سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

سلام آقا من میخوام یک گوشی هوشمند بگیرم و 500 تومنی پول دارم میخواستم بهم بگید بین IPHONE و HTC کدوم بهتره البته میدونم که خیلی ها میگن ایفون دنگ فنگ زیاد داره و تازه قیمتشم 800 هست ولی آخه هرچی بین موبایل های اندرویدی نیگاه میکنم چیزی با کیفیت ایفون پیدا نمیکنم مثلا اکثرا از پلاستیک ساخته شده در حالی که من یک ویدیو از ایفون دیدم که با گلوله زدنش فقط سوراخ شد البته خراب شد رفت ولی به نظرتون اگر به یک دونه DSIRE گوله بزنیم پودر نمیشه؟ بعد هدفونش که از طلا هست در برابر HTC که واقعا به نظر مرغوب نمیاد (حداقل در تصویر )در کل خیلی دو دلم از یک طرف پول اون را ندارم از یک طرف واقعا باید این موبایلم را عوض کنم( از اون قدیمی های سونی اریکسونه )بگزریم اگر میشه راهنمایی کنید راستی یک مدت هم از X10 خوشم اومد ولی وقتی شنیدم که دیگه براش سیستم عامل جدید نمیاد دلم را زد البته سامسونگ ها را هم دیدم ولی اونها هم جنسش خوب نیست حقیقاتا جنس امریکایی یک چیز دیگست اگر اشتباه میکنم کمک کنید
GALAXY S هستا!کیفیت و استیل خوبی داره! HTC هم Desire HD هست میشه یکم بالاتر گرفت. در کل سونی اریکسون نگیر که تازه X10 میخواد 2.3 براش بیاد!بعد از یکسال!
ایفون هم گرونه خدایش. پولش رو داشتی خوب بود ولی وقتی نداری بهتره یچیز بگیری که کارت رو راه بندازه. من galaxy s رو پیشنهاد میکنم. باز خودت میدونی

آیفون که خداست من چون صفحه نمایش گنده تر :d دوست دارم میخوام برم سمت آتریکس و گرنه آیفون آخرت گوشیه و مطمئن باش به دنگ و فنگش میارزهو اصلا پشیمون نمیشی . ولی اندروید توپ میخوای وایسا تا موتورولا Atrix بیاد . من که بیاد دربست گرفتمش . البه اندروید 2.2 هست ولی به 2.3 هم آپگرید میشه . گالاکسی S و S II رو دوستانی که دارن باید نظر بدن . در ضمن HTC ها کیفیت بدنه بهتری دارن . اگه هم گوشی ضد ضربه ضد اب و ضد گردوخاک میخوای برو موتورولا Defy بگیر که الان قیمتش به زیر 400 هم رسیده .

آیفون که خداست من چون صفحه نمایش گنده تر :d دوست دارم میخوام برم سمت آتریکس و گرنه آیفون آخرت گوشیه و مطمئن باش به دنگ و فنگش میارزهو اصلا پشیمون نمیشی . ولی اندروید توپ میخوای وایسا تا موتورولا Atrix بیاد . من که بیاد دربست گرفتمش . البه اندروید 2.2 هست ولی به 2.3 هم آپگرید میشه . گالاکسی S و S II رو دوستانی که دارن باید نظر بدن . در ضمن HTC ها کیفیت بدنه بهتری دارن . اگه هم گوشی ضد ضربه ضد اب و ضد گردوخاک میخوای برو موتورولا Defy بگیر که الان قیمتش به زیر 400 هم رسیده .
Atrix تا 2 هفته دیگه 100% وارد میشه. توی دبی که رفیقم دیده بود.البته امید وارم صفحه نمایشش مثل milestone 720 نباشه.چون واقعا باهاش حال نکردم(مایل استون یه نمه که چه عرض کنم،خیلی برام کمنور میزد در مقابل X10 و galaxy s و desire hd).

بنطرم وایسا بیاد یه نمه خودش رو نشون بده . بعد بخر.همون هفته اول عجله نکنی بخری

آخرین ویرایش:
در مورد Atrix:
والا من چند تا review دیدم و چند تا خوندم تو همشون از UI استفاده شده توش ایراد گرفتن میگفتن کنده
که حتی با cpu دو هسته ای باز هم عمل زوم روی مطالب رو با لگ انجام میداد

نظر شخصی خودم: تنها عاملی که مجاب میکنه طرف رو به خریدش اسم باحالیه که داره

البته دیدم روی یه دستگاه دیگه خود موتورولا هم مستقیم وصل میشه که چیزه جالبی بود !

