نصب کن مشکلی نداره...راحت اجرا میشه...الان pes 2020 رو نصب کنم به همراه پچ بکپورت 5.05 + hen 2.3 مشکلی برای اجرا نداره؟!
دوباره کش و هیستوری رو پاک کن و دوباره با همون متد کش کن باید درست بشه...من همه ی بازیهای بک پورت رو نصب کردم هیچکدوم حتی یه دونه هم مشکل نداشتن...دیشب رفتم بازم تست کردم و باز هم ارور داد وسط نصب بازیهای قدیمی 5.05 نصب اجرا میشن ولی جدیدها نمیشه قضیه اجرا نیست نصب نمیشن.اینترنت هم کاملا قطع بود.
دقیقا همینو انجام بده...خیلی راحت و ساده هست...
دوستان این لینک یوتوب رو چک کنید ببینید واسه آپدیت Hen از همین متد بریم جوابه؟
مرسی
منظورم اینه که از دیتای سی دی هایی که داریم استفاده کنیم و بازی های خودمون دوباره دانلود نکنیم و سی دی بدیم کس دیگهکنسول PS4 مگه بازیاش روی CD هستش؟![]()
منظورم اینه اسم اونا بلوری هستش نه سی.دی تکنولوژیشون خیلی فرق داره.وگرنه فهمیدم میخوای از دیسکهات بکاپ بگیری.اگر بلوری سختته حداقل بگو دیسک که کلی تر هستش و درسته.منظورم اینه که از دیتای سی دی هایی که داریم استفاده کنیم و بازی های خودمون دوباره دانلود نکنیم و سی دی بدیم کس دیگه
دوستان من یه سوال دارم که این بازی
Call of Duty: Modern Warfare
برای هک 6.72 میادش یا نه.؟خیلی پستای دیگه سوال کردم ولی اخر سر جوابمو نگرفتم.عکس بازی رو گذاشتم.و با اپدیت 6.72 بازی رو دیسک عرضه شده
دیگه همه تمومش کردن بنظرت دیر نیومده.بلخره بکپورت اپدیت سالم rdr2 منتشر شد
نسخه ps4
نسخه ps4 pro
هک تازه اومده چطور همه تمومش کردن؟ دوستانی که کنسول هکی دارن تازه میخوان پلی بدن -___-دیگه همه تمومش کردن بنظرت دیر نیومده.
این اپدیت رو کسی تست کرده ببینه سالمه؟بلخره بکپورت اپدیت سالم rdr2 منتشر شد
نسخه ps4
نسخه ps4 pro
این اپدیت رو کسی تست کرده ببینه سالمه؟