سریال The Last of Us

پیدا کردن مدیر پردیس سینمایی های داخل کشور از رسیدن الی به نورا سخت تره😁 منطق سریال فوق العاده است. الی نگو سم فیشر بگو 😁 . نورا فرار می کنه داد می زنه یکی اینجاست بعد ۳ تا چپول میان از طبقه بالا الکی تیر ول میدن

دلم می خواد اونایی که ری اکشن های فیک زجه موزه زدن هاشون سر اپیزود ۳ فصل یک رو می گذاستن که وای ما با سریال زندگی کردیم رو الان ببینم. دست سازنده ها درد نکنه تو فصل دوم حباب رو ترکوندن و واقعا عیار واقعی این سریال رو نشون دادن
مسئله اینجاست که این قسمت رو دقیقا از روی بازی کپی کردن حالا اونجا به عنوان یک گیم دیگه زیاد اهمیتی نداره که چطور بین اون همه ادم نورا رو پیدا میکنه و فرار میکنن و .... ولی در سریال این مسئله تو ذوق میزنه !

کلا جاهایی که باید نسبت به بازی تغییر میدادن رو تغییر ندادن و جاهایی که نباید دست بهش میزدن رو تغییر دادن ! مثل همین دیالوگ ها و فضای بین الی و دینا :|

فقط امیدوارم باز طرفدارای سریال نیان بگن فروش که کرده پس مشکلی نداره .

آخرین ویرایش:
واقعا بلا رمزی بخوره تو سرشون ، سریال کلا افت فاحشی کرده.

من تمام امیدم به همین دو قسمت آخره.
قسمت 6 رو که دراکمن نویسندگی/ کارگردانی کرده و قسمت بعدش رو هم مثل قسمت 6 تو تیم نویسندگی بوده.
اگه اونجا هم کار رو در نیاورده باشن واقعا جای تاسف داره.
بالاخره یه چیزی باید داشته باشه که به فصل بعد امید داشته باشیم.

این قسمت هم ضعیف بود واقعا خیلی بی عرضه و ابله نشون دادن الی رو علاوه بر این زیاد منطقی هم پیش نمیره همینجوری شانسی یهو رفت پیش نورا

بگی به خاطر مرگ یکی که 5 ساله گاردینش بوده و تازه رابطشون مدت طولانی به مشکل خورده، دیگه شاد نباشه!!! یعنی کل مدت بازی خشم و خشکی و عصبانیت الی به حدی over the top بود که در مدیوم بازی میتونه قانع کننده باشه، همونطور که از اون همه جراحت و چاغو خوردن و تیر خوردن و کتک خوردن و ... نجات پیدا کرد :دی
یعنی بابای واقعیت هم بعد از 19 سال بکشن اینجوری نمیشی که تو بازی الی شد
این پستتو میخواستم زودتر ریپلای کنم اما چون ندیده بودم اپیزودو گفتم صبر کنم بعدش.

اول اینکه "فقط 5 سال گاردنیش بوده" خیلی ساده سازی ماجرا هست.
تو وقتی تو نوجوونی کسیو پیدا میکنی که مثل پدرت دوست داره (و تو هم جای دختر اون) این ارتباط خیلی قوی تر میشه تا 5 سال بین 20-25 سالگی مثلا!
بماند که جول جون الی رو چندین بار نجات داد، دنیا رو فدای الی کرد، دیالوگ آخر جول به الی رو تو Part2 یادت نیست؟

حالا اینجا سوالی که پیش میاد آیا تو جول رو به عنوان پدر الی قبول داری یا نه؟
اگه نه که انگار Part 1 زیاد موفق نبوده مفهومشو بهت برسونه اما اگه آره که:

نمیدونم کسی رو اطرافت داشتی که پدرش رو از دست بده یا نه. (منظورم دختر هست)
من مادرم موقعی که پدرشو از دست داد تا چند ماه ندیدم لبخند بزنه، تا چند ماه فقط کابوس میدید.
الان 2 سال بیشتر میگذره هنوز میبینم یهو یادش میوفته و دپرس میشه واسه چند دقیقه.

یا یکی دیگه از دخترای فامیلمون چند ماه پیش پدرشو از دست داد، از نظر روحی نابود شده بود کلا.
حداقل طبق تجربه من وابستگی دخترا به پدراشون خیلی بیشتره تا پسرا.

