legend of isac
کاربر سایت
مثلا هک بهتر جواب بده به نظر من هیچ تاثیری نداره ونیازی نیستدوستان برای جیلبریک یوزر جدید بسازم ؟
به چه جهت یوزر جدید میسازید ؟
برای اینکه یوزر اصلی برای مولتی بازی کردن بن نشه ؟
مثلا هک بهتر جواب بده به نظر من هیچ تاثیری نداره ونیازی نیستدوستان برای جیلبریک یوزر جدید بسازم ؟
به چه جهت یوزر جدید میسازید ؟
برای اینکه یوزر اصلی برای مولتی بازی کردن بن نشه ؟
برای بهتر جواب دادن که واقعا منطقی به نظر نمیاد و حاضر نیستم همچین کاری کنممثلا هک بهتر جواب بده به نظر من هیچ تاثیری نداره ونیازی نیست
بکپورت اولیه بعضی بازیها از hdr پشتیبانی نمیکنه که با خاموش کردن hdr درست میشهآقا dirt 5 خیلی مشکل داره من الان روی ps4 pro ورژن ۷.۰۲ مشکل hdr دارم یعنی وقتی hdr روشنه بازی سفیده منو ها درسته ولی خود بازی سفیده وقتی خاموش کنم hdr رو درست میشه فرم ریت هم داغونه اسکرین تیرینگ هم داره بازی
این روش فکرکنم برای 6.72 است فریمور من 7.55با این اسکریپت میتونی بازیاتو برگردونی
PS4_DB_Rebuilder to Restore FPKGs After PS4 Database Rebuilding
کامنتای آخرشو چک کن روششو برای 7.55 گفتناین روش فکرکنم برای 6.72 است فریمور من 7.55
بزار رو usb tetheringدوستان با اینترنت گوشیم هات اسپات میکنم با کامپیوتر دانلود میکنم ، ولی باطری گوشیم خیلی زود خالی میشه
شارژر هم میزنم بهش تا دیرتر خاموش بشه
واسه همین باطری گوشیم داغون شد !!
شما چه کار میکنید ؟
هات اسپات باتری گوشی رو داغون می کنه من توی گوشی دانلود می کنم وانتقال می دهم روی هاردبا کامپیوتردوستان با اینترنت گوشیم هات اسپات میکنم با کامپیوتر دانلود میکنم ، ولی باطری گوشیم خیلی زود خالی میشه
شارژر هم میزنم بهش تا دیرتر خاموش بشه
واسه همین باطری گوشیم داغون شد !!
شما چه کار میکنید ؟
من قبلا ای کارو میکردم ولی چون گوشی دانلود منیجر کاملی در حد idm نداره اکثرا موقع اکسترکت یکی دوتا از پارتها مشکل دار بودن و نیاز به ریپیر پیدا میکردند که کلی وقتمو تلف میکرد . خوشبختانه همون موقع یک مودم هوااوی سیمکارتی خریدم که وای فای هم داره (من 120 خریدم الان دو ملیون تومنه!) بهرحال اگر مودم نباشه بهترین کار بنظرم همون اتصال سیمی گوشی به کامپیوتر از طریق usb tethering هست.هات اسپات باتری گوشی رو داغون می کنه من توی گوشی دانلود می کنم وانتقال می دهم روی هاردبا کامپیوتر