PS4 Exploit Host Karo 6.72 FWدوستان دستگاه من 6.72هست .خاموشی زیاد داره یه آدرس یه هاست رو بگید که خاموشی نداشته باشه .ممنون
PS4 Exploit Host Karo 6.72 FWدوستان دستگاه من 6.72هست .خاموشی زیاد داره یه آدرس یه هاست رو بگید که خاموشی نداشته باشه .ممنون
۷.۵۱دوستان این مشکل قفل بودن بازی ها راهی داره حل بشه؟
والا منم یه هارد اکسترنال USB 3.0 دارم و سرعت کپی کردنش حدود ۷۰ مگابایت بر ثانیه ثابته و مشکلی نیست از این نظرفقط مشکلم الان کپی بازی ها تو usb ۳ ،سرعت کپی از pc به usb خیلی کمه و کپی کردنم از دانلودش بیشتر طول میکشه ! سرعت از ۱۵ ۱۶ تا نمیره بالا و بعد هر چند ثانیه تا کیلوبایت میاد پایین و یه ۲۰ گیگ چند ساعت طول میکشه واسه شما هم همینطوره ؟
بخاطر xpfat هستش ؟ با هارد اکسترنال هم همینطور سرعت کپی ؟ یا نه usb مشکل داره
روشی هست که سرعت کپی بیشتر
بهترینش اینه مابقی همشون از این سایت میارن میزارن تو سایت خودشون:دوستان سایت هایی که بازیهای FPKG رو ازشون دانلود میکنید کدوما هستن؟
هرچی بلدین لیست کنید لطفا ....
دنبال Darkest Dungeon : Ancestral Edition هستم
منکه هیچی رو با پلیر خود سونی نتونستم پخش کنم خیلی محدودهدوستان عزیز یه موردی رو من میخوام ببینم راه حلی چیزی براش هست یا نه ممنون میشم کمک کنید @rezagoli
الان نمیدونم مدیاپلیر کنسول نسخه هکی (6.72) توانایی پخش فیلم رو داره یا نداره؟ یه زمانی اوایل که کنسول خریده بودم یادمه فیلم با mkvtoolnix زیرنویس بهش میچسبوندیم و پخش میکرد ولی الان نمیدونم که اپش باید آپدیت بشه یا چی؟ اکه کسی میتونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم
شایعه بود البته اخریش که مربوط به همراه اول بودآقا نت شبانه جمع شده !؟؟؟ چجوری بازیا رو دان کنیم؟؟
نظرات و نوشته های و روش و قلق ها ... که گفتن بخون و اجرا کن ...خواستم از شر بک پورت خلاص بشم
آپدیت کردم به ۷.۵۵
بیچاره شدم بعد از دو سه ساعت تست هاست های مختلف یک بارم هک نشد دستگاه
کنسولم فت هست هاستی سراغ داریم بهترین باشه و رو کنسول فت تست کرده باشید جواب داده باشه ؟
نجاتم بدید خدایش
7.50-7.55折腾服务器خواستم از شر بک پورت خلاص بشم
آپدیت کردم به ۷.۵۵
بیچاره شدم بعد از دو سه ساعت تست هاست های مختلف یک بارم هک نشد دستگاه
کنسولم فت هست هاستی سراغ داریم بهترین باشه و رو کنسول فت تست کرده باشید جواب داده باشه ؟
نجاتم بدید خدایش
همه رو خوندم مبخوام ببینم اونایی که فت دارن بیشتر با کدوم موفق بودننظرات و نوشته های و روش و قلق ها ... که گفتن بخون و اجرا کن ...
همه این مشکلات داشتن و دارن که با روش های و هاست های مختلف به نتیجه رسیدن ...