سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

چند سئوال دیگه ! اول اینکه این تبلت کیف مخصوص خودشو داره ؟
شنیدم کیفیت ساخت بدنش داغونه :دی میخوام ببینم محافظی داره دور بدنه بچسبونی ؟ برای صفحه ـش رو میدونما برای بدنه رو نمیدونم.
چه رنگی بهتره ؟ سلیقه ـم خاصه ولی از رنگ قرمز بدم میاد :دی ! این آبی یا سفید یا مشکی داره ؟ کودومش کمتر ادمو به دردسر می اندازه و خش نمی افته( در صورتی که محافظ بدنه نداشته باشه )
تو اجرای بازیای سنگین خوبه ؟ میشه همزمان سنگین ترین کار ممکن یعنی هم ویدئو دیدن هم بازی کردنو انجام داد :دی !؟ آخه کنسول در انجام این کار عاجزه :دی !

چند سئوال دیگه ! اول اینکه این تبلت کیف مخصوص خودشو داره ؟
شنیدم کیفیت ساخت بدنش داغونه :دی میخوام ببینم محافظی داره دور بدنه بچسبونی ؟ برای صفحه ـش رو میدونما برای بدنه رو نمیدونم.
چه رنگی بهتره ؟ سلیقه ـم خاصه ولی از رنگ قرمز بدم میاد :دی ! این آبی یا سفید یا مشکی داره ؟ کودومش کمتر ادمو به دردسر می اندازه و خش نمی افته( در صورتی که محافظ بدنه نداشته باشه )
تو اجرای بازیای سنگین خوبه ؟ میشه همزمان سنگین ترین کار ممکن یعنی هم ویدئو دیدن هم بازی کردنو انجام داد :دی !؟ آخه کنسول در انجام این کار عاجزه :دی !

كيفيت ساختش خوبه. كيف مخصوص هم داره. يوتيوب هم با مرورگر ميشه رفت.بازي سنگين من مدرن كامبت 4 زدم كه عالي اجرا ميشه. gta : vice city هم همينطور. من سفيدش رو خريدم از سياهش زياد خوشم نيومد.قابليت اجراي چند برنامه همزمان رو داره ولي يكم بعضي مواقع لگ داره. بعضا تو اين حالت يكي از برنامه ها آهسته اجرا ميشه . فكر نكنم بشه هم گيم اجرا كرد و هم ويديو ديد:d( من امتحان نكردم) بدنش هم خش خيلي سخت ميفته.

دیروز سیانوژن مود 9 رو برای Galaxy S نصب کردم. خیلی جالبه. الان بخوام برم نسخه 10.1 رو نصب کنم فقط فایل های مربوط به 10.1 رو بگیرم، بریزم تو SD Card و از تو Recovery نصبش کنم حله یا از اول همه کارای مربوط به Root رو باید انجام بدم؟

دیروز سیانوژن مود 9 رو برای Galaxy S نصب کردم. خیلی جالبه. الان بخوام برم نسخه 10.1 رو نصب کنم فقط فایل های مربوط به 10.1 رو بگیرم، بریزم تو SD Card و از تو Recovery نصبش کنم حله یا از اول همه کارای مربوط به Root رو باید انجام بدم؟
نه نیازی به کارهای اولیه نداره کافیه فایل اپدیت (ورژن جدید) رو بگیری و بریزی رو مموریت و از طریق Recovery نصب کنی.در ضمن خود Cyanogen Mod توی قسمت Setting گزینه ایی برای اپدیت به اخرین ورژن از طریق وایرلس (اتصال به اینترنت) گذاشته که با اون هم میتونی اپدیت کنی.

دوستان از امروز صبح گوشیم یه پیامی میده مبنی بر اینکه به روز رسانی جدید سیستم موجود است{10.1.1.434}
میخوام بدونم اگه بروز رسانی کنم مشکلی واسه گوشی یا جیلبریکش پیش میاد یا نه در ضمن گوشیم XPERIA Z هستش!!

