سریال The Last of Us

اها پس شما کلا مایکرو فن هستی و بازی رو از یوتیوب دنبال کردی
میخواستی تمام این مدت با این حرفا بد بودن بازی رو زیر سوال ببری و بگی ناقص بود

بابا حلالت

اگه احیانا خبر ندارید مایکرو داره رو پلی استیشن gears و forza میده فک نکنم کسی دیگه به عنوان رقیب پلی استیشن فنش باشه شاید ایشون فن یکی دیگه از دشمنای پلی استیشن باشه مثلا اون آقاهه همسایه ی دراکمن که چون دراکمن آشغالارو سر موقع نمیذاره بیرون صب که میخواد بره سر کار ساختمونو بو گند برداشته بخاطر همین از دراکمن کینه کرده

در مورد بقیه مسائل که انقدر توی این سال‌ها صحبت کردیم که نصف ریزش موهای من به خاطر همین بحث‌های The Last of Us 2 بوده! :دی
ولی این یکی ایراد جدید بود. الی می‌تونه بعد از اون اتفاق هم شاد باشه و قرار نیست تا آخر عمرش غمگین باشه، ولی به هر حال طبیعیه که وقتی پدر معنوی خودش رو به فجیع‌ترین شکل ممکن از دست داده، تا مدتی تحت تأثیر اون ماجرا باشه. داستان TLoU2 هم ۱۵ سال بعد از کشته شدن جول اتفاق نمی‌افته که بگیم بابا دیگه بسه و الی باید برقصه و شادی کنه و با شرکت در کلاس‌های یوگا از ناراحتی خودش بکاهه! :دی (البته با حضور کاراکتر روان‌شناس توی سریال، همچین چیزی هم بعید نیست).
در مورد رابطه جول و الی، ۵ سال اصلاً زمان کمی نیست. همون‌طور که توی نسخه اول هم جول فقط در عرض چند ماه در حدی به الی وابسته شد که به خاطرش یکی از آخرین امیدهای نجات بشریت رو نابود کرد. همون جول که طبق روایت بازی، توی دوران پساآخرالزمانی تبدیل شده بود به یه انسان خشن و نسبتاً عبوس، فقط چند ماه بعد از آشنایی با یه دختر ناشناس در حدی بهش نزدیک می‌شه که جای دختر واقعی خودش رو می‌گیره و مارلین رو که سال‌ها باهاش آشنا بوده می‌کشه و فایرفلای رو به خاک و خون می‌کشه و امکان تهیه واکسن رو از دکترها می‌گیره تا کسی رو نجات بده که تا همین چند وقت پیش کلاً نمی‌شناخته و به خاطر قرار مدار کاری قبول کرده به عنوان یه محموله منتقلش کنه فلان‌جا.
بعد الی که کلاً پدر و مادری توی عمرش نداشته و نتونسته طعم این چیزها رو بچشه و حالا یه پدر معنوی داره، حق نداره به خاطر اون قضیه نابود بشه؟ کسی که عزیزترین آدمِ زندگی الی بوده، جلوی چشمش به شکل فجیعی کشته می‌شه و طبیعیه که این قضیه تأثیر ویرانگری روش بذاره. یعنی مرگ بر اثر کهولت سن نبوده که بگیم باید سریع باهاش کنار بیاد دیگه! :دی
اون صحنه برای الی رسماً ژانر وحشت به حساب می‌اومد و خیلی وضعیت بدی بود که یه عده ریختن سر جول و نابودش کردن و اون هم هیچ کاری برای دفاع از دستش برنمیاد. یه نکته‌ای که توی سریال تغییرش دادن هم این بود که توی بازی چند ساعت قبل از کشته شدن جول، الی با دینا در حال عشق و حال بودن و حتی همین موضوع هم به ناراحتی الی ضریب بیشتری می‌ده، چون پیش خودش فکر می‌کنه وقتی من و دینا داشتیم لذت می‌بردیم، معلوم نیست جول چه مصیبت‌هایی می‌کشیده.
