سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

لینک یه فایل منیجر میخوام + کیبرد فارسی !
این Xperia Ray چرا فارسی نداره ؟! رام خاورمیانه مثله سامسونگ نداره ؟!

دوست عزیز شما برین این سایت یه سرچ کوچولو تو قسمت بالاش تو جستجو کنین همه چیو میاره هرچی که بخایین . موفق باشین .

لینک

سلام میخاستم گوشی بخرم
بودجه تا 750 تومن بین
gallaxy sIIو arc s میشه راهنمایی کنین؟
عزیزم این جاش نبود توی راهنمایی خرید موبایل باید مطرح می کردی.دقیقا این سوال شما رو یکی دیگه هم پرسیده شما دو صفحه آخر http://forum.bazicenter.com/thread51314/ رو نگاه کن مشکلت حله

سلام،

من می خوام از Google Play یه سری خرت و پرت دانلود کنم برای گوشیم. بهم ارور میده که شما Deviceـت وصل نیست. البته من الان دارم با چیز وصل میشم .

سوال دوم:
توی قسمت Setting و در بخش Wireless که در اون V*N داره. الان برای من 2 تا V*N اضافه شده اگه بخوام این 2 تا رو حذف کنم باید چی کار کنم ؟ هیچ راهی برای پاک کردن کانکشنش وجود نداره.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

یاعلی...

دوستان من Galaxy S I9000 دارم و پارسال با راهنمایی هایی که تو همین تاپیک بچه ها بهم دادن به ورژن 2.3.3. اپدیتش کردم.

میخواستم بدونم ورژن جدیدتری واسش اومده و ارزش داره اپدیتش کنم یا نه؟

و اینکهالان اینی که دارم رام رسمی هست و با یه برنامه به نام ODIN نصب کردم.. این رام های غیر رسمی رو چه طوری نصب می کنن.

دوستان من Galaxy S I9000 دارم و پارسال با راهنمایی هایی که تو همین تاپیک بچه ها بهم دادن به ورژن 2.3.3. اپدیتش کردم.

میخواستم بدونم ورژن جدیدتری واسش اومده و ارزش داره اپدیتش کنم یا نه؟

و اینکهالان اینی که دارم رام رسمی هست و با یه برنامه به نام ODIN نصب کردم.. این رام های غیر رسمی رو چه طوری نصب می کنن.

دوست عزیر آپدیت رسمی ICS برای این گوشی که نمیاد ولی رام های کاستوم ICS هست که جالب هستن و ارزش امتحان کردن رو دارن.
رام های غیر رسمی رو هم میشه با odin فلش زد البته باید کرنل مناسب با اون رام رو هم داشته باشین. همچنین یک سری رام های غیر رسمی برای نصبشون باید گوشیتون روت باشه و ClockworkMod Recovery رو هم نصب کرده باشید تا بتونید اون رام ها رو نصب کنید.
در ضمن من رام CyanogenMod 9 for Samsung Galaxy S رو که نسخه 4.0.4 هست رو به شما پیشنهاد میکنم.

آخرین ویرایش:
سلام،

من می خوام از Google Play یه سری خرت و پرت دانلود کنم برای گوشیم. بهم ارور میده که شما Deviceـت وصل نیست. البته من الان دارم با چیز وصل میشم .

سوال دوم:
توی قسمت Setting و در بخش Wireless که در اون V*N داره. الان برای من 2 تا V*N اضافه شده اگه بخوام این 2 تا رو حذف کنم باید چی کار کنم ؟ هیچ راهی برای پاک کردن کانکشنش وجود نداره.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

یاعلی...
محمد رضا جان شما کلید منو رو بزنید اونجا راحت میتونید پاک کنید هر دو رو!بستگی به گوشی هم داره برای بعضیا باید انگشتتون رو روش نگه دارید تا گزینه پاک کردنش بیاد!
برای دانلود از Google Play هم اولا باید با چیز پی ان وصل بشی و حتما باید Airplane بری وگر نه نمی تونی چیزی رو نصب کنی
موفق باشی

دوست عزیر آپدیت رسمی ICS برای این گوشی که نمیاد ولی رام های کاستوم ICS هست که جالب هستن و ارزش امتحان کردن رو دارن.
رام های غیر رسمی رو هم میشه با odin فلش زد البته باید کرنل مناسب با اون رام رو هم داشته باشین. همچنین یک سری رام های غیر رسمی برای نصبشون باید گوشیتون روت باشه و ClockworkMod Recovery رو هم نصب کرده باشید تا بتونید اون رام ها رو نصب کنید.
در ضمن من رام CyanogenMod 9 for Samsung Galaxy S رو که نسخه 4.0.4 هست رو به شما پیشنهاد میکنم.

