Silent Storm
کاربر سایت
آمار و ارقام هرچی گفت که دلیل نمیشه ما بریم GS II بگیریم گیرم که 3 میلیون فروخته...! این دلیل نمیشه که من برم همونو بگیرم چون تو دنیا خیلی طرفدار پیدا کرده . حرف شما هم درست ، من منکر این نیستم که GS II گوشیه خوبیه ، ولی خرید گوشی کلا یه کاریه که به سلیقه نفر بستگی داره . منم گفتم که نظر شخصیم هست کلا از سامسونگ خوشم نمیاد ولی نیومدم این گوشیو بکوبم یا بگم بده و اینا .
در ضمن دوست عزیز God_of_game ، مطمئن باش من پشیمون نمیشم چون خداییش پول کمی هم نیست که داریم خرج میکنیم . در کل تمام جوانب رو در نظر دارم و گوشی مورد علاقمو میگیرم :d
از همه دوستانی که نظر دادن و کمک کردن تشکر میکنم . خیلی لطف کردید
در ضمن دوست عزیز God_of_game ، مطمئن باش من پشیمون نمیشم چون خداییش پول کمی هم نیست که داریم خرج میکنیم . در کل تمام جوانب رو در نظر دارم و گوشی مورد علاقمو میگیرم :d
یه بحثی هم هست درباره سامسونگ که مربوط میشه به قضیه طراحی گوشیهاش که از رو آیفون زده . خداییش یکی از دور این گوشیهاشو ببینه میگه آیفونه . درسته پیشرفت داشته ولی به چه قیمتی ؟ کپی برداری ؟ درباره آیفون درسته که گوشیش در کل گرونتر از اون چیزیه که نشون میده ولی علت گرونی این گوشی خلاقیت طراحان هست . دوستان این بحثو ادامه ندین خواهشا تاپیک منحرف نشه . ممنون .