Skuul
کاربر سایت
کلا آموزش ها و روت گوشی ها بستگی به برند داره مثلا سامسونگ و سونی و HTC هر کدوم با یک نرم افزار بوت میشند ریکاوریاشون و...دوست عزیز این خبرا نیست خواستین بفرستین براتون سریع درستش کنم چه خبره اینقد طول کشیده . در ضمن کسی به همچین مشکلی شد بهم نو گوشیشو بگه اگه تونستم اموزششو براش مینویسم تو word تقدیم میکنیم صلواتی .
---------- نوشته در 02:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:16 AM ارسال شده بود ----------
من خودم تا الان همه مدله دلو روده همه نو گوشیو ریختم وسط و همه جوره دیگه حرفه ای شدیم . مثلا ان بریک کردم I9100G اینجوریه دوستان . البته من خودم بلدم و اینو فقط برا کسانی میزارم که فکر میکنن کار خیلی سختیه و یا میخان شاخ غولو بشکنن . نه دوستان خیلی خیلیم اسونه عین اب خوردن . میریم سراغ اموزش من از سایت خودمون براتون میزارم با ذکر منبع تا بعد کلا شاکی این وسط پیدا نشه .
آنبریک کردن i9100g![]()
این آموزش مخصوص گوشی I9100G است.
آزمایش این روش کاملا برعهده خودتون است
کاربرانی که گوشی I9100G رو دارن براشون پیش اومده که بجای فلش رام های مخصوص خودشون از رام های I9100 استفاده کردند
با این کار گوشیشون رو بریک کردند و گاهی این بریک کردن با فلش کردن رام مخصوص I9100G هم رفع نمیشه
برای همین پس از جستجوی زیاد این آموزش رو براتون آماده کردم
این آموزش مربوط به شخصی است که قبلا این تجربه رو داشته و الان با این روش گوشی خودش رو درست کرده
این روش هم برای سافت بریک و هم هارد بریک جواب داده.برای آنبریک کردن گوشی گام های زیر را دنبال کنید:
گام اول)دانلود کردن برنامه های مورد نیاز:
پکیج زیر را که شامل برنامه اودین ورژن 1.85 و پیت مخصوص I9100G است را دانلود کنید
I9100G-By-Siyamand
(من شخصا خیلی توی سایت سامسونگ گشتم ولی چیزی پیدا نکردم مبنی بر اینکه pit این گوشی فرق داره )
آخرین ورژن درایور رو هم دانلود و نصب کنید.
Download Samsung Galaxy S2 USB Driver for Windows 7, Vista, XP
از تاپیک رام های I9100G رام رسمی رو دانلود کنید
رام ها ( Galaxy SII I9100G )
گام دوم)پارتیشن بندی دوباره با اودین
هدف این قسمت اینکه گوشی شمارو برای پذیرش رام اصلی آماده کنه
1.گوشی را خاموش کرده و باتری را دربیارید.
2.بعد از چند دقیقه باتری رو سرجای خودش بزارید.
3.به دانلودینگ مود برید(Volume Down + Home (Menu) + Power Button)
حال باید گوشی شما به حالت زیر در آمده باشد
این نوار را برای دیدن تصویر به اندازه واقعی 800x600 پیکسل کلیک کنید.
![]()
حال با زدن ولویوم بالا گوشی به محیط دانلودینگ میره
4.برنامه اودین را اجرا کنید.
5.گوشی را به PC وصل کنید.
حال باید به صورت زیر باشد اودین
![]()
6.در این حالت در قسمت PIT برنامه اودین فایل پیت را که دانلود کردید قرار دهید.
7.تیک ریپارتیشن re-partition را حتما بزنید.
به بقیه قسمت های اودین دست نزنید
8.استارت را زده و تا پایان عملیات صبر کنید و سپس گوشی را جدا کنید.
گام سوم)فلش رام جدید
1.برنامه اودین را اجرا کنید و فایل Pit را در قسمت PIT بزارید.
2.اجزای رامی که دانلود کردید در قسمت های مختلف خودشون در اودین قرار دهید.
3.تیک ریپارتیشن RE-PARTITON اینبار نــــــــــــــــــــــــ زنید
4.حال استارت را زده و تا پایان کار صبر کنید.
5.گوشی را از کابل جدا کرده و لذت ببرید
نکته:بعد از نصب رام اگر روی آرم سامسونگ هی ریست شد به ریکاوری برید و اونجا فاکتوری ریست کنید.
استفاده از این اموزش با ذکر منبع بالامانع میباشد
منبع
کلا واسه کسی که هیچی ندونه از گوشی واقعا سخته من خودم اولش خیلی گشتم تو فروم ها چون کسی نبود بهم بگه مجبور شدم بگردم وگرنه اگه کسی باشه که به آدم step by step یاد بده که خیلی آسون میشه همه چی کافیه یک بار انجام بدی بعد حله دیگه!
اگه برای گوشی Xperia Ray کاستوم رام سیانوژن 9 رو چجوری باید نصب کنم(و پیش نیازاش) ممنون میشم(نسخه پایدارش البته)
کلا :d