سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

شانس نداریم که همیشه قاچاق بازار بود حالا که نوبت ما شد بگیر بگیره...! لعنتیا...! )x
صفحه نمایش هم برای عکس های با سایز کوچیک اینجوریه که شما میگید . و ظاهرا خیلی هم تابلو نیست . ولی به هر حال یه نقطه ضعفه :( . جالبه گالاکسی 2 و آیفون قیمتش داره سقوط آزاد میره...! شنیدم تا 780 رفته آیفون...!:-o ایشالا این موتورولا هه هم سقوط آزاد کنه ما یه فیضی ببریم . :d
بابت اینکه اطلاع دادید هم ممنون.
نه بااا ایفون 16 گیگ که زیر 825 گیر نمیاد!SII هم که قیمتش 830 رسیده بود الان زیر 850 گیر نمیاد.پایین اومدنشون هم تا حدیه. اصوولا قیمت تو ایران 40- تومن حد اقل از دنیا گرون تره.قیمت جهانی s2 هم 680 تاست ،پس نهایت 16 گیگش بشه 730-40 کمتر نمیشه.

ایفون هم تا نوع بعدیش نیاد افت قیمتش بیشتر نمیشه.چون فتش رو کرده.

قیمت Atrix هم حدود 420 یورو هست یعنی سمت 720 تومن. پس حالا حالا ها زیر 800 نمیادو مگر اینکه مشتریش نباشه و خرید بالا باشه .بشه 800 یا 780 خرید

الان رفیقم زنگید ،میگفت تا 870 شده:دی:P . صبر کن 2-3 هفته قیمتش میخوابه:دی

آخرین ویرایش:
دوستان، بین Samsung Galaxy i9003 SL و HTC Desire Z . اونایی که با گوشی کار کردن، کدوم بهتره؟ SL CPU 1000 داره، و Z CPU 800 . به نظر میرسه HTC دست بچه های خردسال هم یافت میشه. با علت دلیل برتریت هر کدومشونو توضیح بدید + قیمت. ممنون میشم

دوستان، بین Samsung Galaxy i9003 SL و HTC Desire Z . اونایی که با گوشی کار کردن، کدوم بهتره؟ SL CPU 1000 داره، و Z CPU 800 . به نظر میرسه HTC دست بچه های خردسال هم یافت میشه. با علت دلیل برتریت هر کدومشونو توضیح بدید + قیمت. ممنون میشم
sl فقط از لحاظ LCD با galaxy s فرق داره و بجای super amoled صفحش super clear lcd هست و کلیه game ها.دقیقا s هست و گوشیه خوبیه ولی desire z گوشی هست کیبرد دار و و کیفیت بدنه بهتری داره - مزیتاش همینه. توی بقیه موارد هم میتونی بررسی کنی. cpu ضعیفتره-lcd کوچیکتره-وزنش فکر میکنم بخاطر کیبرد حدود 50-60 گرم باید بیشتر باشه-توی باتری هم.

قیمت هم Z چون کیبرد دار هست یه مقدار گرونتره.Z حدود 4450-450 هست و sl سمت 420 تا 430

دوستم میخواد یه x8 بگیره،میخواستم بدونم آندروید ورژن 2 براش اومده؟ چون شنیدم مولتی تاچ نداره خواستم بدونم اگه آپدیت بشه مولتی تاچ فعال میشه یا نه؟

میخواد کارکرده بگیره،اگه نداره که بهش بگم galaxy mini بگیره

دوستم میخواد یه x8 بگیره،میخواستم بدونم آندروید ورژن 2 براش اومده؟ چون شنیدم مولتی تاچ نداره خواستم بدونم اگه آپدیت بشه مولتی تاچ فعال میشه یا نه؟

میخواد کارکرده بگیره،اگه نداره که بهش بگم galaxy mini بگیره
نه نداره.مولتی تاچ سخت افزاریه،به فریم ویر ربط نداره که فعال بشه.کلا تو اون رنج قیمت فکر نکنم مولتی تاچ باشه.fit خوبه ولی رزولوشنش افتضاحه کلا display مضخرفش رو دست نداره:دی ولی بقیه چیزاش میارزه.
mini هم مث همینه.display 3اینچه و .3 کوچیکتره فکر کنم وضحش بهتر باشه.همون mini نباید بد باشه

نه نداره.مولتی تاچ سخت افزاریه،به فریم ویر ربط نداره که فعال بشه.کلا تو اون رنج قیمت فکر نکنم مولتی تاچ باشه.fit خوبه ولی رزولوشنش افتضاحه کلا display مضخرفش رو دست نداره:دی ولی بقیه چیزاش میارزه.
mini هم مث همینه.display 3اینچه و .3 کوچیکتره فکر کنم وضحش بهتر باشه.همون mini نباید بد باشه

آخه یادم میاد چند وقت پیش چنتا فیلم تو یوتوب دیدم که مولتی تاچ برا x8 رو نشون میداد گفتم شاید با آپدیت درست بشه

شما گوشی رو ببر airplane mode بعد چیز پی ان رو فعال کن ، دوباره امتحان کن ;)
بازم نیمد:((.

