سریال The Last of Us

مشکل اصلی بلا رمزی اینه که صورتش هیچ حسی رو منتقل نمیکنه و تو تمام صحنه ها پوکر فیسه. اوجش هم سکانس گیتار زدنش تو این قسمت بود. وقتی بحث جوئل میشه کوچکترین احساسی به مخاطب منتقل نمیکنه، در مقابلش دینا واقعا عالی بود تو همون صحنه.

من قسمت دو و سه دانلود کردم ولی سریال دراپ کردم
همون سیزن ۱ هم که خیلیا میگفتن بلا رمزی درسته قیافه نداره ولی خوب بازی کرده تو کت من یکی نمیرفت و به خودم بزور میقبولوندم اینو
از اینهمه تغییر تو فصل دوم و وجود اِشک رمزی دیگه دوست ندارم خاطرات خوب این سری رو برای خودم خراب کنم

• Like
Reactions: avannn and AM!R
مث اینکه فقط منم حس نمیکنم سریال بدی باشه، شاید چون زیاد اهمیت نمیدم و بنظرم اصل کار بازی هست. نویسندگی tlou برا مدیوم گیم یه چیز خاص و بالایی بود ولی تو مدیوم سریال که خب انقد شاهکار داریم این مقابلشون یه شوخی پاپکورنی بیشتر نیست.

در کل حس نمیکنم سطح کار زیاد فرقی با فصل اول بکنه، یه اقتباس خوب از گیم هست. اونایی هم که بد میگن چون همشون تو ذهنشون با گیم مقایسه میکنن ( این چرا قیافش اینطوریه، چرا خیلی افسرده نیست چرا تو سینما اینجوری برخورد کرد و...) به عنوان یه اثر جدا بهش نگاه کنید تا لذتش ر ببرید اونقدری ک فک میکنید جدی نیس قضیه :D
اینکه میگی واقعا نظر نیست ها.
صرفا داری بی تفاوت بودنت رو نسبت به سریال ابراز میکنی.
البته همین بی تفاوت بودنت خودش نشون از ضعف سریال تو این فصله.
پ.ن: اقتباس خوب بودن به این معنی نیست که مو به مو مثل کار اصلی باشه، همین که درون خودش یه انسجامی داشته باشه کافیه.
اتفاقا اینطور هم نشده.
اقتباس اگه یک به یک نباشه اونقدری باید کیفیت تغییرات خوب باشه که از منبع اصلی کم نیاره و یا نزدیک به اون حرکت کنه.
در مورد Tlou و سطح بالای بازیها این تغییرات خیلی کار ریسک پذیری هستن چون خود منبع اصلی عملا فوق العادست و خب اینکه بخوای تغییراتی ایجاد کنی که بخواد همچنان اون حد از کیفیت رو داشته باشه کار خیلی سختیه.

حالا من خوشبینم و امیدوارم تو قسمتهای باقی مونده بتونن کار رو در بیارن و این قسمتهای ضعیف دورخیزی باشه برای قسمتهای پایانی و با کیفیت تر.
مخصوصا دو قسمت پایانی که میگن دراکمن تو نوشتن فیلم نامه حضور داشته.
گرچه این گافهای سوال برانگیز قسمتهای اخیر رو که دیگه نمیشه فیکس کرد.

ولی تا اینجای فصل به نظرم مازین هم افتاده تو تله ای که اصولا اقتباسها درش میفتن.
اینکه بیاید یه کار بهتر انجام بدیم و تیغ جراحی میگیرن و میفتن به جون منبع اصلی.

البته حتما از لحاظ کیفی این کارها با هم متفاوت هستن ولی نتیجه یه همچین نوع نگاه و رفتاری رو دقیقا تو سریالهای Wheel of time // Halo // Witcher // Lotr و... دیدیم.(البته با درصدهای بالا و پایین)

خوب خوبه کم کم دراپ میکنن سریال رو میایم تاپیک اعصابمون خورد نمیشه :دی
به نظر من از کلیت داستان پارت 2 که خودش مشکلات خیلی زیادی داشت اقتباس خیلی خوبی در مدیوم سینما درآوردن.
داستان پارت 1 خیلی قوی‌تر و منسجم تر از پارت 2 هست، کمیستری کاراکترها هم طبیعی تر هست. تو نمیتونی کاراکتری که تو این دنیای آخرالزمانی بزرگ شده بگی به خاطر مرگ یکی که 5 ساله گاردینش بوده و تازه رابطشون مدت طولانی به مشکل خورده، دیگه شاد نباشه!!! یعنی کل مدت بازی خشم و خشکی و عصبانیت الی به حدی over the top بود که در مدیوم بازی میتونه قانع کننده باشه، همونطور که از اون همه جراحت و چاغو خوردن و تیر خوردن و کتک خوردن و ... نجات پیدا کرد :دی طرف تو تراما خالص بزرگ شده، کاراکترش به شدت زودرنج و سریع عصبانی میشه، اما اینکه بگی دیگه تا ابد باید انتقام گیر باشه و عقده‌ای بشه کاملا غیرطبیعی هست! یعنی بابای واقعیت هم بعد از 19 سال بکشن اینجوری نمیشی که تو بازی الی شد.، بماند ازینکه چیزی از کاراکتر اصلی خود الی باقی نذاشتند براش.
حالا امیدوارم سریال باگ‌های داستانی فراوان پارت دو رو بگیره! مخصوصا تصمیمات الی و ابی در قبال همدیگه :دی فکر کنم چندباری با کشتن همدیگه تعارف داشتند در طی داستان تا الان هم باگ‌های خوبی رو گرفتن، یکیش همین داستان جول و معرفی خودش، یکی دیگش واکنش کامیونیتی Jackson که تو بازی اصلا همه به یک ورشون گرفتن :دی
یکی دیگه هم الان یادم اومد، اینکه از الان دارن برای داستان آیزاک و WLF زمینه سازی میکنن و اینم یکی دیگه از باگ‌‌های بازی بود (کلا مشکل بازی نبود ثبات تو کاراکتر آرک و داستان‌های زیاد جانبی که اونقدر بهشون پرداخته نشده بود)

