سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

نه 930 تومنو گفتم :d صفحش که من برچسب نزدم فقط قاب گرفتم قابو حتما بگیر گوشی و دستت که میگیری انگار کاغذ گرفتی دستت نازکه بیفته از دست رو اسفالتی جایی ....
قاب چی گرفتی؟چند گرفتی؟چه شکلیه(عکسش بده)؟

دوستان موتورولا آتریکس خوبه ؟ میارزه بخریم ؟ من کلی سرچ و اینا دم ملت میگفتن خوبه . نظر شما جیه ؟ الان قیمتش چنده ؟ الان گوشی های موتولا دقیقا ساخت کجان ؟ امریکا یا جین؟

دوستان موتورولا آتریکس خوبه ؟ میارزه بخریم ؟ من کلی سرچ و اینا دم ملت میگفتن خوبه . نظر شما جیه ؟ الان قیمتش چنده ؟ الان گوشی های موتولا دقیقا ساخت کجان ؟ امریکا یا جین؟

بابا شماها چرا اینقدر به خودتون فشار میارید؟#:-s
یه S II بخر تموم کن دیگه :d

همشهری طرف گوشی های موتورلا نرو نمیگم بد هست ولی ساپورتش بسیار بد هست تازه داره رام رسمی 2.1 برای دیوایس های موتورلا میاد فکر کنم
اگه میخوای گوشی بگیری صبر کن یه دو 3 ماهی تایه رام برای GS II بیاد البته ساپورت CPU دو هسته ای هم داشته باشه که مشکل گرم کرد نداشته باشه (همین مشکلی که خیلی از GSII داره ها ازش بدجوریی شاکی اند) این رامهایی که شرکت ها ریختن رو دیوایس های دوهسته اصلش برای تک هسته ای ها هست

كلا بايد منتظر اون غول گوگل ساندويچ بستني باشيم :d اونه كه انفجار آندرويد خواهد بود
ساپورت كامل 2 هسته اي هم داره براي اون گوشيا مثله SGS 2.

آقا من هرکاری میکنم نمیتونم با GS II کنار بیام . دیروز دوستم در حد نو 3 روز کار کرده رو میداد 700 ، من نگرفتم . با سامسونگ حال نمیکنم...! حالا هم شما میگین موتورولا اتریکس بده . بابا همه جا میکن خیلی خوبه که . دوربینش هم اگه لنزش قرمز باشه به 2.3 که اپگرید بشه میشه Full HD 1080p . حالا نه که ما آویزون ساپورت اینا هستیم...! آپولو که نمیخوایم هوا کنیم فوقش 2 - 3 هفته دیرتر ساپورتاش میاد .
کسی الان ازش قیمت نداره ؟

آقا من هرکاری میکنم نمیتونم با GS II کنار بیام . دیروز دوستم در حد نو 3 روز کار کرده رو میداد 700 ، من نگرفتم . با سامسونگ حال نمیکنم...! حالا هم شما میگین موتورولا اتریکس بده . بابا همه جا میکن خیلی خوبه که . دوربینش هم اگه لنزش قرمز باشه به 2.3 که اپگرید بشه میشه Full HD 1080p . حالا نه که ما آویزون ساپورت اینا هستیم...! آپولو که نمیخوایم هوا کنیم فوقش 2 - 3 هفته دیرتر ساپورتاش میاد .
کسی الان ازش قیمت نداره ؟
با حرف 2-3 هفته نیست مثلا سونی اریکسون یه X10 داده بعد 10ماه تازه میخواد 2.3 رو براش بده!
2.1 جدا رو مخه:| بدبختا هنوز تو کفن .حساب کن شما هم یکی از اونا بشی که با 2 هسته ای و با 2.3 کار کنی .داستان داره ها:دی

ترک نیستم که ...! :d اراکی ام...! >:)
بازم بابت راهنمایی ها ممنون . حالا ببینم چی میشه . اگه دیدم به قول شما خیلی رو مخه ( آتریکس آندروید 2.2 Froyo هست ) میرم سنسیشن یا آیفون 4 میگیرم . b-)
سرم رو بیخ تا بیخ ببُرن هم سامسونگ نمیگیرم...! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or