سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

سلام
فکر کردم گوشی من ایراد داره :d.ولی اصلا جدا از Mc4 صفحه نمایش هم کمی کنده یعنی حتی توی منو هم بالا پایین میام لگ داره .مثلا میخوام وارد تنظیمات شم بعد از اینکه دگمشو میزنم 2 ثانیه بعد باز میشه !!
نمیدونم روی یه گوشی Dual 1.5 چنین چیزی عادیه یا نه! ICS هستی؟ روت کردن میتونه کمک کنه، درضمن گوشی رو حداقل 2 روزی یه بار Restart کن.
سلام.چه جوری میتونم بازی دیتا دار رو گوشی xperia tipo dual نصب کنم?کل سایتا یه اموزشو قرار دادن که مال من جواب نمیده.در ضمن گوشیم روت نیست و تمایلی به روت ندارم.

راه خاصی نداره! فایل apk رو نصب میکنی، دیتا رو هم کپی میکنی تو پوشه ی Android >> Data و یا Android >> obb

Sent from my Sony Xperia SL using Tapatalk

فکر کردم گوشی من ایراد داره :d.ولی اصلا جدا از Mc4 صفحه نمایش هم کمی کنده یعنی حتی توی منو هم بالا پایین میام لگ داره .مثلا میخوام وارد تنظیمات شم بعد از اینکه دگمشو میزنم 2 ثانیه بعد باز میشه !!
رابط سنس کلا رابط سنگینیه ولی نباید برای باز کردن settings دو ثانیه طول بکشه.
اندروید گوشیت چه نسخه ایه؟

رابط سنس کلا رابط سنگینیه ولی نباید برای باز کردن settings دو ثانیه طول بکشه.
اندروید گوشیت چه نسخه ایه؟

توی تنظیمات abouth phone زده 4.0.3 .خودمم نصب نکردم وقتی گوشیو خریدم روش نصب بود.بعد تعجبم کردم چون توی اطلاعات گوشی تو اینترنت خوندم زده بود اندروید 2.3 اپدیت تا 4.0.3 .

احتمال داره این گوشی قبل من دست کسی دیگه بوده باشه روش اپدیت کرده؟یعنی دست دو؟چون باید2.3 باشه و کسی میخره خودش اپدیت کنه.

توی تنظیمات abouth phone زده 4.0.3 .خودمم نصب نکردم وقتی گوشیو خریدم روش نصب بود.بعد تعجبم کردم چون توی اطلاعات گوشی تو اینترنت خوندم زده بود اندروید 2.3 اپدیت تا 4.0.3 .
احتمال داره این گوشی قبل من دست کسی دیگه بوده باشه روش اپدیت کرده؟یعنی دست دو؟چون باید2.3 باشه و کسی میخره خودش اپدیت کنه.
اگه گوشی رو آک و با گارانتی خریدی احتمال آپدیت از سوی شرکت گارانتی هست.از بازار موبایل بی در و پیکر وطن هیچ چیز بعید نیست.تازگیا یه razr maxx گرفتم اندروید 2.3.6 روش نصب بود ولی برای بعضیا 4.0.4 نصبه.اگه گوشی رو پلمپ خریدی نگرانش نباش.

سلام به همه.
میشه از مارکت چیزی دانلود کرد؟بدون عوض کردن ای پی.
(اگه کسی دسرسی داره چنتا اپ بگم برام دانلود میکنه؟)
با تشکر بسیار.
نه عزیز امکانش نیست،فقط و فقط با *** پی ان و اکانت گوگل امکان دسترسی می تونی داشته باشی.

سلام
عزیزان من یک xperia tx خریدم
الان گوشی رو روت کردم (موفق) ولی چطوری میتونم یک فایل منیجر بصورت افلاین (بدون مارکت) بریزم روی گوشی که بتونم باهاش نرم افزار نصب کنم ؟
چون خوده فایل منیجر ها بصورت apk هست که باید با کمک فایل منیجر توش گوشی پیدا بشن و نصب بشن

سلام
عزیزان من یک xperia tx خریدم
الان گوشی رو روت کردم (موفق) ولی چطوری میتونم یک فایل منیجر بصورت افلاین (بدون مارکت) بریزم روی گوشی که بتونم باهاش نرم افزار نصب کنم ؟
چون خوده فایل منیجر ها بصورت apk هست که باید با کمک فایل منیجر توش گوشی پیدا بشن و نصب بشن
راه سادش اینه که توی Browser گوشیت اپهای Bazar یا Play-Store رو سرچ کنی و دانلود کنی بعد از دانلود از طریق دانلود منیجر Browser نصبشون کنی و بعدش از طریق یکی از این 2 اپ فارسی ، فایل منیجر مورد نظرت رو سرچ و دانلود کنی.منتها یادت باشه که توی ستینگ و قسمت Security گوشیت تیک Install From Unknown Source رو زده باشی.