قبلا هم گفتم، انقدر میزان تغییرات فصل اول نسبت به بازی اول زیاد بود که اگه الان تغییرات فصل دوم رو به حساب مشکلات بازی دوم بذاریم، بازی اول هم با این منطق نابود می‌شه. دیگه تغییر بزرگ‌تر از کاراکتر بیل که نداریم و رسما کن‌فیکون شد، ولی به معنی شخصیت‌پردازی ضعیف بیل توی بازی نبوده.
موضوع اینه که خیلی از تغییرات فصل اول جالب بودن و آدم می‌گفت همون داستان با یه سری تفاوت‌های ریز و درشت روایت می‌شه و عیبی نداره. اصلا به چشم یه دنیای موازی بهش نگاه می‌کنیم! ولی اینجا در کنار بعضی تغییرات جالب مثل حمله اینفکتدها به شهرک یا سکانس‌های بیشتر با حضور آیزک، یه سری از تغییرات مثل همین صحنه‌های خنده‌دار اپیزود چهارم بیشتر شبیه پارودی هستن تا یه اثر جدی. توی خود بازی هم الی ۲۴ ساعته در حال گریه کردن نیست و اندک لحظاتی وجود داره که از اون شرایط بد روحی خارج می‌شه، ولی با یه حالت ظریف‌تری اتفاق می‌افته و انقدر گل‌درشت نیست که مثلاً برخلاف واکنش اولیه‌ای که توی بازی نسبت به حامله شدن دینا نشون می‌ده، اینجا ذوق‌زده بشه و بگه «بابا شدم!» :دی
همه تراماها در سن‌های مختلف واکنش‌های مختلفی داره. مثلا روایت خوب نسخه اول نشون داد جول جای خالی دخترش رو با الی عوض میکنه، درواقع یکجورایی فقدان از دست دادن دخترش رو به نجات دادن الی میزاره. بعد ازون هم مدت زیادی (دقیقا یادم نیست بازی رو ۴ سال پیش بازی کردم) باهم دیگه سر همین موضوع هم به مشکل خورده بودن.
من دارم سعی میکنم دیدگاه سازنده سریال که با نیل دراکمن هم یکی بوده در جهت بهبود داستان ببینم، و به نظرم خیلی انسانی‌تر با قضیه برخورد کرده. واقعا باید اینو در نظر بگیری که با الی ۱۴ ساله تا ۱۹ ساله طرفیم و کاراکتر کاملا تینیجری هست (مخصوصا که بچگی هم نکرده) و اینکه دیالوگ‌ها با وجود کرینج بودنشون درعین حال جزو طبیعتشون هست. اما چیزی که سریال نشون داد بعد از مرگ جول الی شاد و خندان نرفت مراسم بگیره :دی ۳ ماه گذشته!! روز هم نه، سه ماه! تو این سه ماه فلش بک میزنه سریال به تراماها و مدت زیادی که براساس شوک مردن جول تو بیمارستان بوده الی (همون موقعی که یک سری‌ها مثل الان داشتن دلقک بازی میکردن سر اکتینگ بلا رمزی) و کلی با روانشناس مشاوره رفته. حالا دیدگاه سریال چیه؟ اینکه الی حالش خوب نشده، ولی تو این سه ماه تونسته اون ماسک دختری که از تراما خوب شده رو پیدا کنه، و الان با اون ماسک داره ادامه میده. در مورد پایان اپیزود ۴ به نظرم باید هنوز قسمت‌های دیگه رو ببینیم شاید قرار نیست اونجوری که تو بازی اتفاق افتاده اینجا هم کلمه به کلمه پیش بره! شاید مثلا یکروز بعدش الی با دینا دعواش بشه بگه تو برام burden هستی! ما هنوز ندیدیم ولی گیمرهای متعصب جمال نمیدن😅
پارت دو مشکل روایی بسیار داشت و من تو سریال بشدت بهبود میبینم!
تا ابد نیاز نیس تو تروما بمونه همونطور که تو بازی هم الی اخر بازی ول کرد همه چیز و تروماشم اوکی شد.
بحث اینه که چند روز بعد کشته شدن عزیزترین فرد زندگیت شاد و خوشحال نباشی - اونم تو دنیای اخرالزمانی که پیدا کردن یه خانواده سخت ترین چیز ممکنه.

