سوالات، مشکلات و بحث در مورد Nintendo Switch

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Donger

کاربر سایت
NintendoSwitchLogo_svg.png

از این تاپیک ها برای همه کنسول ها داریم
توی این تاپیک سوالات و مشکلاتتون رو در مورد کنسول Switch مطرح کنید
مطلبی هم هست بگید :D

مشکلات تایید شده توسط نینتندو:

1- قطع شدن Joy-Con سمت جپ

Joy-Con سمت چپ ارتباط وایرلس خود را با کنسول از دست می دهد، این مشکل از سمت نینتندو تایید شده اما هنوز راهکار قطعی ای برای آن ارائه نشده
راه حل موقت برای حل این مشکل، نزدیک شدن به کنسول، عدم استفاده از Skin های Joy-Con، عدم قرار دادن گوشی موبایل و وسایلی که امواج الکترومغناطیس تولید می کنند در نزدیکی Joy-Con در زمان استفاده می باشد.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل این است که آنتن Joy-Con سمت جپ بر روی برد قرار دارد اما برای Joy-Con سمت راست یک آنتن مجزا در داخل آن تعبیه شده است.
راهکار های ابداعی کاربران باز کردن Joy-Con و تغییرات در بخش آنتن Joy-Con با لحیم برد می باشد.

2- پیکسل سوخته

صفحه نمایش برخی از کنسول ها دارای پیکسل سوخته هست.
نینتندو این مورد رو طبیعی می دونه و طبق اطلاعات مندرج در وب سایت نینتندو چند پیکسل سوخته معمولا در LCD ها دیده می شن و از نظز نینتندو این مورد، مورد خاصی نیست!!!

مشکلات گزارش شده توسط کاربران:

1- خط و خش انداختن داک بر روی صفحه نمایش

مشکلاتی توسط کاربران گزارش شده که صفحه نمایش کنسول بعد از چندین بار ورود و خروج به داک، خط و خش بر می دارد.
برای جلوگیری از بروز خط و خش می توان با قرار دادن دستمال میکروفایبر در بخش جلویی داک مانع تماس مستقیم صفحه نمایش با بدنه داک شد و به این ترتیب از خط و خش جلوگیری کرد.
همچنین راهکار دیگر استفاده از محافظ صفحه های Glass هست.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل خم بودن جلوی داک هست.
برخی از داک ها در بخش جلویی خودشون خمیدگی دارند و صاف نیستند.

2- مشکلات باند وایرلس 2.4Ghz

این باند که در حال حاضر محبوب ترین باند فرکانسی وایرلس می باشد، با مشکلاتی در کنسول سویچ مواجه هست.
کاربران گزارشاتی مبنی بر قطعی و وصلی وایرلس، عدم اتصال به وایرلس و کندی سرعت وایرلس در این باند گزارش کرده اند.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل وجود ندارد و استفاده از باند 5Ghz (که نیاز به پشتیبانی مودم/روتر/اکسس پوینت شما از این باند را دارد) توصیه می گردد.

مشکلات گزارش شده با فراوانی کم و به صورت نادر: (عموما توسط یک کاربر گزارش شده اند)

1- صفحه آبی مرگ

صفحه نمایش کنسول بعد از روشن شدن صفحه آبی به نمایش در می آورد.
در حال حاضر راهکاری برای این مشکل نیست

2- صفحه نارنجی مرگ

صفحه نمایش در زمان کار ناگهان به رنگ نارجی در میاید.
راهکار این مشکل ریست کردن کنسول با نگه داشتن دکمه پاور است.

3- رنگ صفحه نمایش

رنگ صفحه نمایش به زردی و یا قرمزی متمایل است.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

4- پریدن صفحه نمایش

صفحه نمایش در زمان بازی به صورت مکرر پرش پیدا می کند، اصطلاحا Flicker
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

آخرین ویرایش:
دوستان سوییچ من از دیشب فقط وقتی که دی ان اس زیر رو میزنم به اینترنت وصل میشه. رو دی ان اس اتوماتیک همیشه به مودم وصل میشه ولی سر وصل شدن به اینترنت ارور تایم اوت میده.
1.1.1.1
1.0.0.1
با سه تا اینترنت مختلف امتحان کردم و وضعیت همین بود، پس مشکل از مودم و اینترنتای من نیست. همه سوییچا با نت ایران مشکل پیدا کردن یا مال من یه جوری داغون شده؟