تا حالا کسی با ADSL کامپیوتر گوشیشو (از طریق کابل) به اینترنت وصل کرده؟
گوشیمم روت شده هست . کل اینترنتو گشتم ولی روش بدرد بخوری پیدا نکردم.
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
الآن یعنی هیچکس اطلاع نداره؟؟؟

راه سادش اینه که توی Browser گوشیت اپهای Bazar یا Play-Store رو سرچ کنی و دانلود کنی بعد از دانلود از طریق دانلود منیجر Browser نصبشون کنی و بعدش از طریق یکی از این 2 اپ فارسی ، فایل منیجر مورد نظرت رو سرچ و دانلود کنی.منتها یادت باشه که توی ستینگ و قسمت Security گوشیت تیک Install From Unknown Source رو زده باشی.
ممنون
میشه بهترین فایل منیجر موجودرو که میشه رایگان دانلود کرد رو معرفی کنی؟
بعد همیشه این گزینه ی نصب از سورس های متفرقه روشن باشه؟
و سوال بعدی اینکه واسه روت کردن یه گزینه ی دیباگ نمیدونم چیچی بود روشن کردم از زیرمجموعه ی developers option
اون دقیقا کاربردش چیه و اینکه خاموشش کنم الان دیگه؟
راستی گوشی بصورت استاک روی 4.0.3 بود اندرویدش که بردم روی 4.1.2 بعد روت کردم

آخرین ویرایش:
سلام
سلام به همه.
میشه از مارکت چیزی دانلود کرد؟بدون عوض کردن ای پی.
(اگه کسی دسرسی داره چنتا اپ بگم برام دانلود میکنه؟)
با تشکر بسیار.
هرچی میخوای بگو واست دان کنم یه جا دیگه آپ کنم.

هیچ ربطی نداره! وقتی یه ورژن جدید میاد، شرکت ها اکثر گوشی ها رو با همون آخرین ورژن ریلیز میکنن (شاید هم من اشتباه میکنم!)

ممنون
و سوال بعدی اینکه واسه روت کردن یه گزینه ی دیباگ نمیدونم چیچی بود روشن کردم از زیرمجموعه ی developers option
اگه واسه دانلود میخوای که لغت فایل منیجر اشتباست! فایل منیجر نرم افزاری هستش که میشه باهاش فایل ها، عکس ها و ... رو داخل گوشیت مدیریت کرد. شما احتمالا دنبال یه مارکت هستی که بشه ازش به طور رایگان دانلود کرد؛ همونطور که جناب آریا گفتن Bazaar و Play-Store بهترین App ها هستند + Myket و همشون هم ایرانی هستند. یه نکته هستش، اون هم اینکه Play-Store تقریبا 90% برنامه های Play-Store رو داره اما فقط مشکل اینجاست که برنامه ش مشکل داره و واسه دانلود ممکنه مجبور بشی به سایت Play-Store.ir مراجعه کنی که بای رجیستر بشی و بتونی دان کنی.
در مورد Unknown Sources هم بله، همیشه بزار روشن باشه، چون برنامه ها رو از Google Play Store نمیگیری باید روشن باشه.
اون واسه روت کردن، فلش کردن و ... هستش که به کامپیوتر اجازه میده بر روی گوشی تغییرات خاصی رو اعمال کنه (روت و ...)؛ الان هم دیگه خاموشش کن، لازمش نداری.

ممنون
خواهش میکنم.
فایل منیجیر های خوب ( با توجه به اینکه دستگاهت روت هست) Root Explorer یا ES File Explorer هست.
بله
اون USB Debugging در واقع مورد استفاده ایی برای شما نداره ولی بعضی اوقات برای اتصال به کامپیوتر و تبادل فایل از طریق کامپیوتر نیاز میشه که توی بعضی از موبایلها روشنش کنید.
خیلی هم خوب چون در حالت کالی ICS اصلا جالب نیست و بهتره اگر میخوای رام استوک داشته باشی بری رو جیلی بین .در ضمن وقت کردی از کاستوم رامهای خوبی هم که برای این گوشی اومده استفاده کن.

این بازی هایی که data داره رو کجا باید کپی کرد؟ /:)
مسخرست ها گیم یجا دَتا یجا !
اون دیتاهایی که فرمتشون obb. هست باید توی android/obb کپی بشه و بقیه رو باید توی android/data کپی کرد.

---------- نوشته در 09:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:51 PM ارسال شده بود ----------

تا حالا کسی با ADSL کامپیوتر گوشیشو (از طریق کابل) به اینترنت وصل کرده؟
گوشیمم روت شده هست . کل اینترنتو گشتم ولی روش بدرد بخوری پیدا نکردم.
ممنون میشم اگه کمکم کنید.

دوست عزیز شما مدل گوشیت رو بگو تا راهنماییت کنم اما معمولا با استفاده از حالت internet pass-though میشه اینترنت رو از PC توسط کابل به گوشی انتقال داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or