قاب چی گرفتی؟چند گرفتی؟چه شکلیه(عکسش بده)؟نه 930 تومنو گفتم :d صفحش که من برچسب نزدم فقط قاب گرفتم قابو حتما بگیر گوشی و دستت که میگیری انگار کاغذ گرفتی دستت نازکه بیفته از دست رو اسفالتی جایی ....
قاب چی گرفتی؟چند گرفتی؟چه شکلیه(عکسش بده)؟نه 930 تومنو گفتم :d صفحش که من برچسب نزدم فقط قاب گرفتم قابو حتما بگیر گوشی و دستت که میگیری انگار کاغذ گرفتی دستت نازکه بیفته از دست رو اسفالتی جایی ....
اینو گرفتم 30 تومن قاب ژله ای:قاب چی گرفتی؟چند گرفتی؟چه شکلیه(عکسش بده)؟
موقع زدن دکمه قفل و زیاد و کم کردن صدا اذیت نمیکنه؟قابهای ژله ای معمولا تکون میخورن و اذیت میکنن،این چطوره؟اینو گرفتم 30 تومن قاب ژله ای:
http://www.exportprive.com/rearth-ringke-silicone-case-samsung-galaxy-i9100-blue-p-16308.html
نه موقع کم و زیاد کردن صدا اذیت نمیکنه قشنگ فیته گوشیه تکون نمیخورهموقع زدن دکمه قفل و زیاد و کم کردن صدا اذیت نمیکنه؟قابهای ژله ای معمولا تکون میخورن و اذیت میکنن،این چطوره؟
دوستان موتورولا آتریکس خوبه ؟ میارزه بخریم ؟ من کلی سرچ و اینا دم ملت میگفتن خوبه . نظر شما جیه ؟ الان قیمتش چنده ؟ الان گوشی های موتولا دقیقا ساخت کجان ؟ امریکا یا جین؟
همشهری طرف گوشی های موتورلا نرو نمیگم بد هست ولی ساپورتش بسیار بد هست تازه داره رام رسمی 2.1 برای دیوایس های موتورلا میاد فکر کنمدوستان موتورولا آتریکس خوبه ؟ میارزه بخریم ؟ من کلی سرچ و اینا دم ملت میگفتن خوبه . نظر شما جیه ؟ الان قیمتش چنده ؟ الان گوشی های موتولا دقیقا ساخت کجان ؟ امریکا یا جین؟
با حرف 2-3 هفته نیست مثلا سونی اریکسون یه X10 داده بعد 10ماه تازه میخواد 2.3 رو براش بده!آقا من هرکاری میکنم نمیتونم با GS II کنار بیام . دیروز دوستم در حد نو 3 روز کار کرده رو میداد 700 ، من نگرفتم . با سامسونگ حال نمیکنم...! حالا هم شما میگین موتورولا اتریکس بده . بابا همه جا میکن خیلی خوبه که . دوربینش هم اگه لنزش قرمز باشه به 2.3 که اپگرید بشه میشه Full HD 1080p . حالا نه که ما آویزون ساپورت اینا هستیم...! آپولو که نمیخوایم هوا کنیم فوقش 2 - 3 هفته دیرتر ساپورتاش میاد .
کسی الان ازش قیمت نداره ؟