یه سوال دیگه.اگه من LT+ نصب کنم برای بازی های قدیمی مشکل پیش نمیاد.بعد چرا نسخه ی پچ نشده ی BLACK OPS رو کنسولم قبل از اپدیت میاورد ولی الان برای نسخه ی پچ شده باید lt+ بریزم؟
با بازیهای قدیمی مشکلی نداره ولی BO و AC و NFS و MW2 رو باید مجددا patch کنید تا امنیت لازم رو داشته باشن
سلام! باید ایمیج این بازی ها رو یک بار با برنامه abgx 1.0.5 چک کنید که خودشون اتوماتیک پچ میشن.(البته اگه بقیه شرایط رو داشته باشن)من این 3 بازی رو دارم halo reach. cod modern warfare 2 , cod black ops
. باید چی کار کنم تا بتونم این 3 بازی رو تو لایو با lt+ بازی کنم.
باید ایمیج این بازی ها رو چی کار کنم تا بتونم لایو بازی کنم.
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه.
برای اجرای نسخه ی پچ شده ی بازی ها حتما باید LT+ نصب باشه؟مثلا black ops
نه دوست عزیز مشکلی پیش نمی آید , ماله من بعضی موقع ها یک بازی رو 2 بار آپدیت می کنم :dدوستان من امروز خواستم فیفا بازی کنم،آپدیت خواست،اینم بگم 2 روز پیشم بازی کردم چیزی نخواست.قضیه چیه؟مشکلی نیس آپدیت کنم؟
شما چرا خودت رو اذیت میکنی.بخوای نخوای باید LT Plus نصب کنیمنظورم این بود که برای اجرای بازی های پچ شده باید LT+ روی xbox نصب باشه و بدون LT+ این بازی ها اجرا نمی شود؟
برای اجرای نسخه ی پچ شده ی بازی ها حتما باید LT+ نصب باشه؟مثلا black ops
منظورم این بود که برای اجرای بازی های پچ شده باید LT+ روی xbox نصب باشه و بدون LT+ این بازی ها اجرا نمی شود؟
الان فکر کنم حدود 6-7 عنوان بازی باشن که ap2.5 توشون فعال شده باشنشما چرا خودت رو اذیت میکنی.بخوای نخوای باید LT Plus نصب کنی
بله.میتونیدداشبورد من 2.0.12625.0 هست .یعنی میتونم LT+ نصب کنم و بازی های پچ شده را به راحتی اجرا کنم؟