سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

سلام
دوستان من موقعی که ویدیو فول اچ دی روی گوشیم با bs player پخش میکنم فریم بصورت میانگین 20 هست(معمولا 18 تا 22). این مقدار طبیعی هست؟ اخه بدجور رو اعصابه! به غیر از oc چه کار میتونم بکنم?

modern combat 4 و need for speed most wanted رو میتونه با فریم خوب اجرا کنه؟

موقعی که صفحات منو رو با سرعت رد میکنم لگ دارم. طبیعییه؟

xperia p. آندروید 4.0.4 روت نشده

سلام
دوستان من موقعی که ویدیو فول اچ دی روی گوشیم با bs player پخش میکنم فریم بصورت میانگین 20 هست(معمولا 18 تا 22). این مقدار طبیعی هست؟ اخه بدجور رو اعصابه! به غیر از oc چه کار میتونم بکنم?

modern combat 4 و need for speed most wanted رو میتونه با فریم خوب اجرا کنه؟

موقعی که صفحات منو رو با سرعت رد میکنم لگ دارم. طبیعییه؟

xperia p. آندروید 4.0.4 روت نشده

سلام
حقیقتش تا به حال فیلم Full HD رو گوشیم اجرا نکردم، اما به نظرم باید فریم بیشتری بده. MX Player رو نصب کن، اون از هر دو هسته ی پردازنده استفاده میکنه، احتمالا بیشتر فریم میگیری با MX.
اون دو تا بازی رو هم احتمالا یه خورده کم میاره، شاید حداکثر فریم رو نگیری.
لگ داخل منو هم احتمالا طبیعیه، یه خورده صبر کن JB بیاد حل میشه. از GO Launcher هم میتونی استفاده کنی.
واسه افزایش سرعت، برنامه های سیستمی که نمیخوای رو Disable کن.

Sent from my LT26ii using Tapatalk 2

سلام
حقیقتش تا به حال فیلم Full HD رو گوشیم اجرا نکردم، اما به نظرم باید فریم بیشتری بده. MX Player رو نصب کن، اون از هر دو هسته ی پردازنده استفاده میکنه، احتمالا بیشتر فریم میگیری با MX.
اون دو تا بازی رو هم احتمالا یه خورده کم میاره، شاید حداکثر فریم رو نگیری.
لگ داخل منو هم احتمالا طبیعیه، یه خورده صبر کن JB بیاد حل میشه. از GO Launcher هم میتونی استفاده کنی.
واسه افزایش سرعت، برنامه های سیستمی که نمیخوای رو Disable کن.

mx player روی گوشی نصبه ولی تنضیمات خاصی نداره که فریم رو لحضه به لحضه بده و اونچیزی که بنظر من میرسه اینه که فرق خاص و فاحشی از نظر فریم با bs player نداره و همون وضعیته!

در مورد بازی ها هم که خودم هم نمیدونم فریم روون میده یا ولی چیزی که نظر منو جلب کرده اینه که gpu گوشی من mali-400 هست و این gpu یی هست که تو galaxy note 1&2 و s II& sIII بکار رفته (طبق مشخصات) این یکم مشکوکه!! گلکسی هایی که اسم بردم نه تنها تمام بازی ها رو براحتی اجرا میکنن بلکه هیچ افت فریم و لگی ندارن. قضیه مربوط به time space و رابط کاربری سونیه که خیلی سنگینه یا cpu? اخه cpu گوشی من و sII هر دو cortex a9 هست و تنها 0.2 ختلاف فرکانس هست ولی s II خیلی روونه و لگی نداره؟

من معمولا هر یه مدت(کوتاه) این کاره میکم و کلا با برنامه zdbox از system cleaner و task killer استفاده میکنم وقتی هم که استفادم از گوشی تموم میشه (مثلا از بازی اومدم بیرون حالا که برا یه مدتی نمیخوام از گوشی استفاده کنم) قبل از ایکه گوشی رو سر اسلیپ بزارم اون دو کار رو انجام میدم(system cleaner و task killer)

سلام
من حدودا سه هفته شده که یهS IIIگرفتم اما حالا به یه مشکلی باهاش برخوردم اونم این که وقتی با Chromeیا مرورگر خود اندروید میخوام چیزی رو دانلود کنم stoppedمیده و بعضی اوقات هم که با گوشی اصلا کاری نمیکنم مینویسه Gmail has stopped
بی زحمت یکی به من بگه ماله چیه اگه گوشی مشکل داره ببرم پسش بدم چون گارانتی داره
ممنون

