silent ops
کاربر سایت
آقا نت شبانه جمع شده !؟؟؟ چجوری بازیا رو دان کنیم؟؟
با سیم کارت ایرانسل یه حجم شبانه بگیر ..از ساعت 2 شب تا 7 صبح ..حدود 30 گیگ برای یک ماه میشه 9 هزار تومن..خودم همهٔ بازیها رو اینجوری دانلود کردم سرعتش عالی..
آقا نت شبانه جمع شده !؟؟؟ چجوری بازیا رو دان کنیم؟؟
برای آپدیت باید ورژن های بالاتر از ۷.۵۵ جیلبریک بشهببخشید یه سوال بازی cyberpunk با توجه به اینکه ازروی پلی استور جمع شده باز اپدیت مییشه بازیش؟ چون سایتهایی ک برا دانلود میزارن نسخه ۱ است.
آیا این موضوع برای AC VALHALLA هم صدق میکنه یا نه؟برای آپدیت باید ورژن های بالاتر از ۷.۵۵ جیلبریک بشه
ورژن ۱ هم که برای جیلبریک های فعلی اومده پر از باگه من دانلود و بازی کردم واقعا ۸۰ درصد بازی باگه که اعصاب خورد کنه توصیه نمی کنم بازی کنید فعلا تا حالا بعدا آپدیت هاش بیاد
بازی که خود سونی از استور حذف کرده و پول مردم رو پس داده معلومه قابل بازی کردن نبوده یک اپدیت هم داده که سایت دانلودها بکپورتش رو هم گذاشت اما از بس مشکل داشت برداشت. فعلا این بازی تا اصلش درست نشه دنبال هکش نباشیدببخشید یه سوال بازی cyberpunk با توجه به اینکه ازروی پلی استور جمع شده باز اپدیت مییشه بازیش؟ چون سایتهایی ک برا دانلود میزارن نسخه ۱ است.
سلام.دوستان یه سوال
از کجا میتونم بفهمم کنسول ps4 pro قابایت کپی خور کردن داره یا نه؟آخرین آپدیت هم روش نصبه
من اساسین رو خیلی بازی نکردم ولی همون مقداری که بازی کردم مشکل حادی نداشت در مورد زمان آمدن جیلبریک ۸ هم هیچ چیز معلوم نیستآیا این موضوع برای AC VALHALLA هم صدق میکنه یا نه؟
چون بازی یه مقدار لگی و کند هست .
دوستان به نظرتون آپدیت 3 برای ASSASSINS دامپ میشه یا نه؟
Night kingبازی که خود سونی از استور حذف کرده و پول مردم رو پس داده معلومه قابل بازی کردن نبوده یک اپدیت هم داده که سایت دانلودها بکپورتش رو هم گذاشت اما از بس مشکل داشت برداشت. فعلا این بازی تا اصلش درست نشه دنبال هکش نباشید
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
درود. Leeful یه ورژن hen2.1.4 رو برای هک 5.05 ارایه داده که خودش تا ورژن 9 رو اتومات اسپوف میکنه. کسی آیا روش یا هاستی سراغ داره که این پیلود داشته باشه؟. درکل اگر فقط فایل hen رو داشته باشی به چه روشی میشه ارسالش کرد؟
[AIO] PS4 Exploit Guide
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
من نصب کردم بدونه لگ ولی باگ داشتآیا این موضوع برای AC VALHALLA هم صدق میکنه یا نه؟
چون بازی یه مقدار لگی و کند هست .
دوستان به نظرتون آپدیت 3 برای ASSASSINS دامپ میشه یا نه؟
این هاست دوتا ماد داره برای 7.55و7.50 کش آفلاین هم دارهسلام
دوستان هاستی وجود داره که ماد gta ب جز arabic guy داشته باشه؟ چون این ماد ماد کاملی نیست
این هاست دوتا ماد داره برای 7.55و7.50 کش آفلاین هم داره
THE WOLF HACK
من داخل سایت رو نمی دونم ولی من از برنامه ps4 trainer offline استفاده می کنمدوست عزیز روش استفاده از ترینرهای داخل این هاست چی..داخل سایت چجوری فعال میشه