سوالات، مشکلات و بحث در مورد Nintendo Switch

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Donger

کاربر سایت
NintendoSwitchLogo_svg.png

از این تاپیک ها برای همه کنسول ها داریم
توی این تاپیک سوالات و مشکلاتتون رو در مورد کنسول Switch مطرح کنید
مطلبی هم هست بگید :D

مشکلات تایید شده توسط نینتندو:

1- قطع شدن Joy-Con سمت جپ

Joy-Con سمت چپ ارتباط وایرلس خود را با کنسول از دست می دهد، این مشکل از سمت نینتندو تایید شده اما هنوز راهکار قطعی ای برای آن ارائه نشده
راه حل موقت برای حل این مشکل، نزدیک شدن به کنسول، عدم استفاده از Skin های Joy-Con، عدم قرار دادن گوشی موبایل و وسایلی که امواج الکترومغناطیس تولید می کنند در نزدیکی Joy-Con در زمان استفاده می باشد.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل این است که آنتن Joy-Con سمت جپ بر روی برد قرار دارد اما برای Joy-Con سمت راست یک آنتن مجزا در داخل آن تعبیه شده است.
راهکار های ابداعی کاربران باز کردن Joy-Con و تغییرات در بخش آنتن Joy-Con با لحیم برد می باشد.

2- پیکسل سوخته

صفحه نمایش برخی از کنسول ها دارای پیکسل سوخته هست.
نینتندو این مورد رو طبیعی می دونه و طبق اطلاعات مندرج در وب سایت نینتندو چند پیکسل سوخته معمولا در LCD ها دیده می شن و از نظز نینتندو این مورد، مورد خاصی نیست!!!

مشکلات گزارش شده توسط کاربران:

1- خط و خش انداختن داک بر روی صفحه نمایش

مشکلاتی توسط کاربران گزارش شده که صفحه نمایش کنسول بعد از چندین بار ورود و خروج به داک، خط و خش بر می دارد.
برای جلوگیری از بروز خط و خش می توان با قرار دادن دستمال میکروفایبر در بخش جلویی داک مانع تماس مستقیم صفحه نمایش با بدنه داک شد و به این ترتیب از خط و خش جلوگیری کرد.
همچنین راهکار دیگر استفاده از محافظ صفحه های Glass هست.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل خم بودن جلوی داک هست.
برخی از داک ها در بخش جلویی خودشون خمیدگی دارند و صاف نیستند.

2- مشکلات باند وایرلس 2.4Ghz

این باند که در حال حاضر محبوب ترین باند فرکانسی وایرلس می باشد، با مشکلاتی در کنسول سویچ مواجه هست.
کاربران گزارشاتی مبنی بر قطعی و وصلی وایرلس، عدم اتصال به وایرلس و کندی سرعت وایرلس در این باند گزارش کرده اند.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل وجود ندارد و استفاده از باند 5Ghz (که نیاز به پشتیبانی مودم/روتر/اکسس پوینت شما از این باند را دارد) توصیه می گردد.

مشکلات گزارش شده با فراوانی کم و به صورت نادر: (عموما توسط یک کاربر گزارش شده اند)

1- صفحه آبی مرگ

صفحه نمایش کنسول بعد از روشن شدن صفحه آبی به نمایش در می آورد.
در حال حاضر راهکاری برای این مشکل نیست

2- صفحه نارنجی مرگ

صفحه نمایش در زمان کار ناگهان به رنگ نارجی در میاید.
راهکار این مشکل ریست کردن کنسول با نگه داشتن دکمه پاور است.

3- رنگ صفحه نمایش

رنگ صفحه نمایش به زردی و یا قرمزی متمایل است.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

4- پریدن صفحه نمایش

صفحه نمایش در زمان بازی به صورت مکرر پرش پیدا می کند، اصطلاحا Flicker
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

آخرین ویرایش:
سلام.
اینکه واقعا خراب میکنه یا نه مشکل فراگیری نبوده جایی مطرح بشه و اخرین اپدیت هم 1.02 هست من نصب کردم مشکلی نداشت و چند دلیل در زیر میگم شاید از اینها باشه.

1. اپدیت بازی فریمور بالاتری میخواد و ضمن اپدیت کردن اول موارد هک دستگاه مثل اتمسفر و سیگ پچ اگه هکیه و بعد اپدیت فریمور انجام بشه.

2.مموری دستگاه فرمتش exfat هست و این فرمت روی دستگاه هکی طولانی مدت فایلها خراب میشن بخاطر استفاده از برنامه ها و امولاتورها چون درایورش بهینه نیست برای سوییچ و فرمت fat 32 مشکلی نداره و تنها نقطه ضعف این فرمت اینه فایلهای بزرگتر از 4 گیگ نمیشه ریخت روی مموری مثل فایل بازیهای حجم بالا ریختن روی مموری جانبی و نصب کردن که باید با روشهای دیگه نصب کرد.