عزیز هر کسی هم تو واقعیت بمیره حداقل یکی دو هفته آدم غمگین میشه نه اینکه دو سه روز بعدش نیشش تا بناگوش باز باشه و به هر پدیده ای بخنده مثه بلارمزی :D

.​
بحث بازی که داستانش جداست و من هیچجوری اون تعارف کردنشاون تو کتم نمیره :دی ولی اینجا هم دو سه روز نبود.

یک مسئله دیگه هم که هست تو بازی قشنگ از دینا به عنوان plot device استفاده شده بود اما تو سریال قراره نقش پارتنر الی رو داشته باشه.
بقیه پست‌ها هم ترول هستند ارزش جواب دادنشون رو نمیبینم.
اها پس شما کلا مایکرو فن هستی و بازی رو از یوتیوب دنبال کردی
میخواستی تمام این مدت با این حرفا بد بودن بازی رو زیر سوال ببری و بگی ناقص بود

بابا حلالت
خیلی واقعا سخت بود مچمو بگیری ولی اینقدر زرنگ بودی آخر گرفتی :دی ای ناقلا

• Like
Reactions: Dinosaur
با اینکه فن دوآتیشه سری ام ولی این فصل فعلاً با این 2 تا اپیزود آخر روند خیلی بدی داره! هم چنان به نظرم نبودن تامی پیش جول و نرفتنش قبل الی خیلی انتخاب اشتباهی بود که حتی تو این قسمت هم نمود داشت، بعد شخصیت جردن هم که حذف کردن اصلاً حمله ای نشد به الی و دینا و تو مترو هم که shambler ای نبود! این همه اتفاق و قسمت های جذاب داشته پارت 2 چرا باید اتفاقاتی که داخل گیم بود رو نذارن؟؟ که همه رو بذارن قسمت های آخر؟ ببینیم قسمت های بعدی جواب منطقی ای پیدا می کنیم برای این سؤالات....

اکتای صورت این بنده خدا کلاس درس بازیگریه! حقیقتا که ایشون تنها کسی بوده از بین همه بازیگران دختر کره زمین که میتونسته این سیس و قیافه‌ رو موقع احساس خطر بگیره!
View attachment 378940

1746881788521.png 1746881801239.png

اما چیزی که سریال نشون داد بعد از مرگ جول الی شاد و خندان نرفت مراسم بگیره :دی ۳ ماه گذشته!! روز هم نه، سه ماه! تو این سه ماه فلش بک میزنه سریال به تراماها و مدت زیادی که براساس شوک مردن جول تو بیمارستان بوده الی (همون موقعی که یک سری‌ها مثل الان داشتن دلقک بازی میکردن سر اکتینگ بلا رمزی) و کلی با روانشناس مشاوره رفته. حالا دیدگاه سریال چیه؟ اینکه الی حالش خوب نشده، ولی تو این سه ماه تونسته اون ماسک دختری که از تراما خوب شده رو پیدا کنه، و الان با اون ماسک داره ادامه میده.​
خب این برای من حداقل باورپذیر نیس.
گذشت سه ماه از مصیبت و استیبل شدن روح و روان، این انرژی اولیه رو تو الی ایجاد نمی کنه که بخاطر انتقام از این سر امریکا بره اون سر امریکا. یعنی روانشناسش گفته که الی اروم باش وقتی که ارومتر شدی برو انتقامتو بگیر :D اون خشم بازی خیلی باورپذیرتر از خشم سریاله برای من.

