Medusa
کاربر سایت
Galaxy Fit و XPERIA Rayشما باید یه سرچی بکنی بنابر مدل گوشی و رامت چون این کار روی گوشیهای اندرویدی مثل هم نیست ، برنامه های جدید که روت میکنن یه گزینه برای آنروت هم دارن مدل گوشیت چیه؟ Smart Keyboard
Galaxy Fit و XPERIA Rayشما باید یه سرچی بکنی بنابر مدل گوشی و رامت چون این کار روی گوشیهای اندرویدی مثل هم نیست ، برنامه های جدید که روت میکنن یه گزینه برای آنروت هم دارن مدل گوشیت چیه؟ Smart Keyboard
Galaxy Fit و XPERIA Ray
x10mini رام رسمی 2.3 نداره باید کاستوم بریزی که فارسی هم کاملا ساپورت میکنهدوستان چند سئوال اساسی دارم جواب بدین که میخوام عملی کنمشون!
1. اگه روی x10 mini اندروید 2.3 بریزم میشه فارسیش کرد؟ اگه نه فارسیش کمی میاد؟
2.روت کنم چه خطراتی داره؟ کجا ببرم روت کنه؟ اطلاعاتی مث عکسام پاک میشه؟
فکنم با نصب یه دایالر مثل EXdialer یا rocket مشکلت حل بشهبا سلام.
یک عدد s2 هست که وقتی شارژ ایرانسل یا همراه اول میزنی روش شارژ نمیکنه.
یادم میاد باید میرفتی یک گزینه رو فعال کنی ولی نمیدونم کجا هست کسی میتونه راهنمایی کنه؟
1 و 2 رو برو اینجا در موردش بخون :dدرود:d
1- روت یعنی چی؟
2- رام یعنی چی؟
3- اگر رام روی گوشی نصب نکنی چی میشه؟
4- اگه رام روی گوشی نصب بکنی چی میشه،گارانتی پر؟
بدرود:d
کسی میدونه که اندروید4 رسما توسط سونی واسه Xperia Mini معرفی شده یانه؟
اون لینکی که آقا جواد درمورد روت کردن دادن خوندم...سونی گفت تمام گوشی های smartphone دارای اندروید به ورژن 4 آپیدت میشن...من خودم Neo دارم و الان آپدیت کردم(ولی اگه آپیدت کنی به 4 فعلا نمیتونی روت کنی)
میتوانید یک پوشه روی SDcard خودتون بسازید و همه APK هایی رو که نصب کرده اید رو درون آن بریزید ؛ اگر خواستید آپدیت کنید دیگر نیازی به نصب و خرید دوباره برنامه ها نیست
یعنی اگر روت نکنم هیچ کدوم از این کارا رو نمیتونم بکنم؟تعویض محل نصب برنامه ها به SDcard
اون لینکی که آقا جواد درمورد روت کردن دادن خوندم...
ولی چیزی دست گیرم نشد،بعنی شد،ولی خیلی کم شد:d
اگر گوشی رو روت نکنم چی میشه؟ نمیشه روش برنامه یازی ریخت؟ یا نمیشه از گوشی بکاپ گرفت؟
ببین چی نوشه::-o
یعنی اگر روت نکنم هیچ کدوم از این کارا رو نمیتونم بکنم؟
بریم بمیریم؟
دوستان کسی پایست یه سایت اندروید بزنیم ؟؟