GALAXY S هستا!کیفیت و استیل خوبی داره! HTC هم Desire HD هست میشه یکم بالاتر گرفت. در کل سونی اریکسون نگیر که تازه X10 میخواد 2.3 براش بیاد!بعد از یکسال!سلام آقا من میخوام یک گوشی هوشمند بگیرم و 500 تومنی پول دارم میخواستم بهم بگید بین IPHONE و HTC کدوم بهتره البته میدونم که خیلی ها میگن ایفون دنگ فنگ زیاد داره و تازه قیمتشم 800 هست ولی آخه هرچی بین موبایل های اندرویدی نیگاه میکنم چیزی با کیفیت ایفون پیدا نمیکنم مثلا اکثرا از پلاستیک ساخته شده در حالی که من یک ویدیو از ایفون دیدم که با گلوله زدنش فقط سوراخ شد البته خراب شد رفت ولی به نظرتون اگر به یک دونه DSIRE گوله بزنیم پودر نمیشه؟ بعد هدفونش که از طلا هست در برابر HTC که واقعا به نظر مرغوب نمیاد (حداقل در تصویر )در کل خیلی دو دلم از یک طرف پول اون را ندارم از یک طرف واقعا باید این موبایلم را عوض کنم( از اون قدیمی های سونی اریکسونه )بگزریم اگر میشه راهنمایی کنید راستی یک مدت هم از X10 خوشم اومد ولی وقتی شنیدم که دیگه براش سیستم عامل جدید نمیاد دلم را زد البته سامسونگ ها را هم دیدم ولی اونها هم جنسش خوب نیست حقیقاتا جنس امریکایی یک چیز دیگست اگر اشتباه میکنم کمک کنید
ایفون هم گرونه خدایش. پولش رو داشتی خوب بود ولی وقتی نداری بهتره یچیز بگیری که کارت رو راه بندازه. من galaxy s رو پیشنهاد میکنم. باز خودت میدونی