آخرین ویرایش:
داستان پارت 1 خیلی قوی‌تر و منسجم تر از پارت 2 هست، کمیستری کاراکترها هم طبیعی تر هست. تو نمیتونی کاراکتری که تو این دنیای آخرالزمانی بزرگ شده بگی به خاطر مرگ یکی که 5 ساله گاردینش بوده و تازه رابطشون مدت طولانی به مشکل خورده، دیگه شاد نباشه!!! یعنی کل مدت بازی خشم و خشکی و عصبانیت الی به حدی over the top بود که در مدیوم بازی میتونه قانع کننده باشه، همونطور که از اون همه جراحت و چاغو خوردن و تیر خوردن و کتک خوردن و ... نجات پیدا کرد :دی طرف تو تراما خالص بزرگ شده، کاراکترش به شدت زودرنج و سریع عصبانی میشه، اما اینکه بگی دیگه تا ابد باید انتقام گیر باشه و عقده‌ای بشه کاملا غیرطبیعی هست! یعنی بابای واقعیت هم بعد از 19 سال بکشن اینجوری نمیشی که تو بازی الی شد.، بماند ازینکه چیزی از کاراکتر اصلی خود الی باقی نذاشتند براش.
در مورد بقیه مسائل که انقدر توی این سال‌ها صحبت کردیم که نصف ریزش موهای من به خاطر همین بحث‌های The Last of Us 2 بوده! :دی
ولی این یکی ایراد جدید بود. الی می‌تونه بعد از اون اتفاق هم شاد باشه و قرار نیست تا آخر عمرش غمگین باشه، ولی به هر حال طبیعیه که وقتی پدر معنوی خودش رو به فجیع‌ترین شکل ممکن از دست داده، تا مدتی تحت تأثیر اون ماجرا باشه. داستان TLoU2 هم ۱۵ سال بعد از کشته شدن جول اتفاق نمی‌افته که بگیم بابا دیگه بسه و الی باید برقصه و شادی کنه و با شرکت در کلاس‌های یوگا از ناراحتی خودش بکاهه! :دی (البته با حضور کاراکتر روان‌شناس توی سریال، همچین چیزی هم بعید نیست).
در مورد رابطه جول و الی، ۵ سال اصلاً زمان کمی نیست. همون‌طور که توی نسخه اول هم جول فقط در عرض چند ماه در حدی به الی وابسته شد که به خاطرش یکی از آخرین امیدهای نجات بشریت رو نابود کرد. همون جول که طبق روایت بازی، توی دوران پساآخرالزمانی تبدیل شده بود به یه انسان خشن و نسبتاً عبوس، فقط چند ماه بعد از آشنایی با یه دختر ناشناس در حدی بهش نزدیک می‌شه که جای دختر واقعی خودش رو می‌گیره و مارلین رو که سال‌ها باهاش آشنا بوده می‌کشه و فایرفلای رو به خاک و خون می‌کشه و امکان تهیه واکسن رو از دکترها می‌گیره تا کسی رو نجات بده که تا همین چند وقت پیش کلاً نمی‌شناخته و به خاطر قرار مدار کاری قبول کرده به عنوان یه محموله منتقلش کنه فلان‌جا.
بعد الی که کلاً پدر و مادری توی عمرش نداشته و نتونسته طعم این چیزها رو بچشه و حالا یه پدر معنوی داره، حق نداره به خاطر اون قضیه نابود بشه؟ کسی که عزیزترین آدمِ زندگی الی بوده، جلوی چشمش به شکل فجیعی کشته می‌شه و طبیعیه که این قضیه تأثیر ویرانگری روش بذاره. یعنی مرگ بر اثر کهولت سن نبوده که بگیم باید سریع باهاش کنار بیاد دیگه! :دی
اون صحنه برای الی رسماً ژانر وحشت به حساب می‌اومد و خیلی وضعیت بدی بود که یه عده ریختن سر جول و نابودش کردن و اون هم هیچ کاری برای دفاع از دستش برنمیاد. یه نکته‌ای که توی سریال تغییرش دادن هم این بود که توی بازی چند ساعت قبل از کشته شدن جول، الی با دینا در حال عشق و حال بودن و حتی همین موضوع هم به ناراحتی الی ضریب بیشتری می‌ده، چون پیش خودش فکر می‌کنه وقتی من و دینا داشتیم لذت می‌بردیم، معلوم نیست جول چه مصیبت‌هایی می‌کشیده.
قبلا هم گفتم، انقدر میزان تغییرات فصل اول نسبت به بازی اول زیاد بود که اگه الان تغییرات فصل دوم رو به حساب مشکلات بازی دوم بذاریم، بازی اول هم با این منطق نابود می‌شه. دیگه تغییر بزرگ‌تر از کاراکتر بیل که نداریم و رسما کن‌فیکون شد، ولی به معنی شخصیت‌پردازی ضعیف بیل توی بازی نبوده.
موضوع اینه که خیلی از تغییرات فصل اول جالب بودن و آدم می‌گفت همون داستان با یه سری تفاوت‌های ریز و درشت روایت می‌شه و عیبی نداره. اصلا به چشم یه دنیای موازی بهش نگاه می‌کنیم! ولی اینجا در کنار بعضی تغییرات جالب مثل حمله اینفکتدها به شهرک یا سکانس‌های بیشتر با حضور آیزک، یه سری از تغییرات مثل همین صحنه‌های خنده‌دار اپیزود چهارم بیشتر شبیه پارودی هستن تا یه اثر جدی. توی خود بازی هم الی ۲۴ ساعته در حال گریه کردن نیست و اندک لحظاتی وجود داره که از اون شرایط بد روحی خارج می‌شه، ولی با یه حالت ظریف‌تری اتفاق می‌افته و انقدر گل‌درشت نیست که مثلاً برخلاف واکنش اولیه‌ای که توی بازی نسبت به حامله شدن دینا نشون می‌ده، اینجا ذوق‌زده بشه و بگه «بابا شدم!» :دی

