reallife0002
کاربر سایت
من نسخه ی 1.0 رو بازی کردم با بک پورت به 5.05 هیچ مشکلی در بخش داستانی و بخش مبارزه تن به تن نداشت..دوستان بازی mortal kombat 11 چرا بخش استوریش باز نمیشه ؟ قفل هست - برای شما هم اینطور هست ؟
من نسخه ی 1.0 رو بازی کردم با بک پورت به 5.05 هیچ مشکلی در بخش داستانی و بخش مبارزه تن به تن نداشت..دوستان بازی mortal kombat 11 چرا بخش استوریش باز نمیشه ؟ قفل هست - برای شما هم اینطور هست ؟
يعني بازي بخش داستاني اصلا نداره!!!!!؟؟من نسخه ی 1.0 رو بازی کردم با بک پورت به 5.05 هیچ مشکلی در بخش داستانی و بخش مبارزه تن به تن نداشت..
Index of /A-B/Hacked/Assassins.Creed.Origins/Assassins.Creed.Origins.Update.v1.41.PS4-DUPLEX/کسی لینک دانلود از اساسینز ارجینز داره چون سایتای ایرانی پاکش کردن مرسی
هک کن کنسول رو و بازی هایی که دوس داری رو دانلود و نصب کن و حالشو ببر..سی دی هات رو هم بفروش بره...کلا این پروسه ربطی به سی دی هات نداره دیگه...هک کنی بلااستفاده میشن...یه سوال داشتم اگه کسی میدونهدراهنمایی کنه لطفا.
من الان چندتا سی دی دارم مربوط به آپدیت های زیر ۶.۷۲ الان اگه کپی خور کنم میتونم از سی دی ها بازی نصب کنم و دیگه بدون سی دی بازی ران کنم و سی دی ها به شخص دیگه واگذار کنم ؟
آره منم تا الان چندتا نصب کردم از سایت دانلودها و مشکل نداشتن...دوستان لینک بازیایی که سایت دانلودها گذاشته کار میدن ؟
من نسخه ی 1.0 رو بازی کردم با بک پورت به 5.05 هیچ مشکلی در بخش داستانی و بخش مبارزه تن به تن نداشت..
دیشب رفتم بازم تست کردم و باز هم ارور داد وسط نصب بازیهای قدیمی 5.05 نصب اجرا میشن ولی جدیدها نمیشه قضیه اجرا نیست نصب نمیشن.اینترنت هم کاملا قطع بود.درود دوستان دوسالی میشه که کنسول هکی ندارم امروز برای یکی از آشناها کنسول 5.05 خریدیم و از روش feri-sali1 منو هک رو توی www آوردم و پیام هم داد به 2.1.4 hen خوش آمدید و بازی Call of duty WWII هم نصب اجرا شد اما وقتی مثلا unravel 2 یا AC odyssey رو میخوام نصب کنم وسط نصب ارور میده و نصب نمیشه آیکون بازی تو داشبورد میاد و روش یه ضربدر سیاه کوچیک میخوره.با Flash usb بازی رو از منو دیباگ میزنم نصب بشه.
چه کنم؟
کنسول PS4 مگه بازیاش روی CD هستش؟یه سوال داشتم اگه کسی میدونهدراهنمایی کنه لطفا.
من الان چندتا سی دی دارم مربوط به آپدیت های زیر ۶.۷۲ الان اگه کپی خور کنم میتونم از سی دی ها بازی نصب کنم و دیگه بدون سی دی بازی ران کنم و سی دی ها به شخص دیگه واگذار کنم ؟
کدومشون منظورته؟ Remastered؟سلام دوستان لینک دانلود سالم cod modern Warfare جدید رو داره
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk