سریال The Last of Us

من لازم نیست اینجا اصلا در مورد هیتر یا فن بازی بودن صحبت کنم، اون یک بازی بوده 4-5 سال پیش من تو دوره‌ای از زندگیم بازی کردم که BC نیومدم
شما فکر میکنی داری در مورد سریال حرف میزنی اما پستایی که دادی واقعا فقط خواستی بگی بازی بد و سریال خوب ;))

این نمونه حرفای شماست :

سریال از لحاظ داستانی چند لول از بازی بالاتره

به نظرم دینا قشنگ یک سر و گردن از دینای بازی بالاتره

بازی خشم و خشکی و عصبانیت الی به حدی over the top بود

به نظر من از کلیت داستان پارت 2 که خودش مشکلات خیلی زیادی داشت اقتباس خیلی خوبی در مدیوم سینما درآوردن

چیزی که نیل دراکمن دوست داشته بهش برسه با پارت 2 این بود که ما زندگی آدم‌های دیگه رو زندگی نکردیم که بفهمیم اونا چی گذروندن ولی تو بازی نتونست به اون تاثیرگذاری برسه

آخرین ویرایش:
شما فکر میکنی داری در مورد سریال حرف میزنی اما پستایی که دادی واقعا فقط خواستی بگی بازی بد و سریال خوب ;))

این نمونه حرفای شماست :
خوب مشکلش چیه؟
بازی قدیس هست که نمیتونه تو یکسری جاها بدتر از سریال باشه؟ اونم مدیومی که گیم‌پلی و deviceهای مربوط به گیم‌پلی توش وجود نداره؟ یا شایدم بهترین داستان قرن نوشته شده؟ :دی
تو بازی روایت با گیم‌پلی گره خورده، تو سینما همچین چیزی نداریم ما.
یکجوری خنده ریز هم گذاشتی و quote کردی انگار مچ‌گیری کردی :دی اصلا هدف صحبت و بحثم بهبود سریال نسبت به بازی هست.
همچنان میگم هنوز این فصل تموم نشده شاید یکسری مسائل طور دیگه‌ای قراره روایت بشه (که 100% همینطور هست) بالاخره باید یکجوری به اون پایان‌بندی برسند، مگراینکه کلا داستان رو عوض کنند

خوب مشکلش چیه؟

مشکلی نداره اما میگی بقیه اینطوری برداشت کردن که ما اومدیم ضد بازی حرف بزنیم
میگم خب حق دارن اینطوری برداشت کنن
-----------

من حقیقتا برام The Last of Us فارق از همه پیچش های داستانی که داره، توی رابطه عمیق و عاطفی شدید بین جول و الی خلاصه میشه

توی پارت دوم گیمر حس میکنه که خب الی اونقدری که جول دوسش داشت نمیتونه جول رو دوست داشته باشه ، حتی خود الی فکر نمیکرد که برای جول دست به چنین کارهایی بزنه
اما در طول بازی میبینم نه آقا اینجوری نیست و الی داره با تمام وجودش از دست دادن جول رو حس میکنه و اصلا نمیتونه از فکر انتقام خارج شه ( حتی وقتی داره زندگی جدیدش رو با دینا توی اون کلبه شروع میکنه نصف شب بلند میشه و دوباره میره سراغ انتقام و دینا رو به چپش میگیره ! )
حتی ممکن بود اگه توی بیمارستان جای جول و الی عوض میشد الی هم اون دکتر رو میکشت و جول رو نجات میداد !
و همین باعث میشه گیمر که از مرگ جول هنوز توی شوک و عصبانیته از اکت های الی لذت ببره و حس کنه الی داره باهاش همدردی میکنه و هر جوری شده انتقام جول رو میگیره

اما توی سریال بیننده ها همه هنوز توی شوک و غم مرگ جول هستن اما الی ناراحتیه خودش رو اونجوری که باید نشون نمیده و هنوز شوخ طبعیش رو داره و نتونسته اون حس ناراحتی خودش رو حفظ کنه

به نظرم سریال اومده بگه اقا ابی هم حق داشت خب که چی ؟ همه میدونن ابی حق داشت و این موضوع خیلی عجیبی نیست، طرف پدرش رو که به فکر نجات بشریت بوده به طرز ناجوانمردانه ای کشته و حالا هم ابی اومده انتقام بگیره

بازی توی جزئیات خیلی ریزی که داره اون نقاط مخفی احساسات گیمر رو قل قلک میده، میگه اره ببین دوست داشتن کاری میکنه که شما کل دنیا رو میزاری زیر پات برای یک نفر ،
یک زن حامله
که گناهی نداشته رو میکشی برای اون فرد و کلی چیزای دیگه که نیازی به گفتن نیست

به هر حال من از این دید برام بازی بهترین بوده و حالا توی سریال این موضوع کاملا نادیده گرفته شده و رسالت لست اف اس برام توی سریال از بین رفته

آخرین ویرایش:
مشکلی نداره اما میگی بقیه اینطوری برداشت کردن که ما اومدیم ضد بازی حرف بزنیم
میگم خب حق دارن اینطوری برداشت کنن
-----------

من حقیقتا برام The Last of Us فارق از همه پیچش های داستانی که داره، توی رابطه عمیق و عاطفی شدید بین جول و الی خلاصه میشه

