سوالات، مشکلات و بحث در مورد Nintendo Switch

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Donger

کاربر سایت
NintendoSwitchLogo_svg.png

از این تاپیک ها برای همه کنسول ها داریم
توی این تاپیک سوالات و مشکلاتتون رو در مورد کنسول Switch مطرح کنید
مطلبی هم هست بگید :D

مشکلات تایید شده توسط نینتندو:

1- قطع شدن Joy-Con سمت جپ

Joy-Con سمت چپ ارتباط وایرلس خود را با کنسول از دست می دهد، این مشکل از سمت نینتندو تایید شده اما هنوز راهکار قطعی ای برای آن ارائه نشده
راه حل موقت برای حل این مشکل، نزدیک شدن به کنسول، عدم استفاده از Skin های Joy-Con، عدم قرار دادن گوشی موبایل و وسایلی که امواج الکترومغناطیس تولید می کنند در نزدیکی Joy-Con در زمان استفاده می باشد.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل این است که آنتن Joy-Con سمت جپ بر روی برد قرار دارد اما برای Joy-Con سمت راست یک آنتن مجزا در داخل آن تعبیه شده است.
راهکار های ابداعی کاربران باز کردن Joy-Con و تغییرات در بخش آنتن Joy-Con با لحیم برد می باشد.

2- پیکسل سوخته

صفحه نمایش برخی از کنسول ها دارای پیکسل سوخته هست.
نینتندو این مورد رو طبیعی می دونه و طبق اطلاعات مندرج در وب سایت نینتندو چند پیکسل سوخته معمولا در LCD ها دیده می شن و از نظز نینتندو این مورد، مورد خاصی نیست!!!

مشکلات گزارش شده توسط کاربران:

1- خط و خش انداختن داک بر روی صفحه نمایش

مشکلاتی توسط کاربران گزارش شده که صفحه نمایش کنسول بعد از چندین بار ورود و خروج به داک، خط و خش بر می دارد.
برای جلوگیری از بروز خط و خش می توان با قرار دادن دستمال میکروفایبر در بخش جلویی داک مانع تماس مستقیم صفحه نمایش با بدنه داک شد و به این ترتیب از خط و خش جلوگیری کرد.
همچنین راهکار دیگر استفاده از محافظ صفحه های Glass هست.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل خم بودن جلوی داک هست.
برخی از داک ها در بخش جلویی خودشون خمیدگی دارند و صاف نیستند.

2- مشکلات باند وایرلس 2.4Ghz

این باند که در حال حاضر محبوب ترین باند فرکانسی وایرلس می باشد، با مشکلاتی در کنسول سویچ مواجه هست.
کاربران گزارشاتی مبنی بر قطعی و وصلی وایرلس، عدم اتصال به وایرلس و کندی سرعت وایرلس در این باند گزارش کرده اند.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل وجود ندارد و استفاده از باند 5Ghz (که نیاز به پشتیبانی مودم/روتر/اکسس پوینت شما از این باند را دارد) توصیه می گردد.

مشکلات گزارش شده با فراوانی کم و به صورت نادر: (عموما توسط یک کاربر گزارش شده اند)

1- صفحه آبی مرگ

صفحه نمایش کنسول بعد از روشن شدن صفحه آبی به نمایش در می آورد.
در حال حاضر راهکاری برای این مشکل نیست

2- صفحه نارنجی مرگ

صفحه نمایش در زمان کار ناگهان به رنگ نارجی در میاید.
راهکار این مشکل ریست کردن کنسول با نگه داشتن دکمه پاور است.