تازه اینا مرگ طبیعی بوده، تو خودتو بذار جای یک دختر فک کن پدرتو با شکنجه جلوت به قتل برسونن چه حسی میده.

عصبانیت الی به حدی over the top بود که در مدیوم بازی میتونه قانع کننده باشه

در این مورد هم فرض میگیریم که حرف شما درست!
اما برام با رسم شکل نشون بده چجوری اون تو مدیوم فیلم و سریال منطقی نیست بعد سکـس 5 دقیقه بعد از اینکه از دست پونصد تا کلیکر فرار کردی و هنوز نمیدونی محیطی که توش هستی سیف هست یا نه منطقیه؟ (بماند که میگه حامله هم هستم که ایگنور میشه و بعد قیچی بازی (:دی) تازه میخوابن و مسئله رو میذارن واسه فردا :)) )
اگه درست یادم باشه تو بازی بعد قضیه حاملگی الی میرفت تمام سوراخ سنبه ها تئاترو چک میکرد که مطمئن شه محیط امنه، اما انگار تو مدیوم سریال قیچی بازی الویت داره :-"

من اونقدی که بقیه با سریال مشکل دارن مشکل ندارم اما 10 دقیقه آخر قسمت 4 به قدری بچگانه و کرینج بود که تو مدیوم فیلم و سریال و بازی که هیچ، در مدیوم ifilm هم نمیگنجید :-" :دی

آخرین ویرایش:
واقعا بلا رمزی بخوره تو سرشون ، سریال کلا افت فاحشی کرده.

من تمام امیدم به همین دو قسمت آخره.
قسمت 6 رو که دراکمن نویسندگی/ کارگردانی کرده و قسمت بعدش رو هم مثل قسمت 6 تو تیم نویسندگی بوده.
اگه اونجا هم کار رو در نیاورده باشن واقعا جای تاسف داره.
بالاخره یه چیزی باید داشته باشه که به فصل بعد امید داشته باشیم.

2 تا راه داره، یک، فلش بک بزنن پدرو پاسکال برگرده الی بره تو حاشیه (مثل سیزن اول) و راه دوم اینکه الی و دینا سکانسی نداشته باشن :D

یه مورد آزار دهنده تو سیزن دوم و خصوصا این قسمت پنجم اینه که بلا رمزی نمیتونه اون خشم و نفرت و ناراحتی درونی خودش رو تو اکتاش نشون بده. خصوصا وقتایی که لبخند میزنه و خوشحاله. مثلا وقتایی که شوخی میکنه و میخنده انگار حافظش پاک میشه و حال(now) براش مهمه و تو صورتش نمیشه اون خش و نفرت درونی رو پیدا کرد.خصوصا سکانس آخر قسمت پنجم که داشت تنفرش رو روی دختره خالی میکرد اصلا برام باور پذیر نبود

برای من فقط یک چیزی جای سوال داره . چطوری یک نفر می تونه از نوشتن ۵ اپیزود سریالی مثل چرنوبیل به نویسندگی مزخرفی مثل سکانس عاشقانه الی و دینا برسه ؟؟ اونم تو 5 سال فاصله بین این دو سریال. فکر کنم کریگ مازین ۵ سال سختی داشته کلا به فنا رفته
یه نگاه به بقیه کارنامه مازین بنداز دلیلش مشخص میشه :D

این قسمت بهتر از قبلی بود، ولی همچنان با کارگردانی بعضی از بخش‌ها مشکل دارم.
۱۵ تا جک جونور از عقب و جلو و چپ و راست کمین کردن که بریزن سر اینا و فاصله این دو نفر با جونورها چند متر بیشتر هم نیست، ولی باید حتماً ماچ و بوسه کنن تا از همدیگه جدا بشن! :دی این جور صحنه‌های بوسیدن و وداع آخر، زیاد توی فیلم‌ها و سریال‌ها و بازی‌ها اتفاق می‌افته، ولی دیگه توی همچین فاصله نزدیکی یه ذره مسخره می‌شه.