من مشکلم این نیست
من راحت به اینترنت و ایشاپ وصل میشم
فقط موقع دانلود ارور تایم اوت میده
هم با دی ان اس اتوماتیک هم این

تو Era یکی گفت کاستوم دی ان اس همون گوگل رو بزن درست میشه
8.8.8.8
8.8.4.4
من زدم
عملا درست شد. ولی کلا الان اینترنتم به طرز داغونی کنده در نتیجه خیلی عملکرد خوبی نداره اینترنتم که بخوام نظر قاطع بدم چقدر کنده و چقدر جواب میده

من مشکلم این نیست
من راحت به اینترنت و ایشاپ وصل میشم
فقط موقع دانلود ارور تایم اوت میده
هم با دی ان اس اتوماتیک هم این

تو Era یکی گفت کاستوم دی ان اس همون گوگل رو بزن درست میشه
8.8.8.8
8.8.4.4
من زدم
عملا درست شد. ولی کلا الان اینترنتم به طرز داغونی کنده در نتیجه خیلی عملکرد خوبی نداره اینترنتم که بخوام نظر قاطع بدم چقدر کنده و چقدر جواب میده
عجب. چقدر وای فای سوییچ افتضاحه. هر موقع باهات حال نکنه دیگه کار نمیکنه. :))

وای فای سویچ افتضاح نیست.
افتضاح اون چیزیه که به اسم اینترنت به خورد من و شما می دن ;)
وقتی کل دنیا با یک چیزی مشکل ندارن جز ما خیلی واضحه که دلیلش چیه ;)

وای فای سویچ افتضاح نیست.
افتضاح اون چیزیه که به اسم اینترنت به خورد من و شما می دن ;)
وقتی کل دنیا با یک چیزی مشکل ندارن جز ما خیلی واضحه که دلیلش چیه ;)

اینترنت ایران فاجعه است... در اون شکی نیست
ولی این یه دفعه استثناءً تقصیر نینتندوئه. آپدیت 12.0.3 کنسول رسما دانلود یه عده زیادی رو تو کل دنیا مختل کرده. فعلا این DNS ـه برا من جواب بوده تا ببینیم فیکس میدن برگردیم با همون DNS عادی دانلود کنیم یا نه

بازی کرش 4 رو نسخه nsp گرفتم و روی سوییچ کپی خور اینستال کردم اما بالا نمیاد و میزنه software update required. آپدیته بازی رو هم گرفتم اما همچنان همینطوریه. کسی می دونه مشکل از کجاست؟

بازی کرش 4 رو نسخه nsp گرفتم و روی سوییچ کپی خور اینستال کردم اما بالا نمیاد و میزنه software update required. آپدیته بازی رو هم گرفتم اما همچنان همینطوریه. کسی می دونه مشکل از کجاست؟

سلام
اول مطمئن شو دستگاه هک و فریمورت به روز باشه.

بعد یه مشکلی که خصوصا کسانی که کنسول دسته دو میگیرن اینه طرف همون بازی با اخرین ورژن اپدیت نصب کرده و پاک کرده و شما همون بازی حالا یه نسخه بیس بازی یا با یه اپدیت مثلا یه ورژن پاینتر گرفتی و نصب میکنی و یه اروری میاد که که میگه اپدیت دانلود کن و بعد بازی کن و حل این مشکل به دو صورت هست یا دقیق برو اخرین ورژن اپدیت پیدا کن و نصب کن مشکل برطرف میشه و یا از اموزش زیر برای ریست اپدیت استفاده کن اونم با برنامه dbi و برنامه dev menu فریمورهای جدید دیگه ساپورت نمیکنه و اجرا نمیشه و اموزش dbi هم هست در اموزش زیر فقط دقت کن هنگام کار باهاش طبق اموزش برو جلو.

برنامه Dev Menu برای حذف درخواست اپدیت بازیها

• Like
Reactions: XENOS and wormbook
سلام دوستان.من چند دفه ماریو گلف رو از چند جای مختلف دان کردم حتی نسخه پچ شده رو ولی هربار میگه بازی خرابه و اجرا نمیشه.من فریمورم ۱۰ هست و اتموسفر ۱۹.۵.لطفا راهنمایی کنید.

سلام دوستان.من چند دفه ماریو گلف رو از چند جای مختلف دان کردم حتی نسخه پچ شده رو ولی هربار میگه بازی خرابه و اجرا نمیشه.من فریمورم ۱۰ هست و اتموسفر ۱۹.۵.لطفا راهنمایی کنید.