اگر گوشیتون روت شده باشه که فکر نمی کنم (معمولا بعد از روت و نصب custom Rom آپدیت سیستم عامل متوقف میشه) بله به مشکل برمیخوره اما حتما این آپدیت رو دریافت کنید.متاسفانه یک سری از XZ ها مشکل مرگ ناگهانی دارند و ممکنه کلا روشن نشوند

آخرین ویرایش:
محصولاتسایت رسمی شرکت ارتباط همراه گویا اروند | سایت رسمی شرکت ارتباط همراه گویا اروند
فقط اسماشون اشتباه تایپ شده من درست میکنم
SKY......png

Iranian-chinese Galaxy S 3

snowy.new_.jpg

Iranian-chinese Sony SmartPhone

G2SKY1.png

Iranian-chinese HTC

luster.1.png

Galaxy S Mini

این سوال رو یکی از دوستان در یه سایت داشت..من خودم مشکلش رو نمیدونم..خواستم از شما پاسخ پرسشش رو بگیرم..
=============================================================================
سلام داداش.لطفا اگه میتونی کمکم کن.این گوشیه حالمو گرفته.من xperia neo v دارم.اوایل که خریده بودمش مموری 8 براش گذاشتم.بعضی وقتا صفحه ی گوشی سیاه می شد.انگار می رفت تو حالت کما.اوایل به ندرت اتفاق میفتاد ولی روز به روز بدتر می شد و بیشتر این اتفاق میفتاد.تنها راه حلش این بود که باتری رو در بیاری دوباره بذاری توش و روشنش کنی.هر کاری می کردم صفحه نمیومد.دکمه یhome رو میزدم.دکمه ی power.همه چیزو اکتحان کردم تنها راه حلش این بود.از آخر فهمیدم به خاطر مموری 8ه.چون وقتی مموری 4 میذاشتم هیچکدوم از این اتفاقا نمیفتاد.3،4 ماهه که مموری 4 گذاشتم و هیچ اتفاقی نیفتاده.ولی وقتی مموری 8 رو میذارم دفعه ی اول که صفحه قفل میشه(بعد از گذاشتن مموری 8)دیگه روشن نمیشه!در حالی که خیلی از گوشی هایی مثل xperia mini که تقریبا مثل هم هستند به راحتی مموری 8 رو میخونه!مشکل از چیه.ممنون میشم مشکلمو حل کنی

این سوال رو یکی از دوستان در یه سایت داشت..من خودم مشکلش رو نمیدونم..خواستم از شما پاسخ پرسشش رو بگیرم..
=============================================================================
سلام داداش.لطفا اگه میتونی کمکم کن.این گوشیه حالمو گرفته.من xperia neo v دارم.اوایل که خریده بودمش مموری 8 براش گذاشتم.بعضی وقتا صفحه ی گوشی سیاه می شد.انگار می رفت تو حالت کما.اوایل به ندرت اتفاق میفتاد ولی روز به روز بدتر می شد و بیشتر این اتفاق میفتاد.تنها راه حلش این بود که باتری رو در بیاری دوباره بذاری توش و روشنش کنی.هر کاری می کردم صفحه نمیومد.دکمه یhome رو میزدم.دکمه ی power.همه چیزو اکتحان کردم تنها راه حلش این بود.از آخر فهمیدم به خاطر مموری 8ه.چون وقتی مموری 4 میذاشتم هیچکدوم از این اتفاقا نمیفتاد.3،4 ماهه که مموری 4 گذاشتم و هیچ اتفاقی نیفتاده.ولی وقتی مموری 8 رو میذارم دفعه ی اول که صفحه قفل میشه(بعد از گذاشتن مموری 8)دیگه روشن نمیشه!در حالی که خیلی از گوشی هایی مثل xperia mini که تقریبا مثل هم هستند به راحتی مموری 8 رو میخونه!مشکل از چیه.ممنون میشم مشکلمو حل کنی.
احتمال اول اینه که خود مموری 8 گیگ اشکال داشته باشه و باید یه سری تست روش انجام بشه یا اینکه روی یه گوشی دیگه هم تست بشه یا یه مموری 8 یا 16 با مارک و کلاس دیگه رو روی گوشیشون تست کنن ببین ایراد همچنان پابرجا هست یا نه! ، عامل دیگه ممکنه مربوط به اشکالات فایلهای سیستمی برای لود کردن مموری باشه و پیشنهاد میکنم یکبار دیگه رام اصلی رو نصب کنن یا ریست فکتوری کنن یا اینکه از کاستوم رام استفاده کنن ببین این مشکل همچنان هست یا نه؟ مورد اخر که احتمالش کمه اما ممکنه مشکل سخت افزاری قسمت شیار مموری میتونه باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or