده قبلا. زیر دستگاه کره ای نوشته؟
مگه مشکلی داره ریجنش عوض بشه؟
الان که تست کردم متوجه شدم زمانی که به مدت طولانی یه بازی رو انجام می دم اون اتفاق میفته ولی اگه مثلا 10 دیقه یا یه ربع یه بازی انجام بدم و بعد بخوام برم توی منوی اصلی کنسول، هیچ مشکلی پیش نمیادنه بریک نشده شاید به خاطر پایین بودن ورژن اون backup Luncherتون اینجوری میشه. بعد اگه بریک بشه دیگه دستگاه بالا نمیاد.
با هیچ بازیی مشکل ندارم الا ایننه اشکال از سورس نیست اشکال از دستگاهتونه. من احتمال میدم کپی خور کننده دستگاه سنتی کار کرده چون آپدیت های جدید این مشکل رو حل کردند.
شما یه نگاه زیر دستگاه بکن ببین چی نوشته بعد ورژن بکآپ لانچرت هم بگو.
راستی دستگاه رو از کجا گرفتی؟
دستگاه رو از زیر زمین لباف گرفتم.مثلا کارش فروش وی بود و کلی وی داشت.فروشگاه تقی زاده بود فکر میکنم
در ضمن یادمه همین گلگسی 1 رو با دولفین هم که اجرا کردم همین جور بود و کات سنس ها مشکل داشت
زیر کنسول این رو نوشته به عنوان مدل:
RVW-001(KOR)2008
بعد ببین من کلا برای بازی 2 تا گزینه تویه صفحه دارم.یدونه گزینه خود دیسک بازیه که مثلا بعضا می گه باید آبدیت کنی
اون یکی روش یه نوشته بکاپ شبیه یه فلش میاد و هی میره و میاد ولی وقتی می رم داخلش زده WII Channel Disc
من ازین استفاده می کنم.وقتی هم روی آیکون همین قسمت میرم یه نوشته Disc 2010 میاد