سلام
فریمور بیار بالاتر خودم روی 12.0.3 بدون مشکل این بازی دارمش و الان فریموری که گفتم هیچ مشکلی نداره و روی 10 نمون و همه برنامه ها و ماژولها و غیره روی این فریمور اخرین ورژنشون به خوبی کار میکنن و یه فریمور بالاتر 12.1.0 هم همینطور ولی برای اطمینان همون 12.03 بیا هیچ نقصی نداره و موارد هک هم دیگه باید بلد باشی مثل سیگ پچ و غیره کاملا اوکی کن هیچ مشکلی نیست.

• Like
Reactions: sub+zero and XENOS
سلام بر اساتید
من یدونه دانگل بلوتوث خریدم و وصل کردم به سوییچ تا دسته ps4 رو شناسایی کنه که نکرد. بعد از اینکه سرچ کردم فهمیدم ظاهرا با دانگل مخصوص تشخیص میده.
الان هیچ راهی نداره با این دانگلی که خریدم تشخیص بده دسته رو؟

سلام
سوییچهای هکی و اصطلاحا کپیخور بدون هیچ مشکلی بصورت نرم افزاری با نصب missioncontrol دسته های مختلف کنسولها که بلوتوث دارن مثل ps4 و ps5 و xboxone وصل میشن و حتی بصورت سیمی هم وصل میشن و بعضی دسته های دانگل دار بلوتوث هم وصل میشن و اگه دستگاه شما اورجینال هست فقط با دانگلهای مخصوص سوییچ میتونی دسته های مختلف وصل کنی و راه دیگه ای نداره.
بهترین دانگل مجزا برای تبدیل دسته هم mayflash magic-ns هست چون هم سیمی هم وایرلس ساپورت میکنه و بعد 8bito که فقط وایرلس ساپورت میکنه و من خودم mayflash magic-ns دارم و با دسته ps4 خیلی هم خوب جواب میده در حالت بی سیم و سنسورهای حرکتی داخلی دسته هم بخوبی جواب میده عین دسته اصلی پرو خود سوییچ.

نه مال من کپیخوره ولی دیدم خود نینتندو هم قابلیت شو گذاشته واسه همین اول یه دانگل خریدم اونو تست کردم 🤦‍♂️
آهان مرسی اون برنامه رو تست میکنم حتما

با اون برنامه راحت تره و بدون دانگل وصل میشی و اموزش هم در زیر و هست و برای MissionControl اخر اموزش بخون.

استفاده از دسته های کنسولهای xbox one و xbox360 و ps3 dualshock 3 بصورت سیمی

درود
دوستان برای اجرای بازی های جدید نیاز به آپدیت هک اتمسفر هست یا فرقی نمیکنه ؟
مثلا ورژن کنسول من این هستش AMS 0.15.0|S|
Current version:10.0.4

نیازی به آپدیت هست ؟

درود
دوستان برای اجرای بازی های جدید نیاز به آپدیت هک اتمسفر هست یا فرقی نمیکنه ؟
مثلا ورژن کنسول من این هستش AMS 0.15.0|S|
Current version:10.0.4

نیازی به آپدیت هست ؟

سلام
بله نیاز هست در صورتی که بازی جدیدی نصب کردید و موقع اجرا پیغام عدم اجرای بازی داد اول اتمسفر ارتقاع بدید و بعد فریمور تا اونجایی که اتمسفر ساپورت میکنه اپدیت کنید و قاعدتا برنامه های قسمت گالری هم بعد از رفتن به فریمور جدید هر کدوم درست کار نکرد اونها رو هم اپدیت کنید و از اموزش زیر هم میتونید برای ارتقاع اتمسفر و فریمور استفاده کنید و پک اماده اتمسفر در این اموزش موجوده همراه با برنامه های ضروری.موفق باشید

برنامه Daybreak برنامه ای ساده و جدید برای اپدیت فریمور و جایزگزین برنامه ChoiDujourNX

با آپدیت کنسول بازی ها و سیو بازی ها پاک میشه علی جان ؟
و اینکه کنسول من خب به صورت هک شده خریدمش من دیگه ، الان طبق این آموزشی که شما گذاشتین از این فایل
لینک دانلود پک هک اتمسفر 19.2 همراه با sxos v3.1.0 هک شده من استفاده کنم برای آپدیت همه چی حله دیگه ؟ کار دیگه ای نیاز نیست انجام بدم ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or