سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

سلام
من اندروید 4 دارم رو arc s . میخوام برگردونم به 2.3.4 . از فروشنده پرسیدم میگه اگه برگردونی دوربین و زنگ موبایل کار نمیکنه.
درست میگه؟ از وقتی اندروید 4 زدم اکثر بازی ها و نرم افزار ها که نصب میکنم اجرا نمیشه. امکانات جدیدی هم که به دردم بخوره ندیدم.
لازم نیست واسه برگردوندن بدم به یکی که حرفه ای باشه؟ یا خودم هم میتونم؟ چون اندروید 4 رو خودم زدم.
آپدیت رسمی کردی به 4 یا فلش کردی گوشی رو؟!
نه بابا، یه دانگرید که بیشتر نمیخواد، فکر نمیکنم بخواد بدی جایی! البته باز هم نمیدونم، خودت میدونی دیگه، Arc S باهاش کار نکردم تابه حال!

آپدیت رسمی کردی به 4 یا فلش کردی گوشی رو؟!
نه بابا، یه دانگرید که بیشتر نمیخواد، فکر نمیکنم بخواد بدی جایی! البته باز هم نمیدونم، خودت میدونی دیگه، Arc S باهاش کار نکردم تابه حال!

دانگرید کردن خیلی ریسک پذیره
احتمال بریک شدن گوشی فوق العاده بالاس
باس کرنل رو فلش کنی

نسبت به اپدیت تخصصی تره

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

آخرین ویرایش:
دوستان اینم بگم که ...

رفتن به اندروید ساندویچ بستنی 4! در صورت 1 هسته ای بودن گوشی مشکلات خیلی زیادی ایجاد میکنه

رم زیادی نسخه ی 4 میخواد ... سرعت گوشی فوق العاده میاد پایین

واسه همین سامسونگ و اچ تی سی هیچ کدوم از گوشیهای تک هسته ایش رو به 4 اپ نکرد
ولی سونی (اریکسون) یه خورده اسگل میزنه و گوشیهای 1 هسته مثل arc . Arc s . Mini ....رو اپ کرده
این گوشیها برن اندروید 4 سرعت افتضاح میشه یا برنامه ها رو درست اجرا نمیکنه
Sent from my One X using Tapatalk 2

دوستان اینم بگم که ...

رفتن به اندروید ساندویچ بستنی 4! در صورت 1 هسته ای بودن گوشی مشکلات خیلی زیادی ایجاد میکنه

ولی سونی (اریکسون) یه خورده اسگل میزنه و گوشیهای 1 هسته مثل arc . Arc s . Mini ....رو اپ کرده

LOOOL
بخاطر روشن سازیتون خیلی ممنون چون سونی و من و خیلی از خریداران سری xperia 2011 در جهالت کامل به 4 آپدیت کردیم و سرعت گوشی کم نشد مشکلی در اجرای برنامه ها پیدا نکردیم!
سونی که ساپورت نرم افزاری خوبی برای محصولاتش داره شد اسگل! یه کمپانی مثل سامسونگ که فقط بخاطر مارکت گوشیهاشو آپدیت نمیکنه لابد میشه کوئین؟!

سلام
من اندروید 4 دارم رو arc s . میخوام برگردونم به 2.3.4 . از فروشنده پرسیدم میگه اگه برگردونی دوربین و زنگ موبایل کار نمیکنه.
درست میگه؟ از وقتی اندروید 4 زدم اکثر بازی ها و نرم افزار ها که نصب میکنم اجرا نمیشه. امکانات جدیدی هم که به دردم بخوره ندیدم.
لازم نیست واسه برگردوندن بدم به یکی که حرفه ای باشه؟ یا خودم هم میتونم؟ چون اندروید 4 رو خودم زدم.

یه سرچ توی فروم های فارسی مربوط به موبایل بزن، برنامه فلش تول دانلود کن، روش برگشت به 2.3 توشون هست خیلی راحت میتونی خودت برگردونی به 2.3

آخرین ویرایش:
دوستان اینم بگم که ...

LOOOL
بخاطر روشن سازیتون خیلی ممنون چون سونی و من و خیلی از خریداران سری xperia 2011 در جهالت کامل به 4 آپدیت کردیم و سرعت گوشی کم نشد مشکلی در اجرای برنامه ها پیدا نکردیم!
سونی که ساپورت نرم افزاری خوبی برای محصولاتش داره شد اسگل! یه کمپانی مثل سامسونگ که فقط بخاطر مارکت گوشیهاشو آپدیت نمیکنه لابد میشه کوئین؟!