به خدا اگه فهمیده باشم چی گفتی.:d همین چیزی رو که پیشنهاد کردی بزنم رو گوشی، می تونی لطف کنی، پله به پله بگی من برم انجامش بدم؟
البته اگر زحمتی نیست:x

سلام!
مزایا و معایب گوشی های روت شده رو اگه میشه ذکر کنید.
تشکر...
سلام..تنها عیبش اینه که اگه بلت نباشی و توی فایلهای خود گوشی بری دستکاری کنی رام گوشیت فنا میشه..مزایای اون اینه که میتونی بکمک اون برخی دستکاری ها رو روی رام گوشی انجام بدی..مثل تغییر فونت..پورت برنامه های سایر گوشی ها روی گوشیت و ..برخی نرم افزارها هم برای این که کار کنن نیازمند روت شدن هستن..در کل روت کردن خیلی مفیدههههه

سلام..تنها عیبش اینه که اگه بلت نباشی و توی فایلهای خود گوشی بری دستکاری کنی رام گوشیت فنا میشه..مزایای اون اینه که میتونی بکمک اون برخی دستکاری ها رو روی رام گوشی انجام بدی..مثل تغییر فونت..پورت برنامه های سایر گوشی ها روی گوشیت و ..برخی نرم افزارها هم برای این که کار کنن نیازمند روت شدن هستن..در کل روت کردن خیلی مفیدههههه

حالا اگر خدای نکرده به فنا بره میشه دوباره درستش کرد دیگه ؟

حالا اگر خدای نکرده به فنا بره میشه دوباره درستش کرد دیگه ؟
به اون حالت به اصطلاح Brick شدن میگن و گوشی شما تبدیل به آجر میشه!یعنی هیچ استفاده ای دیگه نمیتونید بکنید ازش...بستگی به گوشی داره اما آره میه درستش کرد البته خودتون بلد نباشید میرید بیرون براتون انجام میدن!
کلا باید برید خیلی بگردید تو فروم های بخصوص XDA اگه زبانتون خوبه اونجا همه کاستوم رامها و روت و روش هاش هست و بعد هی ور برید به گوشی :d چند بار گند بزنید تا آخر یاد بگیرید..
اصطلاحات پایه رو اول یاد بگیرید بیس باند و روت و رام و سوپر وزر فلش زدن فست بوت و...
من خودم 2 بار گوشیمو Brick کردم و از ساعت 12 شب تا 7 صبح تو نت گشتم تا آخر تونستم بازش کنم:d
کلا!

به اون حالت به اصطلاح Brick شدن میگن و گوشی شما تبدیل به آجر میشه!یعنی هیچ استفاده ای دیگه نمیتونید بکنید ازش...بستگی به گوشی داره اما آره میه درستش کرد البته خودتون بلد نباشید میرید بیرون براتون انجام میدن!
کلا باید برید خیلی بگردید تو فروم های بخصوص XDA اگه زبانتون خوبه اونجا همه کاستوم رامها و روت و روش هاش هست و بعد هی ور برید به گوشی :d چند بار گند بزنید تا آخر یاد بگیرید..
اصطلاحات پایه رو اول یاد بگیرید بیس باند و روت و رام و سوپر وزر فلش زدن فست بوت و...
من خودم 2 بار گوشیمو Brick کردم و از ساعت 12 شب تا 7 صبح تو نت گشتم تا آخر تونستم بازش کنم:d
کلا!

دوست عزیز این خبرا نیست خواستین بفرستین براتون سریع درستش کنم چه خبره اینقد طول کشیده . در ضمن کسی به همچین مشکلی شد بهم نو گوشیشو بگه اگه تونستم اموزششو براش مینویسم تو word تقدیم میکنیم صلواتی .