3- رنگ صفحه نمایش

رنگ صفحه نمایش به زردی و یا قرمزی متمایل است.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

4- پریدن صفحه نمایش

صفحه نمایش در زمان بازی به صورت مکرر پرش پیدا می کند، اصطلاحا Flicker
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

آخرین ویرایش:
سلام
باید ببینی همه بازیها اینجوریه یا نه و بازی که سبک باشه و گرافیک نخواد مثل بازیهای دو بعدی هم تست کن و روی یه بازی که هم پردازش و هم گرافیک بالا بخواد معلومه فن بکار میفته ولی نه اونقدر که صدای زیاد بده که علنن نزاره بازی کنی و در حالت داک این قضیه بیشتره چون توان کنسول میره بالاتر و cpu و gpu پردازش بیشتری استفاده میکنه و حالا شاید خمیر سلیکون بین cpu یا فن قابلیت انتقال حرارت خودش از دست داده باشه و باید تعویض بشه و کثیفی داخلی مثل کرد و خاک تاثیر داره ولی باید ببینی زیاد در معرض گرد و خاک کنسول بوده بسته به منطقه شما مثل جنوب کشور یا نه.

در ضمن کنسولت اگه هکیه اورکلاک ببین نکرده باشی در حالت اورکلاک دائم دستگاه باشه اینجوری ممکنه بش
سلام علی اقا دمت گرم.. کنسول هکیه نمیدونم چجور باید ببینم اورکلاک کرده یا نه... چیزی که فهمیدم اینه که توی بازی های سنگین بیشتر امکان داره این مشکل پیش بیاد... توی این بازی ها انگار حرکت دادن کنسول این قضیه رو تحریک میکنه... انگار کنسول رو ثابت توی دستم نگه دارم مشکلی نداره صداش به قول خارجیا rattling هست یعنی حالت تلق تلق داره حالا فیلمشو میفرستم... ویدیو هم دیدم توی یوتیوب طرف دقیق مشکل منو داشت ارجاع داده به یه ویدیوی دیگه که طرف فن رو عوض میکنه... یکمم مکش جارو برقی رو گرفتم روی مکان هایی که هوا رو خارج میکنه انگار یکم بهتر شد البته خیلی مطمئن نیستم... من اصفهان زندگی میکنم ولی یکم مکان قبلی ای ک بودم یکم خاک بلند میشد... در هر صورت قبلا هم یکم صدای تلق تلق میداد ولی خیلی صداش کم بود فکر نمیکردم جدی بشه... الان توی این فیلمی که براتون میفرستم اولاش مشکلی نداره با اینکه اون صدای rattling رو داره خیلی کمه.. ولی من سعی میکنم با تکون دادن دستگاه این صدا رو تحریک کنم در نهایت صداش بلند میشه

مشکل از فن باشه باید باز بشه دستگاه و فن روغن کاری بشه و تر و تمیز بشه یا کلا تعویض.
ممنون از راهنماییت مث همیشه ... امیدوارم نیاز به تعویض نباشه چون اصن معلوم نیس پیدا بشه فنش یا اگه پیدا بشه روی قیمت باشه.

دوستان میشه بازیهایی که رو سوییچ لایت دانلود کردم رو روی سوییچ عادیم انتقال بدم؟

یکم سرچ کردم ظاهراً همچین قابلیتی وجود نداره و باید دوباره دانلود کنم. ولی یکم عجیبه همچین ماجرایی برا همین گفتم اینجا هم بپرسم مطمئن شم و بعد به نینتندو فحش بدم :D

• Smile
Reactions: s.snake2
دوستان میشه بازیهایی که رو سوییچ لایت دانلود کردم رو روی سوییچ عادیم انتقال بدم؟

یکم سرچ کردم ظاهراً همچین قابلیتی وجود نداره و باید دوباره دانلود کنم. ولی یکم عجیبه همچین ماجرایی برا همین گفتم اینجا هم بپرسم مطمئن شم و بعد به نینتندو فحش بدم :D
سلام
تا اونجایی هم که من دیدم فقط اکانت و سیو میشه انتقال داد و بازیها باید از نو دانلود بشن.

