سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

سلام دوستان من قراره پس فردا برم گلکسی SIII بگیرم
اول می خواستم ببینم که با توجه به این که گوشی فعلی ام Nokia N97 هست انتخاب درستیه؟
بعد اینکه به نظرتون انتخاب بهتری هم هست؟البته من نت رو به خاطر سایزش زیاد نمی پسندم ولی HTC One X چه طوره؟
سوم هم اینکه من زیاد با سیستم آندروئید کار نکردم و فقط از موبایل دوستان و گلکسی تب برادرم استفاده کردم.می خواستم ببینم موقعی که گوشی رو می گیرم باید چی کار کنم.چون من گوشی فعلیم هک نشده و موقع نصب بعضی برنامه ارور Certificate میده.می خواستم بدونم گوشی رو باید چه جوری هک کرد و مزیتش چیه و این که اگر این کار رو نکنم چه اتفاقی می افته؟

معذرت می خواهم که تعداد سئوالاتم زیاد شد

به نظر من همین اس3 از همشون بهتره (ظاهر) ولی خوب هر کسی سلیقه ای داره.انتخاب دیگه هم میتونه one x یا lg 4x hd باشه.
گوشی را وقتی میخری نیازی به کار خاصی نداره و اندروید هم برای کار ساده ای مثل نصب برنامه نیازی به هک و ... نداره.
فقط روت داره که اونم برای مثلا پاک کردن برنامه های سیستمی و یا ... هستش.

برنامه ی FlashTool رو دانلود کن + رام؛ بعد فلش کن دیگه.

از طریق Wifi وصل بشو، V P N رو فعال کن، حالت Airplane Mode رو هم فعال کن؛ بعدش با خیال راحت برو Play Store حالشو ببر:d (اگه همچنان مشکل داشتی بگو که یه کار دیگه هم که فکر نمیکنم لازم باشه بگم که انجام بدی)
آقا خیلی ممنون امشب دوباره امتحان کردم از همین روش درست شد ! بسیار ممنون

من گوشیم سونی XPERIA مدال S از اون بزرگه سه روز پیش یه بازی نصب کردم و صبح بلند شدم دیدم گوشی روشن نمیشه و موندم چیکار کنم و نمیخوام بمیرمش پیشه تعمییر کار شما راهی ندارید که فقط روشن بشه اسم بازی چی بود اهان این بود UNMECHANICAL نخسه اندوریدش برای گوشی دوستان نظری ندارید کمکم کنید

سلام دوستان چند تا سئوال داشتم میدونم بچه گانه است ولی من تا حالا با اندروید کار نکردم
اول اینکه من امروز رفتم سایت سامسونگ ، برنامه Kies رو دانلود کردم ، گوشیم رو هم به کامپیوتر وصل کردم ولی در صفحه اول نوشته بود که شما نمی تونید نرم افزار رو آپدیت کنید.می خواستم بدونم این پیغام برای چی اومده و باید چی کار کنم؟

دوم این که از Samsung apps ، بازی Angry Birds Space رو دانلود کردم.می خواستم بدونم App هایی که اینجا هستند بدون ویروس اند دیگه؟

سوم این که بازی Asphalt 7 ورژن تریال ( مجانی ) اش رو گرفتم ولی بعد از نصب موقع ورود به بازی میگه که باید License چک کنه و از این حرفا که من چون Wifi ندارم نتونستم این کار رو بکنم و برنامه رو پاک کردم می خوام ببینم چرا باید اینجوری باشه؟

چهارم این که این Samsung apps چرا اینقدر app های کمی داره؟ برای گلکسی اس III من هیچ برنامه خوبی پیدا نکردم.می خواستم ببینم این از تنظیمات کشوره؟یعنی اگر با چیز پی ان وصل بشم نتایج دیگه ای داره؟

پنجم این که میدونم Google Play برای ایران بسته است ولی هیچ راهی برای دانلود وجود نداره؟

ببخشید سئوال هام زیاد و بچه گانه اس و خیلی خیلی ممنون میشم اگر جواب بنده رو بدید

پنجم این که میدونم Google Play برای ایران بسته است ولی هیچ راهی برای دانلود وجود نداره؟