سلام
من حدودا سه هفته شده که یهS IIIگرفتم اما حالا به یه مشکلی باهاش برخوردم اونم این که وقتی با Chromeیا مرورگر خود اندروید میخوام چیزی رو دانلود کنم stoppedمیده و بعضی اوقات هم که با گوشی اصلا کاری نمیکنم مینویسه Gmail has stopped
بی زحمت یکی به من بگه ماله چیه اگه گوشی مشکل داره ببرم پسش بدم چون گارانتی داره
ممنون
خود گوشیتون ایرادی نداره ، رام و فایلهای سیتمی ممکنه دچار مشکل شده باشند یا مشکل از ورژنهای برنامه هایی هست که نام بردید .اگر ورژن این برنامه های جدید نیست به اخرین ویرایش به روز رسانیشون بکنید وببینید ایا این مشکل رو دارید یا خیر؟
مورد بعدی اینکه اگر با این کار جواب نگرفتید یکبار گوشی رو ریست فکتوری کنید واگر باز مشکل رو داشتید رام اصلیتون ( یا رام دیگر برای S III ) رو نصب کنید.

یه سوال در مورد برنامه Songify دارم...راهی هست که بشه..تمام امکاناتی که میشه از طریق خریدن به دست آورد باز بشه؟

بیشتر آهنگ هاش پولی ان

تا حالا کسی با ADSL کامپیوتر گوشیشو (از طریق کابل) به اینترنت وصل کرده؟
گوشیمم روت شده هست . کل اینترنتو گشتم ولی روش بدرد بخوری پیدا نکردم.
ممنون میشم اگه کمکم کنید.

سلام دوستان رام xperia jنسخه(4.0.4)رو لازم دارم اگه داريد لطفا

---------- نوشته در 01:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:00 AM ارسال شده بود ----------

ram xperia j (4.0.4) lotfan komakm konid marse

سلام 2 تا سوال:
بازی Final Fantasy IV واسه اندروید اومده؟کی میاد؟واسه آی او اس و دی اس آخه اومده!
شبیه ساز بازی های دی اس واسه اندروید هست؟کی میاد؟اصلا هست؟
خیلی مرسی

آخرین ویرایش:
سلام 2 تا سوال:
بازی Final Fantasy IV واسه اندروید اومده؟کی میاد؟واسه آی او اس و دی اس آخه اومده!
شبیه ساز بازی های دی اس واسه اندروید هست؟کی میاد؟اصلا هست؟
خیلی مرسی

فاینال فانتزی تا اونجا که من دنبال میکنم نیومده ولی منتظر باشین میاد .

خب امروز زدم رام Xperia Jرو به 4.1 ارتقاء دادم ولي خيلي لگ داره تو اكثر گيما مشكل افت فريم دارم فريمور استوكش 4.0.4 بود لطفا يكي واسم رام اصلي(4.0.4) Xperia j رو قرار بده ممنون ميشم!راستي وايرلس هم به مشكل برخورده كه قبلا مث آب خوردن وصل ميشد ولي الان به هيچ وجه كانكت نميشه كه فك كنم اونم از رامم باشه!

خب امروز زدم رام Xperia Jرو به 4.1 ارتقاء دادم ولي خيلي لگ داره تو اكثر گيما مشكل افت فريم دارم فريمور استوكش 4.0.4 بود لطفا يكي واسم رام اصلي(4.0.4) Xperia j رو قرار بده ممنون ميشم!راستي وايرلس هم به مشكل برخورده كه قبلا مث آب خوردن وصل ميشد ولي الان به هيچ وجه كانكت نميشه كه فك كنم اونم از رامم باشه!

اسماعیل عزیز رام یچیزی هستش خود مصرف کننده باید چندین رام تست کنه و ببینه کدوم رام بدردش میخوره . من الان اس 3 دارم انواع اقسام رام رسمی میاد برا ایران . چین و ... ولی من فقط رام انگلیسو میریزم چون جدا عالیه . شمام همین کاری که من میگمو انجام بدین تست کنین یکیو انتخاب کنین موفق باشین . این لگ اینام همش از مشکلات رامه خیالت راحت .

آخرین ویرایش:

با Sony PC Companion آپدیت کردی؟
احتمالا رام JB واسه J سنگین هستش، برگرد به ICS.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or