سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

درود، من دنبال یه رام فارسی خوب برای سامسونگ I9001 میگردم. توی XDA یه چیزهایی هستش ولی نمیدونم کدومشون فارسی رو ساپورت میکنه. سیانوژنی هم که اونجا هستش فعلا در مرحله برنامه نویسه و فایل خاصی بیرون نداده اند.

اس پلاس متاسفانه ساپورت نرم افزاری خوبی نداشته بنظرم برای فارسی بهتره یه رام رسمی 2.3 خاورمیانه ایشو نصب کنی

اون لینکی که آقا جواد درمورد روت کردن دادن خوندم...
ولی چیزی دست گیرم نشد،بعنی شد،ولی خیلی کم شد:d
اگر گوشی رو روت نکنم چی میشه؟ نمیشه روش برنامه یازی ریخت؟ یا نمیشه از گوشی بکاپ گرفت؟
ببین چی نوشه::-o

یعنی اگر روت نکنم هیچ کدوم از این کارا رو نمیتونم بکنم؟
بریم بمیریم:-/؟

بدون روت کردن هیچ مشکلی برای نصب بازی یا نرم افزار نداری. روت یسری امکانات اضافه بخاطر دسترسی به قسمتهای سیستمی بهت میده ،
ics اکسپریا هم روت شده!

از پاسخ دوستان عزیز ممنونم
این one click root رو میشه رو xperia x10 mini که اندرویدش 2.1 باشه ریخت؟
+ اگه از این طریق روت کنم فرقی با حالت عادیش که روت میکنی نداره؟ یعنی میشه کاستوم غیر رسمی اندروید 2.3 رو ریخت؟

از پاسخ دوستان عزیز ممنونم
این one click root رو میشه رو xperia x10 mini که اندرویدش 2.1 باشه ریخت؟
+ اگه از این طریق روت کنم فرقی با حالت عادیش که روت میکنی نداره؟ یعنی میشه کاستوم غیر رسمی اندروید 2.3 رو ریخت؟

تفاوتی نداره کافیه ریکاوری بریزی اونوقت میتونی رام کاستوم نصب کنی

سلام خدمت دوستان
من گوشیم htc sensation هستش امروز صبح گوشیم رو به آندروید 4 از طریق اینترنت وایرلس آپدیت کردم.متاسفانه بعد آپدیت وای فایش از کار افتاده از چند نفرم پرسیدم اونا هم همین مشکل رو دارن.اگه کسی راه حلی داره لطفا راهنمایی کنه ممنون میشم.
شایدم تو پستا جواب هست ولی دیگه حوصله نکردم 66 صفحه رو بخونم.#:-sشرمنده.

دوستان یه سوال خیلی خیلی ضروری:گوشیم دست داداش کوچیکم بوده.خیلی رمزو زده قفل کرده؟؟
چیکار میتونم کنم؟؟
ممنون میشم سریع کمک کنید.

دوستان یه سوال خیلی خیلی ضروری:گوشیم دست داداش کوچیکم بوده.خیلی رمزو زده قفل کرده؟؟
چیکار میتونم کنم؟؟
ممنون میشم سریع کمک کنید.
وقتی چند بار زدی و اشتباه بود الان پیغام وارد شدن به google account واست نمیاره ؟؟؟؟

سلام. دوستان من در نظر دارم گوشی XPERIA RAY رو بخرم. نظر شما چیه؟ رفته بودم فروشگاه فروشنده میگفت از نظز کیفیت تصویر با XPERIA LIVE WITH WALKMAN فرقی نداره؟‌اسن حرف درسته؟‌

من میخوام که کیفیت صدای خروجی شم خوب باشه. یعنی منظورم این نیست که در حد آیپاد باشه ولی در حدی باشه که بشه آهنگ متال و راک باهاش گوش کرد.

اگر بازی های خوبی هم داشته باشه خیلی خوب میشه. بودجمم ددر حد همین XPERIA RAY هستش.
دوستان ممنون میشم زودتر راهنماییم کنید.

راستی اگر صبر کنم چقدر ممکنه قیمتش پایین تر بیاد؟

با تشکرر

سلام دوستان من میخوام زبون فارسی رو فقط تو کیبورد واسه اس ام اس داشته باشم. امکانش هست یا باید بدم بیرون بریزه؟ آخه اونجوری که اون آقا صحبت کرد فکر کنم منظور از فارسی کردن این بود که کلشو فارسی کنه. من فقط کیبور رو مبخوام واسه اس ام اس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or