سناریو بازی

Esikhafan

کاربر سایت
اول یه صلوات بفرستید...
برای اولین بار از یه مدیر تونستم که اجازه ساخت یه تایپک رو بگیرم:D
عجب آدم مهمی هستم:)
خوب تو این تایپک سناریو بازی رو برای ما هم بنویسید چیزی که یه لحطه از مختون میگزره این جا بنویسید .:cheesygri
(عجب تایپک مزخرفی بشه تایپکی که من درست کردم)
دوستان لطف کنید کاری نکنید که این تایپک به سمت قفل شدن پیش بره
اگه این قفل بشه که دیگه من خودم رو میکشم!!!:((
اینجا سناریو خودتون رو به صورت کوتاه بنویسید بقیه دوستان هم زحمت میکشن پر . بال میدن به داستان تا یه چیزی از آب در بیاد اولیش رو هم خودم میزارم:
یک گروه یک قایقی تفریحی لوکس رو در زمانیکه در حال حاضر شدن برای یک مسافرت تفریحی هست به سرقت میبرن خدمه قایق(هنوز مسافرین به کشتی وارد نشدن) رو هم به گروگان میگیرن.ما(!) به عنوان گروه ضربت وارد کشتی میشیم این مرحله خیلی مهمه چون فرد باید کاملا احساس کنه که در بازی با گروگانگیری فرو رفته در آخر در زمانی که داریم گروگان ها رو آزاد میکنیم طوفان باعث میشه که همه چی به هم بخوره و همه بعد از چند مدتی در یک جزیره پیدا میشن از اینجا به بعد رو با هم فکر کنیم
(شاید از یوبی سافت دعوت نامه فرستادن برامون که کار کنیم! خدا رو چه دیدی؟)

یه مدتی تو جزیره چرخ میزنیم بعدش یه کشتی رد میشه سوار میشیم میریم خونمون :) (اسی این تن بمیره حال کردی بازیش هم 40 - 50 ساعت طول میکشه تموم بشه)

اول باید بگی سبک بازی چیه اگه میخایی ترسناک باشه (؟) بهتر تو اون جزیره یه چیزای مرموزی
باشه .... ادم خارها ...:) یا یه چیزی تو این مایه ها

این با شما ها هستش هر کسی هر جوری خواست خودش ادامه بده
اما من اکشن میگم
ترسناک هم جالب میشه
اکشن گروه ضربت چند نفر یه جا میفتن گروگان ها و گروگان ها یه طرف
مثلا میتونیم این رو اضافه کنیم که زمان دو جبهه شدن جزیره بهترین دوستمون میمیره

مي تون جزيره نهنگ باشه و يك دفعه بلند شود و تمام ادم ها را ببلعد و ادم GOODها و ادم BADها در دل نهنگ باهم متحد شوند وتصميم خروج بگيرند:cheesygri (به جون تو فكريه)

نمیشه که به این راحتی نوشت حالا جایزه ای چیزی میدی یا نه:cheesygri از کجا معلوم نمیخوای سو استفاده کنی و افکارمون رو بدزدی:cheesygri
آره نه اینکه افکار رو تو یکی خیلی مهمه
حالا حساب کنید که این اکشن رو ببریم به به این که دوگروه هر کدوم در یک طرف جزیره ساکن میشن و مجبورن با هم دیگه جنگ کنن اما یکم بعد ما داستان رو با یه کم ترس قاطی کنیم و همون عناصر کلیشه ای

این قسمت ترس رو یکی کمک کنه من چیزی در موردش نمیدونم کسانی که رزیدنت اویل و سالنت هیل رو بازی کردن کمک کنن
بعد از ترس این دو گروه برای نجات خودشون با هم متحد میشن و در ضمن تعدادشون هم رو به کاهش هستش
و بعد متوجه یه راه زیرزمینی در جزیره میشن و .... یه کم کمک کنید دیگه

من یه سناریو ی جالب سراغ دارم . البته اسمش رو نمیشه سناریو گذاشت ولی خوب استایل بازی مثل همسایه ای از جهنم میشه :cheesygri
جریانشم تو مدرسه اتفاق میوفته وقتی امین کلاس اول بود .
اتفاقاتش رو هم خود امین توضیح میده براتون .
ولی خداییش سوژه جالبی هستش .