4bf214_25tlou22seris.jpg

یه مورد دیگه هم اسکارها بودن که اولین برخورد مستقیم باهاشون توی بازی به نظرم خیلی جالب‌تر بود. تک و تنها توی حال و هوای خودمون بودیم و داشتیم راه می‌رفتیم که یه دفعه صدای سوت می‌اومد و یه تیر به الی برخورد می‌کرد. با توجه به اینکه بخشی از گیم‌پلی هم بود، شوک جالبی به مخاطب وارد می‌کرد و جزو صحنه‌های به‌یادموندنی بازی بود. ولی اینجا تغییرش داده بودن و الی تنها نبود و نه یک نفر، بلکه دو نفر همراهش بودن و کلاً اون اتمسفر سنگین بازی توی سریال کمرنگ‌تر شده بود و اون آقاهه که صحبت می‌کرد هم بیشتر از اینکه حس ترس رو منتقل کنه، یه حالت طنزی داشت. :دی
لینک یوتیوب از اون بخش توی بازی:

یکی از بخش‌های این قسمت که دوستش داشتم، سکانس اول بود که خیلی خوب از طریق دیالوگ‌ها فضای مخوف طبقات پایینی بیمارستان رو روایت می‌کرد و مشخص شد که قارچ‌ها توی اون بخش تکامل پیدا کردن و الان از طریق هوا هم بیماری رو منتقل می‌کنن (توی سریال تا قبل از این قسمت نحوه انتقال بیماری با بازی متفاوت بود و الآن تازه حالت هوایی از طریق گرده‌های قارچ‌ها هم اضافه شده). در مجموع اون بخش ممنوعه‌ی بیمارستان رو خوب از آب درآورده بودن و پیش زمینه‌ای شد برای ملاقات با حضرت Rat King که البته متاسفانه می‌ره برای فصل بعد.
یه مورد دیگه هم بازیگر نقش نورا بود که به نظرم خوب بازی کرده بود و امیدوارم کرد به حضور در نقش جردن توی Intergalactic. :دی

آخرین ویرایش:
این فصل خیلی سوسکی شیمر رو هم تیکه پاره نکردن اما بیچاره ممکنه از گشنگی مرده باشه. ۲ قسمت قبل یه جا بستنش و رفتن :D
انقدر مشغول باگ گیری از بازی بودن احتمالا یادشون رفته :D
ولی یه چیزی نسبت به بازی تغییر کرد این بود که اینجا تو مکالمه نورا و الی، نورا به الی میگه که تو پدر ابی رو کشتی
در صورتی که تو بازی تا جایی که یادمه الی این قضیه رو نمیدونه
درست میگم ؟

انقدر مشغول باگ گیری از بازی بودن احتمالا یادشون رفته :D
ولی یه چیزی نسبت به بازی تغییر کرد این بود که اینجا تو مکالمه نورا و الی، نورا به الی میگه که تو پدر ابی رو کشتی
در صورتی که تو بازی تا جایی که یادمه الی این قضیه رو نمیدونه
درست میگم ؟

کلا تو سریال خیلی تاکید میکنن رو اینکه جول بابای ابی رو کشته. هم خود ابی به جول میگه هم اینجا نورا مستقیم به الی میگه. تو بازی فقط میگه جول باعث مرگ خیلیا شد.

بنظرم همه چی هم گردن سریال نیست... اون سیاست اولیه... چه سازنده چه تو مقیاس بزرگ تر خوده سونی هست... که تو تخیلاتشون پیش فرض بزور می خواستن یا می خوان، ابی رو تبدیل به مسکات برند بکنن!!!! واقعا WTF!!!!!! این یک بازی تمرکز روی بخش داستانی هست، اونم با چه پیچش داستانی که بهم گره خوردن! اونور ND تو کارت پستال ها و آرت هاش الی رو کنار ابی در حال عیش و نوش می زاره... اونطرف اکانت های پلی استیشن موقع لانچ ریمستر با نیش باز می گن آماده سفر دوباره با الی و ابی هستید؟!

همچین سیاست کلانی... باعث می شه... بخوان هر طور شده برای مخاطبین جدید این مسئله رو جا بندازن... ابی یک کاراکتر نمادین از منظر ما هست... و باید بپذیرید... حتی اگه شده با عناوین مختلف برینیم به خوده بازی!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or