ببخشید سئوال هام زیاد و بچه گانه اس و خیلی خیلی ممنون میشم اگر جواب بنده رو بدید
فقط به این سوالت جواب میدم:
چون WiFi نداری نمیشه:d

من گوشیم سونی XPERIA مدال S از اون بزرگه سه روز پیش یه بازی نصب کردم و صبح بلند شدم دیدم گوشی روشن نمیشه و موندم چیکار کنم و نمیخوام بمیرمش پیشه تعمییر کار شما راهی ندارید که فقط روشن بشه اسم بازی چی بود اهان این بود UNMECHANICAL نخسه اندوریدش برای گوشی دوستان نظری ندارید کمکم کنید
نمیدونم چی کار کردی که گوشیتو بریک کردی !(اگه اینطور که میگی باشه )اما باید یک فایلی هست به اسم Xperia Range برای گروه Free project Xperia هست که با برنامه فلش تولز فلش بزنی و بعدش رام رسمی رو فلش بزنی رو گوشیت!اول مطمئا شو و بعد این کارو بکن...در ضمن از هر جایی برنامه دانلود نکنید!

ممنون
پس بقیه سئوالام چی؟

در مورد Play Store هم ، من راجب به یک روشی شنیدم که یک کدی رو به Google Chrome اضافه می کنیم و بعد یک Add on هم دانلود می کنیم و میشه دانلود کرد

شما از این روش اطلاعی ندارید؟

آخرین ویرایش:
ممنون
پس بقیه سئوالام چی؟

در مورد Play Store هم ، من راجب به یک روشی شنیدم که یک کدی رو به Google Chrome اضافه می کنیم و بعد یک Add on هم دانلود می کنیم و میشه دانلود کرد

شما از این روش اطلاعی ندارید؟
راحت ترین و بی دردسر ترین کار همین فعال کردن Vp ان و رفتن تو حالت Air p هست که واقعا هیچ سختی نداره و 1 دقیقه هم کار نداره!

نمیدونم چی کار کردی که گوشیتو بریک کردی !(اگه اینطور که میگی باشه )اما باید یک فایلی هست به اسم Xperia Range برای گروه Free project Xperia هست که با برنامه فلش تولز فلش بزنی و بعدش رام رسمی رو فلش بزنی رو گوشیت!اول مطمئا شو و بعد این کارو بکن...در ضمن از هر جایی برنامه دانلود نکنید!

ممنون از شما
فقط یه مشکله بزرگی هست این وسط اینم اینه که گوشی روشن نمیشه و باید چیکار کنم که گوشی روشن بشه الانم وصلش کردم به PC چراغ شارژش روشن شده ولی روشن نیست شما نمیدونی باید چیکار کنم که بشه روشن بشه یعنی روشی چیزی نداره تا روشنش کنم فقط بشه روشن بشه همین

سلام دوستان ببخشید یه سوال خیلی مهم دارم من گوشیم رو که اکسپریا ری هست به آندروید 4 آپدیت کردم ولی میخوام به 2.3.4 که ورژن اولیش هست برگردونم میخواستم بدونم روشی هست که اینکارو بکنم؟خواهشا کمکم کنید و بگید به چه روشی میتونم به آندروید اولیش برگردونم؟

یه مشکلی برام پیش اومده برای گوشی GALAXY S i9000.وقتی که صفحه رو unlock می کنم صفحه سیاهه و هیچی توش معلوم نیست.چجوری می تونم اینو به حالت اول برگردونم؟

سلام دوستان ببخشید یه سوال خیلی مهم دارم من گوشیم رو که اکسپریا ری هست به آندروید 4 آپدیت کردم ولی میخوام به 2.3.4 که ورژن اولیش هست برگردونم میخواستم بدونم روشی هست که اینکارو بکنم؟خواهشا کمکم کنید و بگید به چه روشی میتونم به آندروید اولیش برگردونم؟
کسی نیست کمکم کنه!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or