---------- نوشته در 02:31 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:16 AM ارسال شده بود ----------

من خودم تا الان همه مدله دلو روده همه نو گوشیو ریختم وسط و همه جوره دیگه حرفه ای شدیم . مثلا ان بریک کردم I9100G اینجوریه دوستان . البته من خودم بلدم و اینو فقط برا کسانی میزارم که فکر میکنن کار خیلی سختیه و یا میخان شاخ غولو بشکنن . نه دوستان خیلی خیلیم اسونه عین اب خوردن . میریم سراغ اموزش من از سایت خودمون براتون میزارم با ذکر منبع تا بعد کلا شاکی این وسط پیدا نشه .

[h=2]
icon1.png
آنبریک کردن i9100g[/h]
این آموزش مخصوص گوشی I9100G است.

آزمایش این روش کاملا برعهده خودتون است

کاربرانی که گوشی I9100G رو دارن براشون پیش اومده که بجای فلش رام های مخصوص خودشون از رام های I9100 استفاده کردند

با این کار گوشیشون رو بریک کردند و گاهی این بریک کردن با فلش کردن رام مخصوص I9100G هم رفع نمیشه

برای همین پس از جستجوی زیاد این آموزش رو براتون آماده کردم

این آموزش مربوط به شخصی است که قبلا این تجربه رو داشته و الان با این روش گوشی خودش رو درست کرده

این روش هم برای سافت بریک و هم هارد بریک جواب داده.

برای آنبریک کردن گوشی گام های زیر را دنبال کنید:

گام اول)دانلود کردن برنامه های مورد نیاز:

پکیج زیر را که شامل برنامه اودین ورژن 1.85 و پیت مخصوص I9100G است را دانلود کنید

I9100G-By-Siyamand

(من شخصا خیلی توی سایت سامسونگ گشتم ولی چیزی پیدا نکردم مبنی بر اینکه pit این گوشی فرق داره )

آخرین ورژن درایور رو هم دانلود و نصب کنید.

Download Samsung Galaxy S2 USB Driver for Windows 7, Vista, XP

از تاپیک رام های I9100G رام رسمی رو دانلود کنید

رام ها ( Galaxy SII I9100G )

گام دوم)پارتیشن بندی دوباره با اودین

هدف این قسمت اینکه گوشی شمارو برای پذیرش رام اصلی آماده کنه

1.گوشی را خاموش کرده و باتری را دربیارید.

2.بعد از چند دقیقه باتری رو سرجای خودش بزارید.

3.به دانلودینگ مود برید(Volume Down + Home (Menu) + Power Button)

حال باید گوشی شما به حالت زیر در آمده باشد

این نوار را برای دیدن تصویر به اندازه واقعی 800x600 پیکسل کلیک کنید.
i24856_2011050617.37.31800x600.jpg

حال با زدن ولویوم بالا گوشی به محیط دانلودینگ میره

4.برنامه اودین را اجرا کنید.

5.گوشی را به PC وصل کنید.

حال باید به صورت زیر باشد اودین

i24825_odincomportkapcsolat.png

6.در این حالت در قسمت PIT برنامه اودین فایل پیت را که دانلود کردید قرار دهید.

7.تیک ریپارتیشن re-partition را حتما بزنید.

به بقیه قسمت های اودین دست نزنید

8.استارت را زده و تا پایان عملیات صبر کنید و سپس گوشی را جدا کنید.

گام سوم)فلش رام جدید

1.برنامه اودین را اجرا کنید و فایل Pit را در قسمت PIT بزارید.

2.اجزای رامی که دانلود کردید در قسمت های مختلف خودشون در اودین قرار دهید.

3.تیک ریپارتیشن RE-PARTITON اینبار نــــــــــــــــــــــــ زنید

4.حال استارت را زده و تا پایان کار صبر کنید.

5.گوشی را از کابل جدا کرده و لذت ببرید

نکته:بعد از نصب رام اگر روی آرم سامسونگ هی ریست شد به ریکاوری برید و اونجا فاکتوری ریست کنید.

استفاده از این اموزش با ذکر منبع بالامانع میباشد

منبع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or