من به 2.3.3 update کردم بعد چند ساعت کلی از app هایی که دانلود کردم پاک شد.چیزایی هم که دانلود میکن بعضی هاشو اجرا نمیکنه بعد update اینجوری شد.:(

شانس نداریم که همیشه قاچاق بازار بود حالا که نوبت ما شد بگیر بگیره...! لعنتیا...! )x
صفحه نمایش هم برای عکس های با سایز کوچیک اینجوریه که شما میگید . و ظاهرا خیلی هم تابلو نیست . ولی به هر حال یه نقطه ضعفه :( . جالبه گالاکسی 2 و آیفون قیمتش داره سقوط آزاد میره...! شنیدم تا 780 رفته آیفون...!:-o ایشالا این موتورولا هه هم سقوط آزاد کنه ما یه فیضی ببریم . :d
بابت اینکه اطلاع دادید هم ممنون.

قربونت برم اشتباه گفتن داره میره بالا

نه بااا. X10 مولتی تاچ نیست اونوقت این باشه؟:دی اولین مولتی تاچ سونی اریکسون Xperia Arc هستش

مطمئنی؟! تا جایی که من میدونم بعد از آپدیت ایکس 10 به 2.1 به بالا قابلیت مولتی تاچ اضافه شده بهش،اصلا واسه همین در مورد ایکس 8 برام سوال شد......

کلا نسخه های قبل از 2 محدود بودن ( 65000 رنگ،نبود مولتی تاچ و .... )

مطمئنی؟! تا جایی که من میدونم بعد از آپدیت ایکس 10 به 2.1 به بالا قابلیت مولتی تاچ اضافه شده بهش،اصلا واسه همین در مورد ایکس 8 برام سوال شد......

کلا نسخه های قبل از 2 محدود بودن ( 65000 رنگ،نبود مولتی تاچ و .... )
بله مطمئنم.x10 اخرین قدرت 16 میلیون رنگ هست که هنوز نیومده و روی 2.3 میادو و کلا با 2.1 dual touch شد و همچنان 65000 رنگ هست!. به هیچ وجه مولتی تاچ نیست! x8 هم شایذ دوئال باشه

!SII هم که قیمتش 830 رسیده بود الان زیر 850 گیر نمیاد.پایین اومدنشون هم تا حدیه. اصوولا قیمت تو ایران 40- تومن حد اقل از دنیا گرون تره.قیمت جهانی s2 هم 680 تاست ،پس نهایت 16 گیگش بشه 730-40 کمتر نمیشه.
یعنی هیچ وقت از 730 کمتر نمیشه ؟
اگه قیمت جهانیش هم کم بشه چطور ؟
فکر میکنید قیمت جهانیش کی کم میشه ؟
من میخوام بخرمش ولی از 500 و خورده ای بیشتر زورم میاد بابت گوشی بدم
فکر میکنید کی به این قیمت برسه ؟
الان با گارانتیش هم اومده ؟ اگه نه کی میاد ؟
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام
از کجا بدونم گوشی من روت شده و یا خیر ؟؟
چرا نمیتونم برنامه هارو روی مموری نصب کنم ؟؟ فضای داخلی گوشی پر شده .
تو گوشیم firimware version 2.1-Update1 نوشته . بیس باند هم آخرش 015 هستش
از کدوم رام استفاده کنم ؟؟؟ اصلا نیازی هست ؟؟؟

سلام
از کجا بدونم گوشی من روت شده و یا خیر ؟؟
چرا نمیتونم برنامه هارو روی مموری نصب کنم ؟؟ فضای داخلی گوشی پر شده .
تو گوشیم firimware version 2.1-Update1 نوشته . بیس باند هم آخرش 015 هستش
از کدوم رام استفاده کنم ؟؟؟ اصلا نیازی هست ؟؟؟
دوست عزیز موبایلت چی هست؟؟

یعنی هیچ وقت از 730 کمتر نمیشه ؟
اگه قیمت جهانیش هم کم بشه چطور ؟
فکر میکنید قیمت جهانیش کی کم میشه ؟
من میخوام بخرمش ولی از 500 و خورده ای بیشتر زورم میاد بابت گوشی بدم
فکر میکنید کی به این قیمت برسه ؟
الان با گارانتیش هم اومده ؟ اگه نه کی میاد ؟
ممنون
حالا حالا حا بعیده .شاید 5 ماه دیگه.من دلار قدیم داشتم که 970 تومن بود 670 تا دادم برام بخره.

الان دلار 1200 تومنه و طرف با دلار روز حساب میکنه!خودت حساب کن دیگه اون 650 دلار هم بخره
با نرخ دلار 1150 تومن میشه 740 تومن ولی اگه دلار ارزون بشه تا 670 میشه خرید و قیمت گوشی هم Cut بخوره . و مدل های دیگه بیاد 700 هم شاید بشه.

کلا قیمت دلار و بگیر بگیر های هفته پیش گند زد به قیمت .وگرنه شاید ارزونتر میشد

• Like
Reactions: Darkside Fury

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or