سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

سلام دوستان ببخشید یه سوال خیلی مهم دارم من گوشیم رو که اکسپریا ری هست به آندروید 4 آپدیت کردم ولی میخوام به 2.3.4 که ورژن اولیش هست برگردونم میخواستم بدونم روشی هست که اینکارو بکنم؟خواهشا کمکم کنید و بگید به چه روشی میتونم به آندروید اولیش برگردونم؟
اولا فکر کنم نیازه که بوت لودر گوشی رو باز کنی...
برنامه flashtools رو دانلود میکنی ...
فایل نسخه 2.3.4 با پسوند ftf رو دانلود میکنی...
با برنامه فلش تولز روی گوشیتون فلش میکنید...تمام!

دوستان میشه لینک دانلود آخرین ورژن فلش تولز و لینک دانلود فریمور 2.3.4 رو بزارید ممنون میشم خواهش میکنم. زود به دادم برسید داره دیونم میکنه آندروید 4 بازی هام خیلی کند شده که قبلا رو 2.3 اینجوری نبود

دوستان میشه لینک دانلود آخرین ورژن فلش تولز و لینک دانلود فریمور 2.3.4 رو بزارید ممنون میشم خواهش میکنم. زود به دادم برسید داره دیونم میکنه آندروید 4 بازی هام خیلی کند شده که قبلا رو 2.3 اینجوری نبود
اینم از شانس ما شپش پر نمیزنه تو بخش آندروید مجبورم گوشیم رو که یه هفته نمیشه خریدم با کلی ضرر بفروشم و یکی دیگه بگیرم واقعا ممنونم از کمک هاتون!!...

اینم از شانس ما شپش پر نمیزنه تو بخش آندروید مجبورم گوشیم رو که یه هفته نمیشه خریدم با کلی ضرر بفروشم و یکی دیگه بگیرم واقعا ممنونم از کمک هاتون!!...
اولا اینجا فروم هست و کسی اجبار به پاسخگویی نیست دوما به نظرم کارتون خیلی مسخرست که تهدید میکنید چون فکر نکنم برای کسی مهم باشه که شما گوشیتونو با ضرر بفروشید!(هر چند که فکر کنم اگه عاقل و سالم باشید حتما همینطوری این حرف رو زدین)!
من اومدم اینجا به شما گفتم چی کار کنی!باز شما اینقدر به خودت زحمت نمیدی بری یک سرچ ساده انجام بدی ...
به هر حال:
رام رسمی 2.3.4 (
ST18i_4.0.2.A.0.69)آخرین ورژن رسمی 2.3.4 از طرف سونی
http://www.mediafire.com/?w9627cb3u1m7q94

Flashtools 9.0.0.0 (آخرین نسخه)
http://www.rodfile.com/j2142n9g9lpn/flashtool-0.9.0.0-windows.exe.html

داداش نمیدونم با چه زبونی از شما تشکر کنم خیلی ممنونم راستش تو نت سرچ کردم و هیچ چیزی پیدا نکردم فلش تولز میزدم فلش پلیر واسم میاورد فریمور میزدم واسم سنویچ آیس کریم میاورد دیگه دیونه شده بودم نوکرتم در حد بوندسلیگا

دوستان من میخوام این گوشیم رو که LG c660 هست رو اندرویدش رو آپدیت کنم
کلا سرعتش خیلی پایین هست و بیشتر بازی ها و ... رو باز نمیکنه
یه آپدیتی چیزی اگه هست براش لطف کنین به من بگین
ممنون میشم.

دوستان من میخوام این گوشیم رو که LG c660 هست رو اندرویدش رو آپدیت کنمکلا سرعتش خیلی پایین هست و بیشتر بازی ها و ... رو باز نمیکنهیه آپدیتی چیزی اگه هست براش لطف کنین به من بگینممنون میشم.
اگه آپدیت کنید سرعتش پایینتر هم میاد واسه من که اینطوری شد ری رو به 4 آپدیت کردم سرعتش تو بازی ها خیلی پایین اومد که امروز به 2.3 دانگرید کردم و مثل سابق عالی شد،راستی دوستان چجوری با فلش تولز گوشیم رو روت کنم؟تو برنامه به غیر از گزینه فلش سایر گزینه ها غیر فعال اند نمیشه ازشون استفاده کرد!به نظرتون روتش کنم؟مزیت گوشی های روت شده با روت نشده رو میشه بگید؟ممنون میشم.

اگه آپدیت کنید سرعتش پایینتر هم میاد واسه من که اینطوری شد ری رو به 4 آپدیت کردم سرعتش تو بازی ها خیلی پایین اومد که امروز به 2.3 دانگرید کردم و مثل سابق عالی شد،راستی دوستان چجوری با فلش تولز گوشیم رو روت کنم؟تو برنامه به غیر از گزینه فلش سایر گزینه ها غیر فعال اند نمیشه ازشون استفاده کرد!به نظرتون روتش کنم؟مزیت گوشی های روت شده با روت نشده رو میشه بگید؟ممنون میشم.
داداش گوشی های روت شده خیلی مزیت دارند نسبت به گوشی های غیر روت شده برای مثال:
1-شما می تونی cpu گوشی رو اورکلاک کنی(به راحتی با کرنل)
2-بعضی از برنامه ها فقط با روت کار می کنند مانند Rom manger ، Orbot و ... که اینجا نمی تونم توضیح بدم.
داداش گوشیتو روت کنه خیلی کاراییش بیشتر می شه.

داداش گوشی های روت شده خیلی مزیت دارند نسبت به گوشی های غیر روت شده برای مثال:1-شما می تونی cpu گوشی رو اورکلاک کنی(به راحتی با کرنل)2-بعضی از برنامه ها فقط با روت کار می کنند مانند Rom manger ، Orbot و ... که اینجا نمی تونم توضیح بدم.داداش گوشیتو روت کنه خیلی کاراییش بیشتر می شه.
خیلی ممنون داداش ولی چه طوری میتونم با فلش تولز گوشیم رو روت کنم؟همونطور که گفتم همه گزینه ها غیر فعالن.

downgrade android???

سلام...میخواستم بدونم میشه اندروید اس3 به 4.0.1 برگرده؟؟؟4.1.1 ریخم افتضاحه تمام اسمارت الرتای گوشی رفته! ویدیو 1080ای که خودش فیلم میگیره نشون نمیده!چجوری میشه برش گردوند به حالت اول؟؟؟مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or