با بعد روانشناسیمش کاری ندارم، چون به عنوان مخاطب چفت و بست باید باشه تو احساسات که مازن حداقل تو اینجا ناموفق عمل کرده

.

خب این برای من حداقل باورپذیر نیس.
گذشت سه ماه از مصیبت و استیبل شدن روح و روان، این انرژی اولیه رو تو الی ایجاد نمی کنه که بخاطر انتقام از این سر امریکا بره اون سر امریکا. یعنی روانشناسش گفته که الی اروم باش وقتی که ارومتر شدی برو انتقامتو بگیر :D اون خشم بازی خیلی باورپذیرتر از خشم سریاله برای من.

با بعد روانشناسیمش کاری ندارم، چون به عنوان مخاطب چفت و بست باید باشه تو احساسات که مازن حداقل تو اینجا ناموفق عمل کرده

.
نه روانشناس نگفته آرومتر شدی برو انتقام بگیر :دی اون اصلا مخالف بود و هدفش پذیرش و کنار اومدن با مرگ جول بود اما الی نرسید به اون مرحله! گفتم که، درواقع خشم از دست دادن و انتقام نهایی در الی نهادینه شده، اما تو این مدت یاد گرفته که “ماسک” یک دختر تینیجر رو بزنه و به زندگی عادی خودش برگرده، در واقع تعریف یک تراما واقعی هست که مثل کابوس همیشه باهاش میمونه. حداقل تو سکانس دادگاه هم اگه ببینی برای اولین بار سعی کرده منطقی وارد بحث بشه، اما چیزی از خواسته‌اش کم نکرده.
این رویکرد به نظر من بارها طبیعی‌تر و انسانی‌تر از یک خشم از انتقامی هست که مثل روز اول همچنان شعله ور هست، چون در یک فریم واقعی اون طرف رو از پا درمیاره و درواقع دیگه طرف فانکشنال نیست کاری بکنه، مخصوصا یک دختر تینیجر ۱۹ ساله!

آخرین ویرایش:
نه دا...🤡
تو متوجه نیستی!🤡
یه لحظه بشین تا برات توضیح بدم!🤡
ببین TLOU P2 مشکلات زیادی داشت و اینا نمیتونستن داستانی که پر از مشکل و باگه هست رو تو سریال بیارن و مزین کبیر اومده داستان که باید تو بازی میدیدم رو سریال اقتباسی وارد کرده که خیلی بهتر و امروزی تر از خود بازی هست!🤡
ببین چون من هیتر TLOU P2 نمی تونم بیام علنی بگم، پس باید به روش دیگه یعنی دلقک بازی در بیارم که همه توجهات رو به خودم جلب کنم!🤡
نه ببین🤡
View attachment doc_2025-05-10_18-45-17.mp4
=========================================================
باو بیخیال!

داستان TLOU P2 باگ و مشکلات داشت!

هالیوود بخواد اون داستان فوق العاده TLOU P2 رو وارد فیلم و سریال بکنه، به قول معروف زیرش میزایه!

بیخیال این حرف ها بشید که دیگه اصلا خریدار نداره و خودتونو فقط خسته می کنید!

View attachment cgagoisrykixbmisokftocsacjtvktbhjxwfskcvyuugrvphakuejrkidifgcwwl.mp4

اکتای صورت این بنده خدا کلاس درس بازیگریه! حقیقتا که ایشون تنها کسی بوده از بین همه بازیگران دختر کره زمین که میتونسته این سیس و قیافه‌ رو موقع احساس خطر بگیره!
View attachment 378940
Untitled-1.jpg

ولی این بنده خدا حالا پیشونیش بزرگه اینا چرا دقیقا اومدن یه مدل مویی واسش انتخاب کردن که کامل پیشونیشو بکنن تو حلق ما :دی خود الی که پرفکت بود صورتش موهاش رو پیشونیش بود همیشه!
ایناش به کنار با خود گریم و آرایش هم تا یه جایی میشه سن رو برد بالا اما خب از بس که بی آرایش دیدمش همه جا انگار تو قراردادش ذکر میکنه یه قطره آرایش نباید روم انجام بشه :|

