سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

مرسي داداشاي گلم آخه منم دقيقا همين مشكلات رو با XPERIA RAY داشتم كه آپديت كرده بودم به 4.0.4 ولي به 2.3.4 دانگريد كردم كه مشكلاتم حل شدن حالا همين مشكلات رو با XPERIA J دارم راستش نميدونم چه رامي رو دان كنم لطفا اگه مايه ي زحمت نباشيم لينك دانلود نسخه انگليس رو قرار بدين كه واقعا ممنون ميشم.

مرسي داداشاي گلم آخه منم دقيقا همين مشكلات رو با XPERIA RAY داشتم كه آپديت كرده بودم به 4.0.4 ولي به 2.3.4 دانگريد كردم كه مشكلاتم حل شدن حالا همين مشكلات رو با XPERIA J دارم راستش نميدونم چه رامي رو دان كنم لطفا اگه مايه ي زحمت نباشيم لينك دانلود نسخه انگليس رو قرار بدين كه واقعا ممنون ميشم.

واسه ray نباید رام استوک بریزی
رام Ultimate HD با یه کرنل که تو تاپیکش پیشنهاد کرده اینیستال کن xda رو میگم

الان خیلی خوابم میاد :d عصر واست لینک Stock ICS رو پیدا می کنم.شاید با روت کردن بتونی سرعت رو افزایش بدی، به نظر من امتحانش ضرری نداره.Sent from my LT26ii using Tapatalk 2
مرسي دادا:dرام استوك باشه كفايت ميكنه چون نميخوام روت و اوركلاكش كنم.قبلا رو ICS خيلي نرم بود ولي الان...:dبازم ممنونم كه هوام رو داريد:d

مرسي دادا:dرام استوك باشه كفايت ميكنه چون نميخوام روت و اوركلاكش كنم.قبلا رو ICS خيلي نرم بود ولي الان...:dبازم ممنونم كه هوام رو داريد:d

میل خودته، فقط ای کاش Build Number گوشی رو میگفتی چیه. منظورم Build Number فعلی هستش.
منتظرم.

Sent from my LT26ii using Tapatalk 2

سلام
اگر اندروید Arc s (پیشفرض گوشی 2.3 هست) رو به 4.0.4 ارتقاء بدم مشکل کندی سرعت و باگ و ایراد و غیره ایجاد نمیشه ؟؟
خیر عزیز.چون اندرویدها اختصاصی برای هر گوشی هستش حتی اگه 700 هم بیاد با گوشی مثلا arc s همخوانی نداشته باشه آپدیت نمیشه @};-

خیر عزیز.چون اندرویدها اختصاصی برای هر گوشی هستش حتی اگه 700 هم بیاد با گوشی مثلا arc s همخوانی نداشته باشه آپدیت نمیشه @};-
گوشی اکسپریا پرو با آپدیت رسمی به ics به شدت دچار لگ و کندی می شه.هم توی ui هم در اجرای بازیها پس نظر شما برای همه گوشی ها صدق نمی کنه.
کلا گوشی های با 512 مگ رم برای اندروید ورژن 4 به بالا کم میارن مخصوصا گوشیهای قدیمی تر.

دوستان از گیفت کارت میخوام استفاده کنم.یه راهی هست که آیپی گوشیمو گوگل پلی مال آمریکا بشناسه؟
تنها راه استفاده از *** پی ان با آیپی آمریکاس.

کسی میدونه چرا بازی های سنگین مثل Modern combat 4 روی گوش من htc sensation xe کند اجرا میشه؟بعنی خیلی روون نیست؟

چون شنیدم این گوشی خیلی قوی بازی های سنگین رو اجرا میکنه .به نظرتون مشکل ربط نداره به اینکه گوشی رو روت نکردم؟

کسی میدونه چرا بازی های سنگین مثل Modern combat 4 روی گوش من htc sensation xe کند اجرا میشه؟بعنی خیلی روون نیست؟

چون شنیدم این گوشی خیلی قوی بازی های سنگین رو اجرا میکنه .به نظرتون مشکل ربط نداره به اینکه گوشی رو روت نکردم؟
به سه دلیل اساسی.
1.معماری سی پی یو قدیمیه،با وجود فرکانس کاری بالا پرفورمنس آنچنان خوبی نداره.
2.به دلیل رزولوشن بالای صفحه نمایش،آدرنو 220 قادر به پردازش عالی تصاویر نیست.
3.MC4 یکی از سنگین ترین بازیهاست،روی نکسوس7 با وجود استفاده از چیپ تگرا3 هم کند اجرا می شه.

به سه دلیل اساسی.
1.معماری سی پی یو قدیمیه،با وجود فرکانس کاری بالا پرفورمنس آنچنان خوبی نداره.
2.به دلیل رزولوشن بالای صفحه نمایش،آدرنو 220 قادر به پردازش عالی تصاویر نیست.
3.MC4 یکی از سنگین ترین بازیهاست،روی نکسوس7 با وجود استفاده از چیپ تگرا3 هم کند اجرا می شه.

فکر کردم گوشی من ایراد داره :d.ولی اصلا جدا از Mc4 صفحه نمایش هم کمی کنده یعنی حتی توی منو هم بالا پایین میام لگ داره .مثلا میخوام وارد تنظیمات شم بعد از اینکه دگمشو میزنم 2 ثانیه بعد باز میشه !!

سلام.چه جوری میتونم بازی دیتا دار رو گوشی xperia tipo dual نصب کنم?کل سایتا یه اموزشو قرار دادن که مال من جواب نمیده.در ضمن گوشیم روت نیست و تمایلی به روت ندارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or