.: Megatron :.
کاربر سایت
مدل گوشیتون + روت بودن یا نبودنش + مدل بازی که میخوای نصب کنی بگو تا راهنماییت کنماجرا نمیشه !
مدل گوشیتون + روت بودن یا نبودنش + مدل بازی که میخوای نصب کنی بگو تا راهنماییت کنماجرا نمیشه !
ایکسپریا txمدل گوشیتون + روت بودن یا نبودنش + مدل بازی که میخوای نصب کنی بگو تا راهنماییت کنم
اقا
روی حافظه داخلی گوشی دیتا رو میریزی یا روی حافظه جانبی ؟اقا
به جان مادرم دارم همه اینارو
درستش رو هم دارم
مربوط به گوشیم
مربوط به جی پی یو گوشیم !! :d
مشکل من چیز دیگست
عرض میکنم بدعد از نصب بازی ها باید فولدر مربوطه در محل خودش (که میدونم کجاست) ساخته بشه که دتا بازی رو اونجا کپی کنم تا اجرا بشه !
اون فولدره ایجاد نمیشه، دستی هم که میسازم تاثیری نداره !!! بازی ران نمیشه
اقا
به جان مادرم دارم همه اینارو
درستش رو هم دارم
مربوط به گوشیم
مربوط به جی پی یو گوشیم !! :d
مشکل من چیز دیگست
عرض میکنم بدعد از نصب بازی ها باید فولدر مربوطه در محل خودش (که میدونم کجاست) ساخته بشه که دتا بازی رو اونجا کپی کنم تا اجرا بشه !
اون فولدره ایجاد نمیشه، دستی هم که میسازم تاثیری نداره !!! بازی ران نمیشه
بله از یکجا گرفتماصلا نیاز به ساخته شدن فولدری نیستش! وقتی یه دیتا رو دانلود میکنی به صورت فولدر هستش، مثلا com.ea.r3. بعدش شما خیلی زیبا این فولدر رو درسته کپی میکنی توی Android >> Data و بازی به راحتی ران میشه.
دیتا و apk رو از یه جا گرفتی؟
Sent from my Sony Xperia SL using Tapatalk
روی هر دو تست کردم فرقی نکردروی حافظه داخلی گوشی دیتا رو میریزی یا روی حافظه جانبی ؟
بله از یکجا گرفتم
مشکل همینجاست
بعد از کپی کردن دتا بازم میگه باید مثلا یک گیگ فلان چیز رو دانلود کنی، انگاری اصلا data رو نمیبینه یا نیست !
روی هر دو تست کردم فرقی نکرد
عزیز مشکل شما کاملا واضح هست اول از همه فایلهایی که برای دیتای RR3 هست تو اینترنت اکثرآ ایراد داره ،بهترین راه اینه APK بازی رو بگیری و دیتا رو با وایفای دانلود کنی.
واسه چی نوشته sdcard0؟ من تا به حال گوشی که هم حافظه داخلی داشته باشه و هم sdcard بخوره نداشتم واسه همین پرسیدم :d بخدا دیگه فکرم به جایی نمیرسه!
اگه پست های قبل ایشون رو بخونید، ایشون گفتن که با همه ی گیم ها و اپ ها این مشکل رو دارن. یعنی همه ی دیتاهایی که ایشون گرفته خراب بوده یا هماهنگ نبوده با GPU؟عزیز مشکل شما کاملا واضح هست اول از همه فایلهایی که برای دیتای RR3 هست تو اینترنت اکثرآ ایراد داره ،بهترین راه اینه APK بازی رو بگیری و دیتا رو با وایفای دانلود کنی.
مورد بعدی در مورد سایر بازیها هم میبایست با چیپست گرافیکیت هماهنگ باشه و الا اجرا نمیشه و Force Close میده یا پیغام دانلود مجدد میده ، یکسری از بازیهای کرک شده ( خصوصا بازیهای Gameloft ) نیاز به اتصال وی پی ان هست ( فقط برای یکبار) تا بازی اجرا بشه. الان هم اغلب دیگه نیازی به Lucky Patcher یا تیتانیوم پک اپ نیست.
اول از همه جای تعجبه که میگید تا حالا گوشی که SD Card و هم حافظه ی اصلی داشته باشه ندید؟!! تمام گُوشیهای حافظه داخلیشون به عنوان SD Card یا sdcard0 شناخته میشه و حافظه جانبی هم به عنوان extSdCard .واسه چی نوشته sdcard0؟ من تا به حال گوشی که هم حافظه داخلی داشته باشه و هم sdcard بخوره نداشتم واسه همین پرسیدم :d بخدا دیگه فکرم به جایی نمیرسه!
اگه پست های قبل ایشون رو بخونید، ایشون گفتن که با همه ی گیم ها و اپ ها این مشکل رو دارن. یعنی همه ی دیتاهایی که ایشون گرفته خراب بوده یا هماهنگ نبوده با GPU؟
اینطور که دوستمون میگه، اصلا گوشی دیتا رو نمیشناسه که بخواد Force Close یا ارور بده!
Sent from my Sony Xperia SL using Tapatalk
اول از همه جای تعجبه که میگید تا حالا گوشی که SD Card و هم حافظه ی اصلی داشته باشه ندید؟!! تمام گُوشیهای حافظه داخلیشون به عنوان SD Card یا sdcard0 شناخته میشه و حافظه جانبی هم به عنوان extSdCard .
مورد بعدی هم بله خوندم مطلب ایشون رو ولی نکته مهم اینه که به طور قطع دیتاها یا فایلهای APK که گرفتن ایراد داشته یا روش اجرای بازیهاشون مشکل داشته به عنوان نمونه خیلی از بازیها هستند که تا زمانی که وی پی ان کانکت نباشه پیغام دانلود مجدد میده یا مثلا اگر ورژن Data با APK همخونی نداشته باشه هم همین اتفاق میافته.
در کل و خصوصا برای حل مشکل توی بازی RR3 بهترین راه دانلود دیتا با خود گوشی چرا که برا خلاف اکثر بازیها نیازی به کانکت وی پی ان برای دانلود دیتا هم نیست.