آخرین ویرایش:
View attachment 378982

ولی این بنده خدا حالا پیشونیش بزرگه اینا چرا دقیقا اومدن یه مدل مویی واسش انتخاب کردن که کامل پیشونیشو بکنن تو حلق ما :دی خود الی که پرفکت بود صورتش موهاش رو پیشونیش بود همیشه!
ایناش به کنار با خود آرایش هم تا یه جایی میشه سن رو برد بالا اما خب از بس که بی آرایش دیدمش همه جا انگار تو قراردادش ذکر میکنه یه قطره آرایش نباید روم انجام بشه :|
نتیجه چپول بازیه.
نمیخواستن این شخصیت جذابیت حداقلی رو هم حتی داشته باشه.
وگرنه بیرون از سریال واقعا بازیگر زشتی نیست.
ولی اون خطوت صورت رو بنده خدا نداره که بدون آرایش هم بشه روش حساب کرد.

اتفاقا این مدل مو سنش رو بالاتر میبره.
وگرنه حتی از این هم سن پایین تر به نظر میرسید.

من عذرخواهی میکنم که با "دلقک بازیام" فضای بسیار مفید تاپیک رو مثل اینکه بهم ریختم :دی نمیدونم موقعی که TLOU 2 اومده اینجا چه اتفاقی افتاده یا چه داستانی بوده اون تایم از زندگیم اونقدر فرصت BC نداشتم، اما مثل اینکه داستان‌های قدیم هیتر و ماکرو فن و اینا هنوز پابرجاست :دی بهرحال ببخشید که وسط مفیدترین مطالب و عکس‌های تاپیک وارد شدم و عقده‌های پنهان و درونی خودم رو خواستم اینجوری خالی کنم، بالاخره درآمد دلقک‌ها اونقدر بالا نیست :دی
برای این ابراز ندامت مطالب مفید دیگه‌ای آوردم از فن‌های برنده نوبل ادبیات

Attachments

• Like
Reactions: Nameless King
من عذرخواهی میکنم که با "دلقک بازیام" فضای بسیار مفید تاپیک رو مثل اینکه بهم ریختم :دی نمیدونم موقعی که TLOU 2 اومده اینجا چه اتفاقی افتاده یا چه داستانی بوده اون تایم از زندگیم اونقدر فرصت BC نداشتم، اما مثل اینکه داستان‌های قدیم هیتر و ماکرو فن و اینا هنوز پابرجاست :دی بهرحال ببخشید که وسط مفیدترین مطالب و عکس‌های تاپیک وارد شدم و عقده‌های پنهان و درونی خودم رو خواستم اینجوری خالی کنم، بالاخره درآمد دلقک‌ها اونقدر بالا نیست :دی
برای این ابراز ندامت مطالب مفید دیگه‌ای آوردم از فن‌های برنده نوبل ادبیات
آقا "دلقک بازی" رو خودت تو پست دوم همین صفحه استفاده کردی و به بعضی از کاربرها نسبت دادی و چون مشخص نکردی همه ماهایی که به سریال نقد داریم میتونستیم به خودمون بگیریم.
پس مسلما نباید بهت بر بخوره که اگه کسی علیه خودت ازش استفاده کنه.

