سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

آقا من بیشتر نرم افزار ها و بازی هایی که روی ICS میریزم ارور میده unfortunately x has stopped ایکس هم برنامه یا بازی هست چکار کنم :|
بعضی موقع ها نرمافزارهای خیلی قدیمی وجود دارند که دیگه سازنده ساپورتشون نکرده و آپیدت نشدن برای همین روی اندروید 4 بهینه نشدن و این مشکل به وجود میاد...البته اگه از گوگل پلی دانلود بشه چنین مشکلاتی بوجود نمیاد معمولا :)

استاتید یک دیکشنری می خواستم برای تبلت اندرویدی انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی همراه با تلفظ من یکی دانلود کردم اسمش:Persian Dictionary 1.9 ولی برای تبلت می خوام حالا این نسخه که برای گوشی هست رو اگر من بریزم رو تبلت و نصب کنم تمام صفحه نشون می ده یا نع
کسی نیست

من ی مشکلی دارم گوشیمم xperia ray مدل معمولیش هست ( دکمه لمسی)
من همه بازیای hd رو راحت بازی میکنم مثلا همین الان داشتم gta 3 و shadow gun رو بازی میکردم اما وقتی میرم تو assassin's creed altair's chronicle گرافیک بازی سیاهه همه ایکون ها هم هست صدا هم میاد حتی برگ درختا هم رنگیه اما بقیه محیط سیاهه! ولی GTA 3 رو ب راحتی با 60 فریم !!! اجرا میکنه
راستی هرکاری کردم نتونستم از تو اپارات ویدئو ببینم فقط میشد دانلود کرد مشکل چیه؟

درود
ببخشید نظر دوستان درباره ی OPPO FINDER چی هست؟
این گوشی ساخت چین هست و به نسبت قیمتش سخت افزارش هم نسبتا قویه.

کسی نظری نداره؟
پردازنده ی دو هسته ای 1.5 گیگاهرتزی و رم 1گیگ مشخصاتش هست.
از این گوشی چینی های کپی نیست.

من همه بازیای hd رو راحت بازی میکنم مثلا همین الان داشتم gta 3 و shadow gun رو بازی میکردم اما وقتی میرم تو assassin's creed altair's chronicle گرافیک بازی سیاهه همه ایکون ها هم هست صدا هم میاد حتی برگ درختا هم رنگیه اما بقیه محیط سیاهه! ولی GTA 3 رو ب راحتی با 60 فریم !!! اجرا میکنه
راستی هرکاری کردم نتونستم از تو اپارات ویدئو ببینم فقط میشد دانلود کرد مشکل چیه؟
الان منظور شما از مدل معمولی چی بود!کلا یک مدل داریم!
مشکل صددرصد از نسخه دانلودیه که برای پردازنده این گوشی بهینه نشده...باید نسخه مربوط به خودتون رو دانلود کنید..من چند وقت پیش دانلود کردم و مشکلی نداشت....
در ضمن نسخه آندرویدتون چنده؟!

نسخه اندرویدم 2.3.4 هستش
میشه لینک دانلودشه برام بذارید؟ خیلی دنبالش گشتم شما ازجایی ک گرفتی لطفا برام بذار.
من یادم نیست دقیقا از کجا گرفتم اما سرچ کنین تو سرچ بزنین Xperia بعد اسم بازی...
من رو نسخه 4.0.4 البته بازی کردم :)

شما از نسخه 4.0.4 اندرویدیتون راضی هستین؟ سرعت و اینترفیسش چطوریه؟
من که آره کلا اینترفیس و رابط کاربریشو خیلی بیشتر دوست دارم و کلا خیلی بیشتر ترجیحش میدم به 2.3 اما خوب سرعتش کمنر از نسخه 2.3 هست....
هر چند خیلی کمتر نیست که بشه گفت اذیت کنه اما محسوسه برات..ولی نسخه 4 اینقدر مزایا داره که باعث میشه آدم سریع آپدیت کنه :)

Sony Ericsson Xperia Mini-Samsung Galaxy Y S5360-HTC Explorer-galaxy fit
روی گوشی های بالا
چه بازی هایی اجرا می شه که گرافیک توپ داشته باشن
روی کدوم مکس پین اجرا می شه

Sony Ericsson Xperia Mini-Samsung Galaxy Y S5360-HTC Explorer-galaxy fit
روی گوشی های بالا
چه بازی هایی اجرا می شه که گرافیک توپ داشته باشن
روی کدوم مکس پین اجرا می شه

Galaxy Y با پردازنده ضعیف و رم کم اکثر بازیهارو نمیتونه اجرا کنه
HTC Explorer پردازنده خوبی نداره و در بازیها به مشکل میخوره
galaxy fit هم پردازنده ضعیف و رم کمی داره برای بازی مناسب نیست

Xperia Mini درمقابل موارد بالا : cpu قویتر، Gpu بهتر، رم کافی ، صفحه نمایش بهتر، اندروید4 ، دوربین خوب، فیلمبرداری HD ، اکثر بازیهارو هم میتونه اجرا کنه! توی این رنج قیمت بهتر ازین نمیتونی گیر بیاری!

کاریر عزیز شما میتونید از برنامه ی chain fire 3d برای بازی های hd استفاده کنید دیگه مشکل سیاه بودن صفحه رو ندارید برای استفاده از این برنامه حتما باید گوشیت روت باشه

سلام
من اندروید 4 دارم رو arc s . میخوام برگردونم به 2.3.4 . از فروشنده پرسیدم میگه اگه برگردونی دوربین و زنگ موبایل کار نمیکنه.
درست میگه؟ از وقتی اندروید 4 زدم اکثر بازی ها و نرم افزار ها که نصب میکنم اجرا نمیشه. امکانات جدیدی هم که به دردم بخوره ندیدم.
لازم نیست واسه برگردوندن بدم به یکی که حرفه ای باشه؟ یا خودم هم میتونم؟ چون اندروید 4 رو خودم زدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or