سوالات، مشکلات و بحث در مورد Nintendo Switch

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Donger

کاربر سایت
NintendoSwitchLogo_svg.png

از این تاپیک ها برای همه کنسول ها داریم
توی این تاپیک سوالات و مشکلاتتون رو در مورد کنسول Switch مطرح کنید
مطلبی هم هست بگید :D

مشکلات تایید شده توسط نینتندو:

1- قطع شدن Joy-Con سمت جپ

Joy-Con سمت چپ ارتباط وایرلس خود را با کنسول از دست می دهد، این مشکل از سمت نینتندو تایید شده اما هنوز راهکار قطعی ای برای آن ارائه نشده
راه حل موقت برای حل این مشکل، نزدیک شدن به کنسول، عدم استفاده از Skin های Joy-Con، عدم قرار دادن گوشی موبایل و وسایلی که امواج الکترومغناطیس تولید می کنند در نزدیکی Joy-Con در زمان استفاده می باشد.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل این است که آنتن Joy-Con سمت جپ بر روی برد قرار دارد اما برای Joy-Con سمت راست یک آنتن مجزا در داخل آن تعبیه شده است.
راهکار های ابداعی کاربران باز کردن Joy-Con و تغییرات در بخش آنتن Joy-Con با لحیم برد می باشد.

2- پیکسل سوخته

صفحه نمایش برخی از کنسول ها دارای پیکسل سوخته هست.
نینتندو این مورد رو طبیعی می دونه و طبق اطلاعات مندرج در وب سایت نینتندو چند پیکسل سوخته معمولا در LCD ها دیده می شن و از نظز نینتندو این مورد، مورد خاصی نیست!!!

مشکلات گزارش شده توسط کاربران:

1- خط و خش انداختن داک بر روی صفحه نمایش

مشکلاتی توسط کاربران گزارش شده که صفحه نمایش کنسول بعد از چندین بار ورود و خروج به داک، خط و خش بر می دارد.
برای جلوگیری از بروز خط و خش می توان با قرار دادن دستمال میکروفایبر در بخش جلویی داک مانع تماس مستقیم صفحه نمایش با بدنه داک شد و به این ترتیب از خط و خش جلوگیری کرد.
همچنین راهکار دیگر استفاده از محافظ صفحه های Glass هست.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل خم بودن جلوی داک هست.
برخی از داک ها در بخش جلویی خودشون خمیدگی دارند و صاف نیستند.

2- مشکلات باند وایرلس 2.4Ghz

این باند که در حال حاضر محبوب ترین باند فرکانسی وایرلس می باشد، با مشکلاتی در کنسول سویچ مواجه هست.
کاربران گزارشاتی مبنی بر قطعی و وصلی وایرلس، عدم اتصال به وایرلس و کندی سرعت وایرلس در این باند گزارش کرده اند.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل وجود ندارد و استفاده از باند 5Ghz (که نیاز به پشتیبانی مودم/روتر/اکسس پوینت شما از این باند را دارد) توصیه می گردد.

مشکلات گزارش شده با فراوانی کم و به صورت نادر: (عموما توسط یک کاربر گزارش شده اند)

1- صفحه آبی مرگ

صفحه نمایش کنسول بعد از روشن شدن صفحه آبی به نمایش در می آورد.
در حال حاضر راهکاری برای این مشکل نیست

2- صفحه نارنجی مرگ

صفحه نمایش در زمان کار ناگهان به رنگ نارجی در میاید.
راهکار این مشکل ریست کردن کنسول با نگه داشتن دکمه پاور است.

3- رنگ صفحه نمایش

رنگ صفحه نمایش به زردی و یا قرمزی متمایل است.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

4- پریدن صفحه نمایش

صفحه نمایش در زمان بازی به صورت مکرر پرش پیدا می کند، اصطلاحا Flicker
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون دی اس خودم هست حدودا دو سال پیش خریدم
سری اول تفاوت خیلی محسوسی با سری دوم داره؟
اگه بخوام دسته دوم بخرم باید به چه نکاتی توجه کنم؟
اون قطعه هم که میگید فک کنم منظورتون (جیگ) هست

از نظر من بله
بقیه میگن نه

تو سری اول یه سری ضعف ها بود
که حتی تو همین فروم یه سری مشکلات گفته بود
حالا دست دوم کارکرده دیگه جا خود داره
سری جدید حداقل آکبند هستند
و خیلی مشکلاتش کمتر شده برطرف شده
ولی کپی خور نرم افزاری نمیشه
من اگر میخواستم بخرم حتما سری جدید می‌گرفتم