اینجا هم تاپیک سریاله ، همونطور که دوستان دیگه میتونن انتقاد کنن پس شما هم این حق رو داری که تمام قد ازش طرفداری کنی.
فقط ادبیات مطالبی که مینویسی رو خواهشا با دقت بیشتری رعایت کن که دوستان دیگه هم به همون شکل پاسخ رو بدن.
وگرنه همونطور که میدونی مطمئنا این شکل از کامنت نویسی و حتی پیشرفته تر از اون تو اینجا "استاد بزرگ" زیاد داره :D

آقا "دلقک بازی" رو خودت تو پست دوم همین صفحه استفاده کردی و به بعضی از کاربرها نسبت دادی و چون مشخص نکردی همه ماهایی که به سریال نقد داریم میتونستیم به خودمون بگیریم.
پس مسلما نباید بهت بر بخوره که اگه کسی علیه خودت ازش استفاده کنه.

اینجا هم تاپیک سریاله ، همونطور که دوستان دیگه میتونن انتقاد کنن پس شما هم این حق رو داری که تمام قد ازش طرفداری کنی.
فقط ادبیات مطالبی که مینویسی رو خواهشا با دقت بیشتری رعایت کن که دوستان دیگه هم به همون شکل پاسخ رو بدن.
وگرنه همونطور که میدونی مطمئنا این شکل از کامنت نویسی و حتی پیشرفته تر از اون تو اینجا "استاد بزرگ" زیاد داره :D
از وقتی نزدیک به اومدن فصل دوم شدیم یک سریا اینجا دوباره شروع به توهین به بازیگر سریال کردن تا الان، یعنی طرف حوصلش سر میرفته و یک سر به ردیت بازی میزده (ردیت بازی، نه سریال) و میومده یک میم از بلا رمزی اینجا میزاشته، طوریکه کسی که سریال رو هم دوست داشته و مشکلی توش نمیدیده (اصلا خود بازی نه، سریال! بالاخره اینجا تاپیک سریال هست) هرروز باید این داستانا میخورد تو سر و صورتش. با اینکه کیفیت سریال از تمام اقتباس‌های بازی بهتر دراومده و خودشونم اینو میدونن، اما بازم هرروز یک تیکه‌ای میندازن.
من اومدم صفحه قبل یک پست گذاشتم درباره روند سریال و چند نفر این بین هرچی تعصب و عقده پنهان داشتن خالی کردن، دو نفر هم بحث درست حسابی کردن، حداقلش اینکه تاپیک از "کانون هیت به بلا رمزی" یکم تغییر کرد. تو این بین حتی پست من رو درست هم نخوندن! اینقدر وقتی اپیزود 3 اومد مشغول "هیت دادن" به بلا رمزی بودن حتی سکانس‌ها رو متوجه هم نشدن، و بعد دوباره اومدن تو تاپیک تخلیه احساسی کردن.
یک سریا هم هنوز تو فضای تینیجری خودشون هستند با بحث "PS VS Xbox" یا هیتر فلان بازی رگ غیرتشون میزنه بالا میان یک چیزی میگن میره :دی
من لازم نیست اینجا اصلا در مورد هیتر یا فن بازی بودن صحبت کنم، اون یک بازی بوده 4-5 سال پیش من تو دوره‌ای از زندگیم بازی کردم که BC نیومدم (حداقل تو تاپیک TLOU 2) و الان میبینم چه بهتر که نیومدم :دی مثل اینکه هنوز همون تخریب شخصیتی که همه همدیگر رو اینجا سر بازی‌های یک سری سازنده خاص میکردن وجود داره، و خوب هنوز یک سریا بزرگ نشدن!
من دارم درباره سریالی اقتباسی از یکی از بازی‌های مورد علاقم صحبت میکنم و لذت میبرم، جای جاش هم با نظرات مخالف بحث میکنم در فضایی که هممون گیمر بودیم یا هستیم. ترول کردن و مسخره بازی جایگاه دیگه‌ای داره!
این همه ما تو فضای EA به خاطر نگاه قدسی و قداست محوری زجر کشیدیم و بدبختی کشیدیم، بس نیست اینکه بفهمیم یک چیزی رو مقدس نکنیم؟؟ وگرنه چه فرقی میکنیم با اونایی که یک شخص خاص رو مقدس میدونن یا یک بازی رو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or