آخرین ویرایش:
به کیفیت موتورولا شک نکنید :d ... الان من خیلی گیج شدم . چون از یک طرف وقتی تو سایت و فروم هایی که موضوعشون موبایل هست میگردم میبینم آمورش روت کردن ، ریختن رام و کلا آموزش ها در مورد Galaxy S II خیلی خیلی جامع تر و کامل تر هستش + افراد بیشتری هم دارنش که میتونن بهتر به آدم کمک کنن و منم به عنوان کسی که اصلا تجربه ای از Android ندارم باید از همینجاها کمک بگیرم باعث میشه که اولویت ـم با I9100 باشه ... اما از طرف دیگه شدیدا به برند Motorola علاقه دارم ... اولا این که مثل Galaxy Khaz II نیست :d یعنی دست هر کسی نمیبینی و این مورد خیلی مهمه واسم :d ... بعدش هم این که کلا گوشی های موتو یک حس خوب و دلنشین به آدم میدن وقتی دستش میگیره ، حداقل واسه من :d ... الان بر سر دو راهی موندم ، تا دو هفته ی دیگه هم میخوام بخرم =(( .
دقیقا منممیخوام صبر کنم ببینم چه میکنه تو بازار بعد بخرم . این گالاکسی که فعلا داره داغ میکنه ...!
با ریختن رام جدیدتر رفع میشه این مورد فکر کنم ... یا رفع شده ، نمیدونم ! :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Silent Storm
بااااا بخدا ایفون هم خز بود.5800 هم خز بود ولی گوشیهای عالی بودن.توی امریکا برید چیمیگید؟:دی احتمالا دنبال GLX میگردید که خز نباشه؟:دی به نطرم گوشی عالی باشه،خز بودنش مهم نی

ولی در کل s2 بخاطر گرونیش هم که شده الانا خز نمشه. توی هر فروم هم نهایت 20-30 نفر داشته باشن

مث این که رام 2.3.4 برای s2 آومده. کسی اینجا تست کرده ببینه مشکل زردی و داغی و اینا کلا حل شده یا نه؟
واسه من کهIncredible 2.3.3 android هست. وقتی به اینترنت وصل میشم پیغام اپدیت میده. اپدیت کنیم یا نه؟؟؟؟ یعنی 2.3.4 اومده؟

اون دوستمون که atrix میخواست.گوشی توی بازار اومده. سمت 890 تا 900 میفروختن.

خیلی کم تو بازار وجود داره و بخاطر بگیر بگیر های گوشی های قاچاق .قیمتا بالاست و به این زودیا پایین نمیاد

در ضمن دوستانی که می خواهند Atrix بگیرند این رو هم بدانند که صفحه نمایش اش قابلیت شارپ بسیار ضعیفی داره و پیکسل پیکسل بودن صفحه از فاصله ی کم مشخص است !!!! حتی با رزولوشن 540*960

در ضمن دوستانی که می خواهند Atrix بگیرند این رو هم بدانند که صفحه نمایش اش قابلیت شارپ بسیار ضعیفی داره و پیکسل پیکسل بودن صفحه از فاصله ی کم مشخص است !!!! حتی با رزولوشن 540*960
من این رو بالاتر هم عرض کردم ،کلا این موتورولا هنوز داره از TFT استفاده میکنه:|

کلا رنگهای ابکی و کمرنگ رو فقط میبینی

شانس نداریم که همیشه قاچاق بازار بود حالا که نوبت ما شد بگیر بگیره...! لعنتیا...! )x
صفحه نمایش هم برای عکس های با سایز کوچیک اینجوریه که شما میگید . و ظاهرا خیلی هم تابلو نیست . ولی به هر حال یه نقطه ضعفه :( . جالبه گالاکسی 2 و آیفون قیمتش داره سقوط آزاد میره...! شنیدم تا 780 رفته آیفون...!:-o ایشالا این موتورولا هه هم سقوط آزاد کنه ما یه فیضی ببریم . :d
بابت اینکه اطلاع دادید هم ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or