7.50.7.51.7.55
کاربر سایت
اگه هاست دیگه پیدا کردم با ماد های دیگری میزارم حتماتو اینم مادهای 1 و 1.27 arabic guy هستند?
دوست عزیز هیچ هاستی پیدا نشد همه هاست های6.02ماد هاشون مثل هم هستنتو اینم مادهای 1 و 1.27 arabic guy هستند?
شما رو چه ورژنی هستین؟من نصب کردم بدونه لگ ولی باگ داشت
قابلیت کش آفلاین هم داره آیا؟Night king
از این هاست استفاده کنید، هم نسخه لایته (سبُک) هم ورژن leeful با قابلیت Spoof رو داره.
کنسولتون رو چه فریموری هستش؟دوستان مال من به شدت ناپایدار شده و خیلی سخت جیلبریک میشه. قبلا نهایت یکبار کرنل پنیک میداد بعد ریستارت هک میشد. الان 20 بار میزنی عین 20 بارشم کرنل پنیک میده. کسی تجربه ای داره؟
7.55 ه. ده ها بار اینکار را کردم. نمیدونم چی شده. تقریبا هر هاستی بوده امتحان کردمکنسولتون رو چه فریموری هستش؟
بهتره کوکی و کش مرورگر رو پاک کنید و از یه هاست دیگه استفاده کنید، احتمالا مشکلتون حل میشه (مخصوصا اگر زیر فریمور 7 باشد)
این هاست رو هم تست کنید (هر دو ورژن رو) قبلش حتما کش و کوکی رو پاک کنید.7.55 ه. ده ها بار اینکار را کردم. نمیدونم چی شده. تقریبا هر هاستی بوده امتحان کردم
سلامسلام دوستان در بازیهای کپی خور بازیها خودکار سیو میشه یا نه دوم اینکه من الان برای این کپی خورم نپره سیستم ریست می کنم از روش gold hen استفاده می کنم آیا برای سیستم مشکلی ایجاد می کنه
نه بابا نگران نباش بعضی اوقات لایسنس بازی ها از سمت کنسول چک می شود و سیستم امنیتی مختص کنسول های کپی خور برای لو نرفتن کپی بودن بازی کنسول رو خاموش می کنآقا خدایی یکی سوال منو دقیق جواب بده خیالم راحت شه لطفا من کنسولم حدود ۵ روز میشه گرفتم کپی خور شدس بعد گاهی اوقات اتوماتیک خاموش میشه البته امروز فهمیدم اگه حدود ۳-۴ ساعت بازی باهاش کنم بلافاصله بعد اینکه وارد یه بازی جدید میشم خودکار خاموش میشه بعد با دسته ام روشن نمیشه با خود دکمه ps4 روشن میشه کسی میدونه درکل این مشکل بخاطر کپی خور بودنه یا یجور باگ نرم افزاریه یا درکل مشکل از کنسوله؟؟؟؟ میترسم کنسولم بسوزه ورژنشم 5.05
بعد یه صفحه ایم بعد اینکه دوباره روشن میشه میاد نمیدونم نوشته dont report با یه گزینه دیگه ولی درکل نمیدونم فقط خیلی میترسم یه موقع بسوزه چون همچین تجربه ای تا الان نداشتم