• Like
Reactions: mqg1387
از نظر من بله
بقیه میگن نه

تو سری اول یه سری ضعف ها بود
که حتی تو همین فروم یه سری مشکلات گفته بود
حالا دست دوم کارکرده دیگه جا خود داره
سری جدید حداقل آکبند هستند
و خیلی مشکلاتش کمتر شده برطرف شده
ولی کپی خور نرم افزاری نمیشه
من اگر میخواستم بخرم حتما سری جدید می‌گرفتم
واقعا نمیخوام زیاد خرج کنم.واسه خرید خودش هم دارم ایکس باکسمو میفروشم:| ترجیح میدم کپی خور بگیرم.قیمت گیفت کارت ها هم که اصلا منطقی نیس
راستی یه سوال دیگه هم داشتم با اجازتون... باندل انیمال کراسینگ ورژن یکه یا جدید؟
پ.ن:رفتم پست های قبلی تاپیک رو خوندم نظرم یکم رفت رو نسخه لایت... اینجوری لازم نیست کنسولم رو بفروشم و هم یه کنسول خونگی خوب دارم با دو تا دستی فوق العاده :)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sega_genesis
واقعا نمیخوام زیاد خرج کنم.واسه خرید خودش هم دارم ایکس باکسمو میفروشم:| ترجیح میدم کپی خور بگیرم.قیمت گیفت کارت ها هم که اصلا منطقی نیس
راستی یه سوال دیگه هم داشتم با اجازتون... باندل انیمال کراسینگ ورژن یکه یا جدید؟
پ.ن:رفتم پست های قبلی تاپیک رو خوندم نظرم یکم رفت رو نسخه لایت... اینجوری لازم نیست کنسولم رو بفروشم و هم یه کنسول خونگی خوب دارم با دو تا دستی فوق العاده :)

سلیقه هست
البته اون قطعه فیزیکی کپی خور همه مدل ها کپی خور می‌کنه

اون باندل انیمال جدید هست

مدل لایت هم خوبه برای کسی که نخواد وصل کنه به تلویزیون
تو سایت نگاه کردم زدن ۵.۵۵۰ دیشب

• Like
سلیقه هست
البته اون قطعه فیزیکی کپی خور همه مدل ها کپی خور می‌کنه

اون باندل انیمال جدید هست

مدل لایت هم خوبه برای کسی که نخواد وصل کنه به تلویزیون
تو سایت نگاه کردم زدن ۵.۵۵۰ دیشب
اگر شاغل هستی و وقت بازی نداری و کنسول خونگی نمیخوای فقط برو سراغ لایت ، بشخصه واقعا راضیم و منو برد دوران قدیم آتاری ...:) ...سرکار یکی دوساعتی پلی میدم, شبا هم بعضی مواقع قبل خواب ...کپی خور نکردم ، یه تورچلایتی دیابلویی قارچ خوری میزنیم :)

• Like
اگر شاغل هستی و وقت بازی نداری و کنسول خونگی نمیخوای فقط برو سراغ لایت ، بشخصه واقعا راضیم و منو برد دوران قدیم آتاری ...:) ...سرکار یکی دوساعتی پلی میدم, شبا هم بعضی مواقع قبل خواب ...کپی خور نکردم ، یه تورچلایتی دیابلویی قارچ خوری میزنیم :)

ایشون کنسول دستی nintendo dsi دارن
خیلی دوستش میدارن
عکس dsi تو پروفایلشونم هست ، عکس کنسول تو تاپیک بخش ds فروم هم گذاشتن

کسی که با dsi حال کنه ، پس با سوییچ لایت هم حال میکنن

خودشم نوشت میشه ۲ تا کنسول دستی عالی خواهم داشت
یعنی دستی میخواد

مثلاً من خودم شخصا بخرم حتما بزرگ میخرم و ۹۰ درصد به تلویزیون وصل خواهد بود

ایشون کنسول دستی nintendo dsi دارن
خیلی دوستش میدارن
عکس dsi تو پروفایلشونم هست ، عکس کنسول تو تاپیک بخش ds فروم هم گذاشتن

کسی که با dsi حال کنه ، پس با سوییچ لایت هم حال میکنن

خودشم نوشت میشه ۲ تا کنسول دستی عالی خواهم داشت
یعنی دستی میخواد

مثلاً من خودم شخصا بخرم حتما بزرگ میخرم و ۹۰ درصد به تلویزیون وصل خواهد بود
دیوونه دی اسم
واقعا فهمیدم بازی های نینتندو مخصوص منه
کلا با دستی خیلی بیشتر حال میکنم

• Like
دیوونه دی اسم
واقعا فهمیدم بازی های نینتندو مخصوص منه
کلا با دستی خیلی بیشتر حال میکنم

خوب دیگه اگر با سایز صفحه مشکلی نداری همون لایت بخر ارزونتره زیر ۶ میلیونه
مدل بزرگ ها ۸ میلیون خورده ای حدودا

• Like
سلام.من یه نینتندو سوییچ اولد کپیخور دارم که اخرین اپدیت هستش.دوستان کسی میدونه چطور میشه دسته ps4 به صورت بیسیم بهش وصل کرد؟و اینکه ایا امولاتوری هست که بشه بازی های ps2 توش اجرا کرد.من تو یه سایت یه برنامه ای به نام aethersx2 دیدم که اجرا میشد.کسی میدونه به چه صورته؟