3.مموری مشکل داره کلا و اگه فرمت fat 32 بود و باز اینجوری شد مموری ایراد پیدا کرده یا حتی ریدر مموری سوییچ ممکنه ایرادی داشته باشه.
اخرین فریمور و اتموسفر و سیگ پچ نصبه .
مموریم سالمه ۶۰ تا بازی روش نصبه همه اوکی عه خود پوکمون لجند ام اوکی عه بعد اپدیت ابنجوری میشه

اخرین فریمور و اتموسفر و سیگ پچ نصبه .
مموریم سالمه ۶۰ تا بازی روش نصبه همه اوکی عه خود پوکمون لجند ام اوکی عه بعد اپدیت ابنجوری میشه

همه مواردی که گفتم چک کرده باشی شاید اپدیتی که گرفتی خراب بوده یا خراب دان شده این موارد هم باید توجه کرد و از یه جای دیگه دان کن و اگه باز خراب بود دیگه نصب نکن اپدیت و مال سیو بازی هم میتونه باشه در مواردی که باید از سیو بازی بکاب بگیری با یه برنامه مثل Checkpoint و بعد سیو پاک کنی از تنظیمات خود سوییچ و بازی هم دلیت و از اول نصب کنی با اپدیت اگه درست شده بود میتونی سیو ریستور کنی با Checkpoint ببینی بازم درست کار میده یا نه.

• Like
Reactions: Mostafa.m.m
سلام.
دوستان سوییچ هکی آنلاین نمیشه زد؟
کنسول بن شده میشه بصورت هکی بازی نصب کرد یا نه؟

سلام
کلا بهتره سوییچ هکی انلاین بازی نکرد احتمال بن زیاد هست و روشهایی قبلا بود مثل دوئل ناند و استفاده از یه ناند برای انلاین و استفاده از Incognito برای شناسایی نشدن ولی توصیه نمیشه و منم این چیزها تست نکردم و یه جور انلاین هم برای بازیهایی که سیستم لوکال لن پشتیبانی کنن هست اون مشکلی نداره ولی خوب اونم زیاد بازیکن انلاین تو خیلی از بازیها نیست و یه تابیک در این مورد یکی از دوستان زده.

کنسول فقط بن شده میشه هک کرد و بازی کرد و به اخرین فریمور هم اپدیت کرد و مشکلی نداره.

همه مواردی که گفتم چک کرده باشی شاید اپدیتی که گرفتی خراب بوده یا خراب دان شده این موارد هم باید توجه کرد و از یه جای دیگه دان کن و اگه باز خراب بود دیگه نصب نکن اپدیت و مال سیو بازی هم میتونه باشه در مواردی که باید از سیو بازی بکاب بگیری با یه برنامه مثل Checkpoint و بعد سیو پاک کنی از تنظیمات خود سوییچ و بازی هم دلیت و از اول نصب کنی با اپدیت اگه درست شده بود میتونی سیو ریستور کنی با Checkpoint ببینی بازم درست کار میده یا نه.
اپدیت من انلاین میکنم از خود سوییچ

اپدیت من انلاین میکنم از خود سوییچ

اینجا زیاد بودن اینجوری اپدیت کردن از جمله خودم روزای اول ولی درصد بالا زیاد اینجوری اپدیت بشه ممکنه فلگ میشه دستگاه و یه روزی بن میشه و نکته بعدی در مورد اینجور اپدیت که خیلیها این اتفاق براشون همینجا افتاد یه موقع اپدیت جدید میاد ولی هک دستگاه ساپورت نمیکنه و شما زودتر و انلاین اپدیت کنی تو بوت گیر میکنه دستگاه و اینجا یا باید صبر کنی اتمسفر اپدیت بده یا با بکاب 30 گیگی باید ریستور کرد و الان هک اتمسفر زود تیمش ساپورت میکنه تا فریمور جدید بیاد طی چند روز ولی قدیم خیلی دیرتر میدادن یهو تا چند هفته میدیدی نمیومد و بعضی وقتها هم نینتندو سنگ میندازه موارد امنیتی جدید ممکنه اضاف کنه که دستگاه هکی همینجور اپدیت کنی قبل از بروز کردن هک و ساپورت اون فریمور حتی فیوزهای دستگاه هم ممکنه بسوزه و دستگاه در اخر بریک کامل میشه.

