سوالات متداول در مورد آپدیت Fall 2010 و راه های شناسایی جدید

بازیهایی که دارای ap نیستند هم باید پچ بشن؟ مثل فیفا ۲۰۱۱ یا رد دد ریدمپشن؟

باسلام

تا به حال هیچ گزارشی مبنی بر فعال شدن ap25 روی بازیهای قدیمی وجود نداشته و ظاهرا همون چک ssv2 برای این گونه بازیها کافی میباشد.

در ضمن اگر هم به طور مثال روی فیفا 11 فعال بشه (البته به نظر محال میاد) فرمور +LT شما به طور خودکار از اجرا شدن بازی جلوگیری میکند و از Flag شدن شما جلوگیری میکند و اونموقع میتونید منظر پچ ap25 برای این بازی باشد.

آخرین ویرایش:
سلام من بازی assasin creed brotherhood رو توی دستگاه گذاشتم و ارور unreadble داد الان رفتم lt+ رو ریختم و دارم بازی میکنم اگه الان به لایو وصل بشم بازم فلگ میشم؟

xbox ه من اپدیت میکنه بعد مگه some xbox 360 fetures are not avalible you can fix them by update your console بعدش هم ریست میکنم و داشبوردم عوض شده ولی اواتار ندارم و وقتی هم به لایو میرم اپدیت میکنه و دوباره همون ارور کمکم کنییییییییییید.

کسی نیست کمکم کنه؟

سلام من بازی assasin creed brotherhood رو توی دستگاه گذاشتم و ارور unreadble داد الان رفتم lt+ رو ریختم و دارم بازی میکنم اگه الان به لایو وصل بشم بازم فلگ میشم؟

شما با اجازت همون موقع که دیسک رو گذاشتی درجا فلگ شدی!:p
تا بن ویو تا می تونی از لایو استفاده کن که بن ویو شروع شه بن می شی! :d

کسی نیست کمکم کنه؟
حتماً هارد نداری.
آپدیت جدید نیاز به هارد داره چون روی حافظه داخلی جا نمی شه. به همین دلیل آواتار و ... رو نمی ریزه که جا بشه.

بازیهایی که دارای ap نیستند هم باید پچ بشن؟ مثل فیفا ۲۰۱۱ یا رد دد ریدمپشن؟
خیر.

آخرین ویرایش:
شما با اجازت همون موقع که دیسک رو گذاشتی درجا فلگ شدی!:p
تا بن ویو تا می تونی از لایو استفاده کن که بن ویو شروع شه بن می شی! :d

حتماً هارد نداری.
آپدیت جدید نیاز به هارد داره چون روی حافظه داخلی جا نمی شه. به همین دلیل آواتار و ... رو نمی ریزه که جا بشه.

خیر.

نه اقا هارد 120 گیگ دارم

من امروز دستگاهم رو +LT کردم.البته بردم نکست جن.بازی brotherhood رو بدون مشکل بازی میکنم ولی امروز 2 بار need for speed گرفتم ولی تو دستگاه بالا نمی آد.البته با fable هم همین مشکل دارم.یعنی مربوط به پچ بازی می شه یا درست واسم آپدیت نکرده.
ممنون می شم دوستان کمک بدن

من امروز دستگاهم رو +LT کردم.البته بردم نکست جن.بازی brotherhood رو بدون مشکل بازی میکنم ولی امروز 2 بار need for speed گرفتم ولی تو دستگاه بالا نمی آد.البته با fable هم همین مشکل دارم.یعنی مربوط به پچ بازی می شه یا درست واسم آپدیت نکرده.
ممنون می شم دوستان کمک بدن
اگر صفحه مشکی می شه و هنگ می کنه,ایراد از سی دی هست.بازی ها باید پچ شده باشن...

سلام و شرمنده اگه سوال بی مورده اما این واقعا داره اذیت میکنه لطفا کمک کنید.من الان 2تا بازی assasins creed و need for speed hot pursuit رو تا میزارم تو دستگاه error isk is unreadebale میده!!!!اپدیتم کردم اما firmware LT هستش!!!!حتما باید LT+ کنمش؟خودم میتونم انجامش بدم؟

آخرین ویرایش:
سلام و شرمنده اگه سوال بی مورده اما این واقعا داره اذیت میکنه لطفا کمک کنید.من الان 2تا بازی assasins creed و need for speed hot pursuit رو تا میزارم تو دستگاه error isk is unreadebale میده!!!!اپدیتم کردم اما firmware LT هستش!!!!حتما باید LT+ کنمش؟خودم میتونم انجامش بدم؟

آره حتما واسه این بازی ها و بازی های جدید می خواد.نه اگه بدی بیرون کسی انجام بده بهتره.10 تومانی هزینه داری.ولی ممکنه خودت به دستگاه آسیب بزنی

سلام دوستان
میخواستم بدونم قضیه این +lt دیگه به Stealth patch نیاز نداره چیه ؟ :-/
مگه میشه ؟
بعدش یه سوال دیگه ! اگه دستگامو +lt کنم بازیهای جدید رو باید پچ شده بخرم یا پچ نشده ؟

1-دروغ محضه.
2-از شما که کاربر فعال هستید بعیده. لطف کنید حدالاقل پست قبل رو بخونید.

سلام دوستان
میخواستم بدونم قضیه این +lt دیگه به Stealth patch نیاز نداره چیه ؟ :-/
مگه میشه ؟
بعدش یه سوال دیگه ! اگه دستگامو +lt کنم بازیهای جدید رو باید پچ شده بخرم یا پچ نشده ؟
نه تنها احتیاج دارهبلکه برای اینکه یه موقعی اشتباه سی دی بدون پچ نزارید تو دستگاه,اگر پچ شده نباشه اصلا اجرا نمی کنه.

چطور می شه فهمید سی دی بازی need for speed یا fable سالم هستش.؟یعنی پچ شدن و ایراد از کنسول نیستش؟
از هر جا need میگیرم کنسول هنگ میکنه.
اصلا اگه دستگاه brotherhood رو بدون مشکل بیاره ممکنه آپدیت هنوزم مشکل داشته باشه.من با خود سی دی بازی آپدیتش کردم.فریمور رو نکست جن درست کرد خواست آپ کنه هارد باهاش نبود نتونست.

چطور می شه فهمید سی دی بازی need for speed یا fable سالم هستش.؟یعنی پچ شدن و ایراد از کنسول نیستش؟
از هر جا need میگیرم کنسول هنگ میکنه.
اصلا اگه دستگاه brotherhood رو بدون مشکل بیاره ممکنه آپدیت هنوزم مشکل داشته باشه.من با خود سی دی بازی آپدیتش کردم.فریمور رو نکست جن درست کرد خواست آپ کنه هارد باهاش نبود نتونست.
اگر دستگاه هنگ می کنه و تصویر سیاه می شه که ایراد از بازیه!شما یه کاری کن,پچش را دانلود کن,از بازی ایمیج بگیر بعد بازی را پچ کن بعد دوباره رایت کن ببین چی می شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or