• Like
Reactions: SMM9
سلام
تا اونجایی هم که من دیدم فقط اکانت و سیو میشه انتقال داد و بازیها باید از نو دانلود بشن.
اره یکم سرچ کردم و متأسفانه اینجوریه. حتی تو اس دی کارت هم نمیشه بازیا رو کپی کرد و تو دستگاه جدید گذاشت. واقعا عجیبه همچین قابلیت ساده ای وجود نداره :|

• Like
Reactions: s.snake2
دوستان دیگه حالا حالاها خبری از مدل جدید و ارتقا یافته سوییچ نخواهد بود؟
کسی اینجا تونسته مدل OLED رو با چیپ ست در تهران بدون مشکل کپی خور کنه ؟

آخرین ویرایش:
آقا سوییچ مو بعد دو هفته روشن کردم باتریش خالی شده باز
این چرا اینطوریه
کسی مثل من کم استفاده میکنه باید چیکار کنه
چه بذاری رو sleep چه off کنی باتریش خالی میشه هر دو حالتم برای باتری لیتیوم یونی مضره
نکنه بهتره همیشه بذارم تو داک داکم متصل به برق
این باتری خالی کردنش وقتی کلا تبلت و جویکانها رو کندم گذاشتم کشو موندم برای چیشه دیگه
آدم بخواد یه مدت استفاده ش نکنه انگار باید عزا بگیره
از وقتی خریدم دو سه بار اینطوری شده بخاطر خاموش بودن یکی دو هفته ای
میترسم باتریش آخر به فنا بره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Z-fan
آقا سوییچ مو بعد دو هفته روشن کردم باتریش خالی شده باز
این چرا اینطوریه
کسی مثل من کم استفاده میکنه باید چیکار کنه
چه بذاری رو sleep چه off کنی باتریش خالی میشه هر دو حالتم برای باتری لیتیوم یونی مضره
نکنه بهتره همیشه بذارم تو داک داکم متصل به برق
این باتری خالی کردنش وقتی کلا تبلت و جویکانها رو کندم گذاشتم کشو موندم برای چیشه دیگه
آدم بخواد یه مدت استفاده ش نکنه انگار باید عزا بگیره
از وقتی خریدم دو سه بار اینطوری شده بخاطر خاموش بودن یکی دو هفته ای
میترسم باتریش آخر به فنا بره

تو حالت استندبای که بعد یکی دو هفته روشن نشدن خب قطعا باتری خالی می کنه.
ولی حالت خاموشی رو نمیدونستم خدایی

ولی آره کلا بذار رو داک باشه. خیلی برق مصرف نمی کنه
و خب اگه واقعا نمیخوای ازش استفاده کنی یکی دو هفته مثلا. باتری شو خودت خالی کن بعد بذارش کنار

تو حالت استندبای که بعد یکی دو هفته روشن نشدن خب قطعا باتری خالی می کنه.
ولی حالت خاموشی رو نمیدونستم خدایی

ولی آره کلا بذار رو داک باشه. خیلی برق مصرف نمی کنه
و خب اگه واقعا نمیخوای ازش استفاده کنی یکی دو هفته مثلا. باتری شو خودت خالی کن بعد بذارش کنار
خب رو حالت داک sleep باشه باتریش مستهلک نمیشه ایضا؟ چون باز به برق وصله.
این باتری خالی کردنشم فکر نکنم به صلاح باشه... چه خودم خالی کنم چه تو حالت sleep یا off بعد یکی دو هفته خالی شه. بدبختی ای شده کلا. همون میذارمش داک من بعد. بدبختی شرایط کاریم الان طوریه شاید پنجشنبه جمعه هم فری نباشم. بودم که بالافاصله میومدم با هم بازی بگیریم😭
خدا کنه زودتر تموم شه این وضع

سلام دوستان من می خواستم سوییچ بخرم بیشتر برای بازی های دو نفره(حالا تکی هم بازی میکنم)، لایت هم نمیخوام بگیرم، فقط سوال داشتم راجع به بازی ها که میشه مثل ایکس باکس داد بیرون بازی ریخت توش یا نه! و اینکه بازی دیجیتالی خریدن به صرفه هست؟ چجوریه خلاصه منو راهنمایی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or