من از این تایپیک خوشم اومد:love:(بیچاره اسی:cheesygri)
اگه اجازه بدید من از کشتی شروع کنم بعد با توافق بچز ادامه داستان من یا داستان اسی رو مشترکا ادامه میدیم;)
بعد از رسیدن به جزیره همه که یه جا نمیافتن که ما که اول جزو آدم خوبا بودیم حالا بازی رو با یکی از آدم بدها ادامه میدیم:-" اینجا مشکل ما آدم خوبا هستن که میخوان ما رو بکشن:evil: و گروگانها رو نجات بدن ما هم که آدم بدیم دیگه همشون رو (چه آدم خوبا چه گروگانها) رو میکشیم مثه..... تا یه جای بازی میرسیم که با یه آدم خوب که همون کاراکتری هستش که تو مرحله کشتی کنترلش میکردیم برخورد میکنیم:eek: اینجا یهو یه فلاش بک میشه به اونجایی که کاراکتر خوبه از کشتی نجات پیدا کرده و اینبار وظیفه ما جستجو بدنبال آدم خوبها و گروگانها و مبارزه با آدم بدهاس. که میبینیم همه آدم خوبها و گروگانها که دیگه بهشون احتیاجی نبوده، به طرز فجیعی کشته شدن (ما که نمیدونیم کاره کی بوده;)) هدف ما میشه پیدا کردن قاتل تا میرسیم به همون صحنه که قبلا گفتم. اینجا هم اختیار رو میدیم به گیمر که کدوم یکی از 2 تا شخصیت رو بیشتر باهاش حال کرده (سلاح ها و توانایی هاشون با هم فرق فوکوله) با اون شخصیت اون یکی رو باید بکشه. تا اینجای داستان نما روز بود. و بعد از کشته شدن یکی از کاراکترها هوا یواش یواش شب میشه و کی میدونه تو جزیره چه اتفاقی میافته این وقته شب:confused:
چطور بود؟ بقیش رو بنویسید وگرنه خودم مینویسم:mad: البته اگه داستان من انتخاب شد وگرنه که ادامه داستان اسی رو مینویسیم:love:
ویرایش: فکر نمیکنید حمله به یه کشتیه تفریحی که هیشکی هم توش نیست یخورده یجوریه؟ آخه که چی بشه؟ من ترجیح میدم کشتی توش طلا باشه یا اینکه برای یه هدف گنده دزدیده شده باشه! چطوره ؟

دارمت!!
خوب بود
راستش رو بخواهید اگه بتونیم کامل ازش یه چیزی در بیاریم به یوبی سافت(نه به همه شرکتها!!!) بفرستیم!!!!!
چه طوره بگن اولین سناریو نویس بازی ایرانی
اونهم از فروم بازی سنتر!!!!
من به اون تیکه اولش دقت نکرده بودم
این حا رو میتونم برای فرار طراحی بکنیم
مثلا از بانک(این خیلی تابلو یه چیز دیگه پیدا کنید!!!) دزدی میکنن و برای فرار از اون کشتی استفاده میکنن
اگه این داستان رو بتونیم کاریس بکنیم پروژه بعدی یه دزدی بزرگه
اون رو هم از الان یه کم در موردش فکر کنید
در ضمن اگه همه کاراکترهای خوب کشته نشن بهتره مثلا یه گروه سه نقره باقی بمونه یه دونه از گروگانها دو تا از گروه نجات

والا من قسمت ترسناک بلد نییستم یه کی کمک کنه بلکه تو یوبی سافت یه کاری بهمون دادن!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or