آخرین ویرایش:
فقط یک ثانیه تصور کنید عزیز ترین انسان زندگیتون جلوتون به وحشتناک ترین شکل کشته بشه من شخصا بعید میدونم حتی تا آخر عمر دیگه نرمال شم
طبق نظریه دوست عزیزمون بعدش باید جشن مردن گرفت و مهمون دعوت کرد لز کرد و بزن برقص راه بندازی !

فکر کن برای کوبوندن یکی از بهترین روایتهای داستانی در همه مدیومهای سرگرمی بیای به اقتباس دری وریش چنگ بندازی و اینو بالا ببری که به خیال خودت اونو زیر سوال برده باشی!
قشنگ مشخصه کلیت داستان پارت دوم رو درک نکردی و صرفا با سیس حق به جانب و فراستی طور اومدی که یه چیزی گفته باشی! کاری ندارم که فصل دوم سریال یه آشغال به تمام معناس که ارزش تماشا دیگه نداره ولی لااقل برو بشین یبار دیگه پارت ۲ رو بازی کن تا بفهمی داستان چی بوده که اینطوری خودتو حرفاتو زیر سوال نبری! :D
(بابای واقعیت هم بعد از 19 سال بکشن اینجوری نمیشی که تو بازی الی شد) لول :))

به نظر من از کلیت داستان پارت 2 که خودش مشکلات خیلی زیادی داشت اقتباس خیلی خوبی در مدیوم سینما درآوردن.
تا ابد نیاز نیس تو تروما بمونه همونطور که تو بازی هم الی اخر بازی ول کرد همه چیز و تروماشم اوکی شد.
بحث اینه که چند روز بعد کشته شدن عزیزترین فرد زندگیت شاد و خوشحال نباشی - اونم تو دنیای اخرالزمانی که پیدا کردن یه خانواده سخت ترین چیز ممکنه.

عزیز هر کسی هم تو واقعیت بمیره حداقل یکی دو هفته آدم غمگین میشه نه اینکه دو سه روز بعدش نیشش تا بناگوش باز باشه و به هر پدیده ای بخنده مثه بلارمزی :D

.​

حالا امیدوارم سریال باگ‌های داستانی فراوان پارت دو رو بگیره! مخصوصا تصمیمات الی و ابی در قبال همدیگه :دی فکر کنم چندباری با کشتن همدیگه تعارف داشتند در طی داستان تا الان هم باگ‌های خوبی رو گرفتن، یکیش همین داستان جول و معرفی خودش، یکی دیگش واکنش کامیونیتی Jackson که تو بازی اصلا همه به یک ورشون گرفتن :دی
یکی دیگه هم الان یادم اومد، اینکه از الان دارن برای داستان آیزاک و WLF زمینه سازی میکنن و اینم یکی دیگه از باگ‌‌های بازی بود (کلا مشکل بازی نبود ثبات تو کاراکتر آرک و داستان‌های زیاد جانبی که اونقدر بهشون پرداخته نشده بود)

اها پس شما کلا مایکرو فن هستی و بازی رو از یوتیوب دنبال کردی
میخواستی تمام این مدت با این حرفا بد بودن بازی رو زیر سوال ببری و بگی ناقص بود

بابا حلالت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or