سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

سلام
اگه اندروید 4 رو با فلش تول به 2.3.4 برگردونیم گارانتی میره؟
42.gif

سلام
دوستان اگه میشه آموزش قدم به قدم روت کردن گوشی xperia s را برام شرح بدید چون واقعا لازم دارم و تازه کار هستم در حد صفر فقط خواهشا دقیق و مرحله به مرحله باشه در ضمن برای آندروید 2.3.7 و بیلد نامبر 3.75 میخام
یه دنیا ممنون و سپاس از همه عزیزان زحمت کش

سلام
دوستان اگه میشه آموزش قدم به قدم روت کردن گوشی xperia s را برام شرح بدید چون واقعا لازم دارم و تازه کار هستم در حد صفر فقط خواهشا دقیق و مرحله به مرحله باشه در ضمن برای آندروید 2.3.7 و بیلد نامبر 3.75 میخام
یه دنیا ممنون و سپاس از همه عزیزان زحمت کش

شما تشریف ببرید انجمن های تخصصی موبایل .... !!
مثل موبایلستان ...
اموزش قدم به قدم هر گوشی ای تو فرومش هست

Send from HtC One X using tapatalk 2

دوستان نظرتون درباره ی این گوشی چیه؟

1%20%281%29.jpg
تو سایت GSM قیمتشو زده 260 و 280. می خواستم ببینم درسته؟ تو شهرستانها قیمتش چطوریه؟

دوستان نظرتون درباره ی این گوشی چیه؟

1%20%281%29.jpg
تو سایت GSM قیمتشو زده 260 و 280. می خواستم ببینم درسته؟ تو شهرستانها قیمتش چطوریه؟

دوست عزیز برادر من این گوشی رو داره ولی اصلا راضی کننده نیست توی اپدیت اندروید به 4 که مشکل داره ولی مشکل اصلیش cpu ضعیفش هست که بسیاری از بازی ها رو اجرا نمیکنه
گوشی خود من xperia mini pro هست ولی خیلی بهتره و خیلی راضی هستم ازش هم اندروید 4 میشه هم cpu 1ghz داره که تمام تمام بازی ها رو اجرا میکنه و همچنین دوربین 5 داره که explorer دوربین 3.2 داره
به نظر من که تجربه جفتشون رو دارم xperia mini بگیری با این پول بهتره
قیمت این گوشی هم 260 هست تو تهران قیمت xperia mini هم 255 با گارانتی و 248 که خودم خریدم بدون گارانتی

سلام دوستان
من گوشی اکسپریا اس را به کامپیوتر که متصل میکنم میخام دیگه پشت سرهم کابل را از گوشی در نیارم و دوباره وصل کنم و با کامپیوتر کانکت و دیسکانکت بشم از گوشی. اندروید 4 نصب کردم حالا نمیدونم توی کدوم قسمت باید دنبال این دستور بگردم ممنون میشم آدرسش را برام بگید
یه سوال دیگه: من میتونم حافظه گوشی را پارتیشن بندی کنم چون میخام از برنامه app2sd استفاده کنم که تموم فایلهام به حافظه اکسترنال بره و خیلی زود حافظه 2 گیگ گوشی پر نشه
ممنون

راهی هست که موبایل رو از طریق usb یا اگه نشد با بلوتوث (اون دستگاه های بلوتوث که به usb وصل میشن
N_aggressive%20%284%29.gif
)به اینترنت کامپیوتر متصل کنیم؟
گوشیم arc s هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or