ebi zhangoler
کاربر سایت
توی 2.1 فقز داخل رم اصلی گوشی نرم افزار نصب میشه.برو ببین 2.2 براش اومده نصب کن.Xperia X8
لطفا راهنمایی بفرمایید
اولندش که تبریکدوستان من تازه یه HTC Desire HD خریدم (چه قدر هم عالیه).....بعد برنامه هاش رو فقط باید با گوشی وصل بشی نت تا نصب کنی ؟ اصلا چه جوریه برنامه ریختنش......
بعد من کامپیوترم پر از ویروسه و اگه گوشی رو وصل کنم مشکلی براش پیش میاد یا خیر ؟
بعد برنامه ای هست که من مثلا عکس های خونوادگیم رو بزارم تو یک پوشه قفل بزارم براش که کسی نتونه ببینه ؟
سلام
از کجا بدونم گوشی من روت شده و یا خیر ؟؟
چرا نمیتونم برنامه هارو روی مموری نصب کنم ؟؟ فضای داخلی گوشی پر شده .
تو گوشیم firimware version 2.1-Update1 نوشته . بیس باند هم آخرش 015 هستش
از کدوم رام استفاده کنم ؟؟؟ اصلا نیازی هست ؟؟؟
کلا رفع شده .موقع شارژ و بازی کردن گرماش خیلی کم شده و اصلا مثل قدیم نیستs2 با اپدیت جدید مشکل گرم شدن و باطریش درست شد یا نه
الان قیمتش چنده
به به مبارکه :d کره ایشو گیر اوردی؟ یا عین من made by samsung ؟کلا رفع شده .موقع شارژ و بازی کردن گرماش خیلی کم شده و اصلا مثل قدیم نیست
باتریش هم خوب شده.دیروز یکله تستش کردم با ویدئو دیدن و وای فای همیشه روشن و وب گردی و بازی .نصب و دانلود برنامه و موزیک صوتی و کلی کار سمت 30 دقیقه دووم اورد.کلا فشار سنگین اوردم با نور ال سی دی متوسط.قیمت هم سمت 830 ایناست
فقط 16 گیگ موجوده درستهکلا رفع شده .موقع شارژ و بازی کردن گرماش خیلی کم شده و اصلا مثل قدیم نیست
باتریش هم خوب شده.دیروز یکله تستش کردم با ویدئو دیدن و وای فای همیشه روشن و وب گردی و بازی .نصب و دانلود برنامه و موزیک صوتی و کلی کار سمت 30 دقیقه دووم اورد.کلا فشار سنگین اوردم با نور ال سی دی متوسط.قیمت هم سمت 830 ایناست
9کریم. چیز جالبیه یه هفتست خواب ندارم از دستش از اون ور اوردن برام . کره ای هست .از این جعبه کوچیکا.به به مبارکه :d کره ایشو گیر اوردی؟ یا عین من made by samsung ؟
این بازی fast five هم تازه اومده برا gs2 بگیر فایل اس دی 1.4 گیگ :-o با wifi به چیز رفتم تا دانلود شد:d
اره. 32 هنوز وارد بازار نشدهفقط 16 گیگ موجوده درسته
باااااا چیزی معرفی نکردن،اینا همش شایعه ای بیش نیستآقا این خبر که تو gsm زده چیه؟
نکسوز جدید قراره رزولوشنش 1280x720 باشه؟ (عجب کیفیتی) تبلته یا گوشی؟
مثل اینکه امثال گوگل فقط نمیخواد گوشیی عرضه کنه برای معرفی جدیدترین نسخه سیستم عاملش ظاهرا قراره یه رقابت جدی با آیفون از لحاظ قدرت بزاره (البته به احتمال زیاد رزول آیفون جدید هم در همین حده ولی دیگه تک نیست)
lol:d راحت جواب میده؟ من قبل از این ان 8 داشتم خیلی از این قابلیت استفاده میکردم اما یه جا خونده بودم کابل ان 8 رو این جواب نمیده پس تهیش واجب شد راستی 6 تومان از کجا ؟ خوب خریدیبا کابل n8 که 6 تومن خریدم براش on the go درست کردموراه بنداز بدرد میخوره گوشه های کابل رو با سوهان بساب .اندازه ورودیه گوشی میشه