سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

رفیق مدل گوشیت چیه؟باخود گوشی نمیشه باید از طریق pc آپدیت کنی؛اولین بار میشنوم آرک اس دو مدل cpu داره!!!!شما ورژن آندروید رو با استفاده از نرم افزاری که دوستمون بالا گذاشتن آپگرید کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه،در ضمن ارور فورس کلوز معمولا استفاده از بازی یا برنامه ایراد دار هستش

سلام دوستان بنده میخوام باخود گوشی اپدیت کنم ولی یه بنده خدایی میگفت اگه با خود گوشی اپ کنی گوشی لاک میشه وازاین حرفا خواستم ببینم درسته یا نه؟اپ کنم؟

اگه گوشیتون اندرویده با برنامه کیس یا با ادین یا خود رامو بریزین تو رم گوشیتون بعد گوشیو ببرین تو ریکاوری از ریکاوری نصب کنین این کار بهترین روشه .

یکی از گوشی های فامیل رو قبلا روت کرده بودم الان میخوام انروت ش کنم . از راه انجمن موبایلستان رفته بودم الان مثله اینکه انروت نمیشه چطوری میشه انروت ش کرد ؟! (گلکسی فیت)

رفیق مدل گوشیت چیه؟باخود گوشی نمیشه باید از طریق pc آپدیت کنی؛اولین بار میشنوم آرک اس دو مدل cpu داره!!!!شما ورژن آندروید رو با استفاده از نرم افزاری که دوستمون بالا گذاشتن آپگرید کنید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه،در ضمن ارور فورس کلوز معمولا استفاده از بازی یا برنامه ایراد دار هستش
دوستان دیگه در مورد اینکه ارک اس دو مدل سی پی یو داره اطلاعی دارن؟:-b

یکی از گوشی های فامیل رو قبلا روت کرده بودم الان میخوام انروت ش کنم . از راه انجمن موبایلستان رفته بودم الان مثله اینکه انروت نمیشه چطوری میشه انروت ش کرد ؟! (گلکسی فیت)

تنها راهش اینه که رام اصلی بگیری فلش کنی تا آنروت بشه

چجوری میشه اینکارو کرد ؟!
برنامه ی FlashTool رو دانلود کن + رام؛ بعد فلش کن دیگه.
آره میتونم !
از طریق Wifi وصل بشو، V P N رو فعال کن، حالت Airplane Mode رو هم فعال کن؛ بعدش با خیال راحت برو Play Store حالشو ببر:d (اگه همچنان مشکل داشتی بگو که یه کار دیگه هم که فکر نمیکنم لازم باشه بگم که انجام بدی)

اقا اون یکی کار رو هم بگو انجام بدم ، با airplane mode هم کار ردیف نشد ...
عجیبه:d با استفاده از شماره تلفن یکی از آشنایان یا دوستانت در خارج از کشور یه Gmail بساز و داخل گوشیت ازش استفاده کن.
اما باید با اون کارایی که بهت گفتم و انجام دادی درست میشد، خیلی عجیبه! حالا این رو هم تست بکن.

سلام دوستان من قراره پس فردا برم گلکسی SIII بگیرم
اول می خواستم ببینم که با توجه به این که گوشی فعلی ام Nokia N97 هست انتخاب درستیه؟
بعد اینکه به نظرتون انتخاب بهتری هم هست؟البته من نت رو به خاطر سایزش زیاد نمی پسندم ولی HTC One X چه طوره؟
سوم هم اینکه من زیاد با سیستم آندروئید کار نکردم و فقط از موبایل دوستانم استفاده کردم.می خواستم ببینم موقعی که گوشی رو می گیرم باید چی کار کنم.چون من گوشی فعلیم هک نشده و موقع نصب بعضی برنامه ارور Certificate میده.می خواستم بدونم گوشی رو باید چه جوری هک کرد و مزیتش چیه و این که اگر این کار رو نکنم چه اتفاقی می افته؟

معذرت می خواهم که تعداد سئوالاتم زیاد شد

آخرین ویرایش:
برنامه ی FlashTool رو دانلود کن + رام؛ بعد فلش کن دیگه.

از طریق Wifi وصل بشو، V P N رو فعال کن، حالت Airplane Mode رو هم فعال کن؛ بعدش با خیال راحت برو Play Store حالشو ببر:d (اگه همچنان مشکل داشتی بگو که یه کار دیگه هم که فکر نمیکنم لازم باشه بگم که انجام بدی)
اموزشی چیزی داری بدی ؟! :d کم خطر باشه به فنا بره گوشیه 300 هزار باید بیام پایین :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or