بگی به خاطر مرگ یکی که 5 ساله گاردینش بوده و تازه رابطشون مدت طولانی به مشکل خورده، دیگه شاد نباشه!!! یعنی کل مدت بازی خشم و خشکی و عصبانیت الی به حدی over the top بود که در مدیوم بازی میتونه قانع کننده باشه، همونطور که از اون همه جراحت و چاغو خوردن و تیر خوردن و کتک خوردن و ... نجات پیدا کرد
یعنی بابای واقعیت هم بعد از 19 سال بکشن اینجوری نمیشی که تو بازی الی شد
این پستتو میخواستم زودتر ریپلای کنم اما چون ندیده بودم اپیزودو گفتم صبر کنم بعدش.
اول اینکه "فقط 5 سال گاردنیش بوده" خیلی ساده سازی ماجرا هست.
تو وقتی تو نوجوونی کسیو پیدا میکنی که مثل پدرت دوست داره (و تو هم جای دختر اون) این ارتباط خیلی قوی تر میشه تا 5 سال بین 20-25 سالگی مثلا!
بماند که جول جون الی رو چندین بار نجات داد، دنیا رو فدای الی کرد، دیالوگ آخر جول به الی رو تو Part2 یادت نیست؟
حالا اینجا سوالی که پیش میاد آیا تو جول رو به عنوان پدر الی قبول داری یا نه؟
اگه نه که انگار Part 1 زیاد موفق نبوده مفهومشو بهت برسونه اما اگه آره که:
نمیدونم کسی رو اطرافت داشتی که پدرش رو از دست بده یا نه. (منظورم دختر هست)
من مادرم موقعی که پدرشو از دست داد تا چند ماه ندیدم لبخند بزنه، تا چند ماه فقط کابوس میدید.
الان 2 سال بیشتر میگذره هنوز میبینم یهو یادش میوفته و دپرس میشه واسه چند دقیقه.
یا یکی دیگه از دخترای فامیلمون چند ماه پیش پدرشو از دست داد، از نظر روحی نابود شده بود کلا.
حداقل طبق تجربه من وابستگی دخترا به پدراشون خیلی بیشتره تا پسرا.
تازه اینا مرگ طبیعی بوده، تو خودتو بذار جای یک دختر فک کن پدرتو با شکنجه جلوت به قتل برسونن چه حسی میده.
عصبانیت الی به حدی over the top بود که در مدیوم بازی میتونه قانع کننده باشه
در این مورد هم فرض میگیریم که حرف شما درست!
اما برام با رسم شکل نشون بده چجوری اون تو مدیوم فیلم و سریال منطقی نیست بعد
سکـس 5 دقیقه بعد از اینکه از دست پونصد تا کلیکر فرار کردی و هنوز نمیدونی محیطی که توش هستی سیف هست یا نه منطقیه؟ (بماند که میگه حامله هم هستم که ایگنور میشه و بعد قیچی بازی (
) تازه میخوابن و مسئله رو میذارن واسه فردا
)
اگه درست یادم باشه تو بازی بعد قضیه حاملگی الی میرفت تمام سوراخ سنبه ها تئاترو چک میکرد که مطمئن شه محیط امنه، اما انگار تو مدیوم سریال قیچی بازی الویت داره 
من اونقدی که بقیه با سریال مشکل دارن مشکل ندارم اما 10 دقیقه آخر قسمت 4 به قدری بچگانه و کرینج بود که تو مدیوم فیلم و سریال و بازی که هیچ، در مدیوم ifilm هم نمیگنجید