DoppelGang3rX1
کاربر سایت
کسی نیست کمکم کنه!!!!!!
به همه دوستان اندرویدی پیشنهاد میدم برای اینکه سریع به جواباشون برسن تو انجمن زیر سوالاشون رو مطرح کنن
انجمن تخصصی اندروید ایرانکسی نیست کمکم کنه!!!!!!
کسی نیست کمکم کنه!!!!!!
اولا فکر کنم نیازه که بوت لودر گوشی رو باز کنی...سلام دوستان ببخشید یه سوال خیلی مهم دارم من گوشیم رو که اکسپریا ری هست به آندروید 4 آپدیت کردم ولی میخوام به 2.3.4 که ورژن اولیش هست برگردونم میخواستم بدونم روشی هست که اینکارو بکنم؟خواهشا کمکم کنید و بگید به چه روشی میتونم به آندروید اولیش برگردونم؟
اینم از شانس ما شپش پر نمیزنه تو بخش آندروید مجبورم گوشیم رو که یه هفته نمیشه خریدم با کلی ضرر بفروشم و یکی دیگه بگیرم واقعا ممنونم از کمک هاتون!!...دوستان میشه لینک دانلود آخرین ورژن فلش تولز و لینک دانلود فریمور 2.3.4 رو بزارید ممنون میشم خواهش میکنم. زود به دادم برسید داره دیونم میکنه آندروید 4 بازی هام خیلی کند شده که قبلا رو 2.3 اینجوری نبود
اولا اینجا فروم هست و کسی اجبار به پاسخگویی نیست دوما به نظرم کارتون خیلی مسخرست که تهدید میکنید چون فکر نکنم برای کسی مهم باشه که شما گوشیتونو با ضرر بفروشید!(هر چند که فکر کنم اگه عاقل و سالم باشید حتما همینطوری این حرف رو زدین)!اینم از شانس ما شپش پر نمیزنه تو بخش آندروید مجبورم گوشیم رو که یه هفته نمیشه خریدم با کلی ضرر بفروشم و یکی دیگه بگیرم واقعا ممنونم از کمک هاتون!!...
http://www.mediafire.com/?w9627cb3u1m7q94
http://www.rodfile.com/j2142n9g9lpn/flashtool-0.9.0.0-windows.exe.html
اگه آپدیت کنید سرعتش پایینتر هم میاد واسه من که اینطوری شد ری رو به 4 آپدیت کردم سرعتش تو بازی ها خیلی پایین اومد که امروز به 2.3 دانگرید کردم و مثل سابق عالی شد،راستی دوستان چجوری با فلش تولز گوشیم رو روت کنم؟تو برنامه به غیر از گزینه فلش سایر گزینه ها غیر فعال اند نمیشه ازشون استفاده کرد!به نظرتون روتش کنم؟مزیت گوشی های روت شده با روت نشده رو میشه بگید؟ممنون میشم.دوستان من میخوام این گوشیم رو که LG c660 هست رو اندرویدش رو آپدیت کنمکلا سرعتش خیلی پایین هست و بیشتر بازی ها و ... رو باز نمیکنهیه آپدیتی چیزی اگه هست براش لطف کنین به من بگینممنون میشم.
داداش گوشی های روت شده خیلی مزیت دارند نسبت به گوشی های غیر روت شده برای مثال:اگه آپدیت کنید سرعتش پایینتر هم میاد واسه من که اینطوری شد ری رو به 4 آپدیت کردم سرعتش تو بازی ها خیلی پایین اومد که امروز به 2.3 دانگرید کردم و مثل سابق عالی شد،راستی دوستان چجوری با فلش تولز گوشیم رو روت کنم؟تو برنامه به غیر از گزینه فلش سایر گزینه ها غیر فعال اند نمیشه ازشون استفاده کرد!به نظرتون روتش کنم؟مزیت گوشی های روت شده با روت نشده رو میشه بگید؟ممنون میشم.
خیلی ممنون داداش ولی چه طوری میتونم با فلش تولز گوشیم رو روت کنم؟همونطور که گفتم همه گزینه ها غیر فعالن.داداش گوشی های روت شده خیلی مزیت دارند نسبت به گوشی های غیر روت شده برای مثال:1-شما می تونی cpu گوشی رو اورکلاک کنی(به راحتی با کرنل)2-بعضی از برنامه ها فقط با روت کار می کنند مانند Rom manger ، Orbot و ... که اینجا نمی تونم توضیح بدم.داداش گوشیتو روت کنه خیلی کاراییش بیشتر می شه.