یه سرچ توی فروم های فارسی مربوط به موبایل بزن، برنامه فلش تول دانلود کن، روش برگشت به 2.3 توشون هست خیلی راحت میتونی خودت برگردونی به 2.3
با وجود اینکه طرفدار گوشی های سونی هستم اما حرف جناب Seser.pesar رو تایید میکنم؛ من خودم Mini و داداشم Ray داره، داداشم آپدیت کرد به 4 سرعت گوشی افتضاح شد! فکر کردم شاید فقط Ray اینطوری میشه، اما دوستم که مینی داره هم به 4 آپدیت کرده بود و گفت سرعت گوشیش اومده پایین!
به هیچکس توصیه نمیکنم آپدیت گوشی های تک هسته ای به نسخه ی 4 رو!

LOOOL

عمویی شما احتمالا چیزی از سرعت و اینا نمیدونی
از همون اول احتمالا گوشیت لگ داشته که تا الان تغیر نکرده فکر میکنی سالمه

شما برو گوشی اس 2 رو ببین که پس از اپدیت به 4 سرعت و پنچمارکش 2 برابر شده
در ضمن تو ساپورت دیگه همه ی دوستان میدونن که سامسونگ پیشتازه و بیشترین حمایت رو از طرف دولپور ها داره

Send from HtC One X using tapatalk 2

با وجود اینکه طرفدار گوشی های سونی هستم اما حرف جناب Seser.pesar رو تایید میکنم؛ من خودم Mini و داداشم Ray داره، داداشم آپدیت کرد به 4 سرعت گوشی افتضاح شد! فکر کردم شاید فقط Ray اینطوری میشه، اما دوستم که مینی داره هم به 4 آپدیت کرده بود و گفت سرعت گوشیش اومده پایین!
به هیچکس توصیه نمیکنم آپدیت گوشی های تک هسته ای به نسخه ی 4 رو!

شما به چنتا فروم حرفه ای اندروید سر بزن میبنی دسته کمی از کاهش سرعت گله کردن
با وجود رام رسمی، رام های گروههایی مثل miui و سیانوژن که همینطور درحال آپدیت هستن رام 4 برای سری 2011 خیلی عالی شدن

خیلی مسخرست واقعا!اینکه سونی این کارو کرده حداقل احترام به مشتری و حق انتخاب به اون بوده برای آپدیت و کلا هیچ اجباری در کار نیست خیلی امکانات در نسخه 4 هست که به درد خیلی کسا میخوره!خوب اونا مجبور نیستا برن یک گوشی گرون تر بخرن برای همون چند تا امکانات!
من خودم Ray دارم و آپدیت کردم به 4.0.4 و با اینکه سرعتش کمتره از 2.3 اما سبک و امکاناتش بیشتر به دردم میخوره و میچربه به افت سرعت ..به هر حال چون بازی سنگینی نمیکنم و بیشتر Doodle jump و از این بازیا!
اگه GS1 داشتم باید الان 400 با هزار زحمت ردش میکردم یه 400 میزاشتم روش یه GS2 میخریدم !
کسایی که کلا گوشی سونی دارن فلش تولز رو نصب کنن خیلی راحت میتونن کرنل و رام رو فلش بزنن

سلام
من یه ماهه arc s خریدم.. از اول تو اجرای برنامه ها ارور unfortunately this application has stopped رو میداد. اپدیتش کردم به ics بدتر شد. الان برگردوندم به 2.3.4 بازم همون ارور رو میده. بعضی وقتی تو gallery و بلوتوث هم همین ارورو میده. .هرکاری میکنم درست نمیشه . مشکل از چیه

سلام
من یه ماهه arc s خریدم.. از اول تو اجرای برنامه ها ارور unfortunately this application has stopped رو میداد. اپدیتش کردم به ics بدتر شد. الان برگردوندم به 2.3.4 بازم همون ارور رو میده. بعضی وقتی تو gallery و بلوتوث هم همین ارورو میده. .هرکاری میکنم درست نمیشه . مشکل از چیه
مشکل از فایل دانلودی شما هست....بستگی داره از کجا دانلودش کردید و بعضی موقع ها این نرمافزارها هستند که باگ دارند که بعدا سازنده تو نسخه بعدیش و یا آپدیت بعدی اونو رفع میکنه...مطمعن ترین جام همون گوگل پلی هست که خیلی نادره و تقریبا اینطور مشکلی دیگه ندارید با برنامه ها!

مشکل از فایل دانلودی شما هست....بستگی داره از کجا دانلودش کردید و بعضی موقع ها این نرمافزارها هستند که باگ دارند که بعدا سازنده تو نسخه بعدیش و یا آپدیت بعدی اونو رفع میکنه...مطمعن ترین جام همون گوگل پلی هست که خیلی نادره و تقریبا اینطور مشکلی دیگه ندارید با برنامه ها!
منظورت نسخه اندروید هست که دانلود کردم؟
چه نسخه ای بزنم که مشکل نداشته باشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or