سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

دوستان یک عدد گوشی i9000 دست من هست
رام فعلیش فک کنم 2.3.3 هست.مصرف باطریش هم زیاد...
بهترین رام موجود برای این گوشی از نظر سرعت و نگهداری باطری چی هست ؟ باگ هم نداشته باشه
نحوه ریختن رام و کاستوم هم اگه کسی آموزش قدم به قدم داره به ما بده.از صفر ...

سلام
دوستان یه اکسپریا نئو دارم حافظه داخلیش 320 mb هر بازی میریزم میره روی حافظه داخلیش بعد که منتقل میکنم به مموری کارت بازم فضا کم میارم راهی نیست بشه مستقیم از روی کامپیوتر بازی را روی مموری بریزم که دیگه نره بازی را روی حافظه داخلی کپی کنه؟
ممنون

اساتید بهترین گوشی اندرویدی از لحاظ پردازنده با قیمت 250 باشه چی هست من چند تا پیدا کردم بیشتر برای بازی می خوام

بنیامین جان با 250تومن برای بازی هایی مثل بتمن یا N.O.V.A3 یا اینجور چیزا دلتو خوش نکن....گوشی نسبتا خوب از لحاظ پردازنده خیلی کمش باید 100-120 بزاری روش تا تازه بتونه مورد قبول بازی رو اجرا کنه

دوستان سلام.
برای اندروید سایتی مثل AppStore هست که راحت بتونیم اکانت درست کنیم توش و برنامه ها رو اریحینال خریداری کنیم؟ منظورم از راحت اینه که بشه کارت شارژهاش رو تو ایران گیر آورد.
ممنونم

با این مدل می تونم بازی هایی مثل بتمن رو بازی کنم

بله اجرا میکنه
اما صفحه نمایشش 3 اینچ هست یمقدار برای گیم مناسب نیست
بنظرم یمقدار بودجتو افزایش بدی neo v یا ری بگیری صفحه نمایش بزرگتری دارن برای بازی مقداری بهتر هستن

دوستان دنبال یک نفر می گردم برای بشخ اندروید که خیلی فعال باشه و اطلاعات لازم رو بدونه

---------- نوشته در 07:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:34 PM ارسال شده بود ----------

دوستان دنبال یک نفر می گردم برای بشخ اندروید که خیلی فعال باشه و اطلاعات لازم رو بدونه
چون نمی تونم ویرایش کنم منظورم بخش هست به من اون شخص پیام بده

---------- نوشته در 07:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:34 PM ارسال شده بود ----------

چون نمی تونم ویرایش کنم منظورم بخش هست به من اون شخص پیام بده

عنوان تاپیک رو خوندی و این پیام رو دادی؟:|

استاتید یک دیکشنری می خواستم برای تبلت اندرویدی انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی همراه با تلفظ من یکی دانلود کردم اسمش:Persian Dictionary 1.9 ولی برای تبلت می خوام حالا این نسخه که برای گوشی هست رو اگر من بریزم رو تبلت و نصب کنم تمام صفحه نشون می ده یا نع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or