• Like
Reactions: Mostafa.m.m
اینجا زیاد بودن اینجوری اپدیت کردن از جمله خودم روزای اول ولی درصد بالا زیاد اینجوری اپدیت بشه ممکنه فلگ میشه دستگاه و یه روزی بن میشه و نکته بعدی در مورد اینجور اپدیت که خیلیها این اتفاق براشون همینجا افتاد یه موقع اپدیت جدید میاد ولی هک دستگاه ساپورت نمیکنه و شما زودتر و انلاین اپدیت کنی تو بوت گیر میکنه دستگاه و اینجا یا باید صبر کنی اتمسفر اپدیت بده یا با بکاب 30 گیگی باید ریستور کرد و الان هک اتمسفر زود تیمش ساپورت میکنه تا فریمور جدید بیاد طی چند روز ولی قدیم خیلی دیرتر میدادن یهو تا چند هفته میدیدی نمیومد و بعضی وقتها هم نینتندو سنگ میندازه موارد امنیتی جدید ممکنه اضاف کنه که دستگاه هکی همینجور اپدیت کنی قبل از بروز کردن هک و ساپورت اون فریمور حتی فیوزهای دستگاه هم ممکنه بسوزه و دستگاه در اخر بریک کامل میشه.
نه مشکلی ازین بابت نیس من همیشه اتموسفر اول اپدیت میکنم بعد فریمور خود سوییچ بر عکس اپدیت کنی داستان میشه

چند شب پیش سوییچ رو خاموش کردم ( کامل نه ) بعد فرداش که پیلود زدم دیدم هیچی باتری نداره در صورتی که پر بوده همین حالت رو خاموش کامل ام پیش اومده (۱۳ ثانیه دکمه پاور گرفتم ) . مشکل چیه ؟

درود ،
این شوک های لایت رو مثلا سیاه میشه با چی تمیز کنم؟ ازین محافظ ها داستم حس انداختنش نبود حالا میخوام تمیز کنم اونارو بندازم که سیاه نشه دیگه ، ممنون

بچه ها من یه سوییچ لایت دارم هکی و اینا هم نیست. برای مدت زیادی خاموشش کردم و فعلا هم استفاده نمیکنم ازش. برای باتریش مشکلی پیش میاد؟ یا مثلاً باتریشو باید اول خالی کنم بعد برای طولانی مدت خاموش کنم؟ کلا چیکار باید کرد اینطور مواقع :D

درود ،
این شوک های لایت رو مثلا سیاه میشه با چی تمیز کنم؟ ازین محافظ ها داستم حس انداختنش نبود حالا میخوام تمیز کنم اونارو بندازم که سیاه نشه دیگه ، ممنون

سلام
فکر نکنم اگه با الکل روی همون قسمت کمی تمیز کنی مشکلی پیش بیاد ولی میتونی الکل رو کمی رقیق تر کنی با اب بعد استفاده کنی و بهتره هم از یه وسیله برای پاک کردن همون قسمت مثل گوش پاک کن استفاده کنی یا دستمال عینک فقط همون نقظه تمیز کنی و به پا به جاهای دیگه نخوره ممکنه روی رنگ دستگاه تاثیر بذاره و یه جور اسپره تمیز کننده نانو هم هست برای تمیز کردن led تلوزیون اونم میشه استفاده کرد فقط همونم باید اسپری کنی روی دستمال یا همون گوش پاک کن بعد با اون تمیز کنی.
بچه ها من یه سوییچ لایت دارم هکی و اینا هم نیست. برای مدت زیادی خاموشش کردم و فعلا هم استفاده نمیکنم ازش. برای باتریش مشکلی پیش میاد؟ یا مثلاً باتریشو باید اول خالی کنم بعد برای طولانی مدت خاموش کنم؟ کلا چیکار باید کرد اینطور مواقع :D

سلام.اهل فن برای همه دستگاهای اینجوری چه گوشی چه لپتاپ و غیره میگن باتری بین 50 تا 60 باشه شارژش بعد خاموش کنی خوبه برای طولانی مدت.

دوستان سلام و شب بخیر
ممکنه به صورت خلاصه راهنمایی کنید که چطوری نینتندو رو فرمورش و آپدیت کنم؟
فریمور فعلی 11.0.1 با اتمسفر 9.11 هست
توی اینجا و گیتهاب سرچ کردم یکم گیج شدم که اول کدومارو بزنم دانلود بشه و بعد اپدیت کنم

دوستان سلام و شب بخیر
ممکنه به صورت خلاصه راهنمایی کنید که چطوری نینتندو رو فرمورش و آپدیت کنم؟
فریمور فعلی 11.0.1 با اتمسفر 9.11 هست
توی اینجا و گیتهاب سرچ کردم یکم گیج شدم که اول کدومارو بزنم دانلود بشه و بعد اپدیت کنم

دوستان مجدد سلام. دیشب قبل از اینکه کاری انجام بدم برای آپدیت، اومدم دیدم شارژ کنسول خالی شده و خاموشه
با استفاده از TegraRcm میخواستم fusse_primary و inject کنم روی Payload ولی بعد از بالا اومدن این ارور و داد، ممکنه راهنمایی کنید که چطور میتونم نینتندو رو آپ کنم و این ارور بابت چیه؟

whatsapp_image_2022-02-26_at_9.31.14_am_mhpt.jpeg

• Like
Reactions: Z-fan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or