سلام.من یه نینتندو سوییچ اولد کپیخور دارم که اخرین اپدیت هستش.دوستان کسی میدونه چطور میشه دسته ps4 به صورت بیسیم بهش وصل کرد؟و اینکه ایا امولاتوری هست که بشه بازی های ps2 توش اجرا کرد.من تو یه سایت یه برنامه ای به نام aethersx2 دیدم که اجرا میشد.کسی میدونه به چه صورته؟
اولد هم مگه کپی خور شده؟هنوز ورژن دوم سوییچ معمولی کپیخور نشده چه برسه اولد
البته من اطلاعی ندارم ولی فک نکنم سوییچ اولد کپی خور شده باشه
در ضمن پیامت دوبار اومده چون اسپم میشه و مدیرای سایت گیر میدن یکی شونو پاک کن

سلام
برای دسته ps4 باید میشن کنترل نصب کنی از اموزش زیر و قسمت اخرش که مربوط به میشن کنترل هست بخون و اتمسفر هم اپدیت و به روز باشه.

استفاده از دسته های کنسولهای xbox one و xbox360 و ps3 dualshock 3 بصورت سیمی

برنامه aethersx2 مال اندروید هست و باید اندروید نصب کنی روی سوییچ و بعد مثل گوشی این برنامه رو نصب کنی و برای نصب اندروید یه مموری جدا اختصاص بدی هم بهتره چون باید فرمت بشه مموری یا اگه تک مموری داری باید قبلش از اطلاعات روی مموری بکاب گرفت و پارتیشن بندی با hekate یا کامپیوتر کرد و تو محیط خود سوییچ فعلا اجرای ps2 مقدور نیست و با لینوکس lakka که ریترورارچ جدا هست میشه اجرا کرد اونم ورژنهای قدیمش ولی خیلی کند هست ارزش نداره و حتی روی اندروید هم چندان خوب نیست.

اولد هم مگه کپی خور شده؟هنوز ورژن دوم سوییچ معمولی کپیخور نشده چه برسه اولد
البته من اطلاعی ندارم ولی فک نکنم سوییچ اولد کپی خور شده باشه
در ضمن پیامت دوبار اومده چون اسپم میشه و مدیرای سایت گیر میدن یکی شونو پاک کن

سلام.همه سوییچ ها هک میشن فقط سری قدیمی با جیگ ولی تمام سریهای بعدی حتی اولد و لایت با نصب مد چیپ داخلی.

سلام
برای دسته ps4 باید میشن کنترل نصب کنی از اموزش زیر و قسمت اخرش که مربوط به میشن کنترل هست بخون و اتمسفر هم اپدیت و به روز باشه.

استفاده از دسته های کنسولهای xbox one و xbox360 و ps3 dualshock 3 بصورت سیمی

برنامه aethersx2 مال اندروید هست و باید اندروید نصب کنی روی سوییچ و بعد مثل گوشی این برنامه رو نصب کنی و برای نصب اندروید یه مموری جدا اختصاص بدی هم بهتره چون باید فرمت بشه مموری یا اگه تک مموری داری باید قبلش از اطلاعات روی مموری بکاب گرفت و پارتیشن بندی با hekate یا کامپیوتر کرد و تو محیط خود سوییچ فعلا اجرای ps2 مقدور نیست و با لینوکس lakka که ریترورارچ جدا هست میشه اجرا کرد اونم ورژنهای قدیمش ولی خیلی کند هست ارزش نداره و حتی روی اندروید هم چندان خوب نیست.

سلام.همه سوییچ ها هک میشن فقط سری قدیمی با جیگ ولی تمام سریهای بعدی حتی اولد و لایت با نصب مد چیپ داخلی.
سلام.ممنون بابت جوابتون.یه سوال دیگه اینکه ایا تو سویچ مثل ویتا میشه از دوتا مموری استفاده کرد.به این صورت که تو جفت مموری ها بازی بریزم و برای انجام بازی های دیگه اونیکی مموری بندازم تو دستگاه

سلام.ممنون بابت جوابتون.یه سوال دیگه اینکه ایا تو سویچ مثل ویتا میشه از دوتا مموری استفاده کرد.به این صورت که تو جفت مموری ها بازی بریزم و برای انجام بازی های دیگه اونیکی مموری بندازم تو دستگاه
سلام.خواهش
بله میشه و هر چندتا باشه مشکلی نیست و خودم تست کردم این مورد روی اتمسفر و غیره و روی sxos حتی روی هارد یا مموری یا فلش به usb-c دستگاه اگه فرمت xci داشتی بدون نصب کردن بازی هم اجرا میشد و فقط موقع تعویض مموری حتما یا دستگاه خاموش باشه یا ببر روی حالت rcm و همینجوری تو محیط خود سوییچ در نیار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or