توی پارت دوم گیمر حس میکنه که خب الی اونقدری که جول دوسش داشت نمیتونه جول رو دوست داشته باشه ، حتی خود الی فکر نمیکرد که برای جول دست به چنین کارهایی بزنه
اما در طول بازی میبینم نه آقا اینجوری نیست و الی داره با تمام وجودش از دست دادن جول رو حس میکنه و اصلا نمیتونه از فکر انتقام خارج شه ( حتی وقتی داره زندگی جدیدش رو با دینا توی اون کلبه شروع میکنه نصف شب بلند میشه و دوباره میره سراغ انتقام و دینا رو به چپش میگیره ! )
حتی ممکن بود اگه توی بیمارستان جای جول و الی عوض میشد الی هم اون دکتر رو میکشت و جول رو نجات میداد !
و همین باعث میشه گیمر که از مرگ جول هنوز توی شوک و عصبانیته از اکت های الی لذت ببره و حس کنه الی داره باهاش همدردی میکنه و هر جوری شده انتقام جول رو میگیره

اما توی سریال بیننده ها همه هنوز توی شوک و غم مرگ جول هستن اما الی ناراحتیه خودش رو اونجوری که باید نشون نمیده و هنوز شوخ طبعیش رو داره و نتونسته اون حس ناراحتی خودش رو حفظ کنه

به نظرم سریال اومده بگه اقا ابی هم حق داشت خب که چی ؟ همه میدونن ابی حق داشت و این موضوع خیلی عجیبی نیست، طرف پدرش رو که به فکر نجات بشریت بوده به طرز ناجوانمردانه ای کشته و حالا هم ابی اومده انتقام بگیره

بازی توی جزئیات خیلی ریزی که داره اون نقاط مخفی احساسات گیمر رو قل قلک میده، میگه اره ببین دوست داشتن کاری میکنه که شما کل دنیا رو میزاری زیر پات برای یک نفر ، یک زن حامله که گناهی نداشته رو میکشی برای اون فرد و کلی چیزای دیگه که نیازی به گفتن نیست

به هر حال من از این دید برام بازی بهترین بوده و حالا توی سریال این موضوع کاملا نادیده گرفته شده و رسالت لست اف اس برام توی سریال از بین رفته
به نظر من بازی هدف دیگه‌ای رو دنبال میکرد.
من میزارم تو اسپویلر چون در مورد بازی هست:
نسخه 1 در رابطه با شکل گیری رابطه عاطفه پدر - دختری هست که جول کمبودش رو احساس میکنه. پارت 2 تمرکز بازی میره روی "همدلی کردن" با آدم‌ها با اینکه در ظاهر میبینی ممکنه بدترین انسان‌های تاریخ باشن. حالا درد داستان با کشته شدن عزیزترین کاراکتر برای پلیر بیشتر میشه تا بعد که جای ابی بازی میکنی (تقریبا نیمی از بازی! پس حتما ارزش خیلی زیادی داشته برای هدف بازی) بتونه از دید اون ببینی بابا دنیا اونقدرم سیاه و سفید نیست! کلیت داستان دیدگاه‌ها و تم‌های خیلی جالبی رو میرسونه ولی مشکل روایت بازی بود که "به نظر من" نتونست اون حس "همدلی" و "بخشش" رو کامل ایجاد کنه. البته خیلی‌ها میگن هیچوقت نمیتونه اون احساس در پلیر ایجاد بشه که اونم به نظرم میتونه نقطه نظر جالبی باشه.
یک سری موارد دیگه هم به نظرم تو سریال میتونه جای کار بیشتری رو داشته باشه مثل subplotها و داستان‌های مختلف مخصوصا سانتا باربارا که فکشن‌ها اونقدر توسعه پیدا نکردن
حالا من تو سریال دارم تو این مواردی که اشاره کردم پیشرفت‌های زیادی میبینم، با اینحال هنوز تا پایان این فصل (و چه بسا فصل بعدی) قسمت‌های بیشتری مونده ولی اینکه الان کاراکترها انسانی‌تر دیده میشن برای من بهبود به حساب میاد

برای من فقط یک چیزی جای سوال داره . چطوری یک نفر می تونه از نوشتن ۵ اپیزود سریالی مثل چرنوبیل به نویسندگی مزخرفی مثل سکانس عاشقانه الی و دینا برسه ؟؟ اونم تو 5 سال فاصله بین این دو سریال. فکر کنم کریگ مازین ۵ سال سختی داشته کلا به فنا رفته

مشکل دراکمن اینه، اون ذهنیت چپولی و کمونیستیش دقیقا تو فرایند تولید آثارش هم رعایت می کنه، درحالیکه واقعا به تنهایی خیلی بهتر کارارو انجام می ده و نباید راحت پروژه هارو به دست هرکسی بده!!!

پارت 2 رو بازیچه دو تا زن کرد(البته ایراد از زن بودنشون نیست، افکار های سمی داشتند)
حالا با اندوه فراوان و غمی که بر روی قلب برخی از اعضای ND نشست بنیاد بانو Sarkeesian به گل نشست...:دی

حداقل امیدوارم بانو کاتوزیان به عنوان مشاور ارشد پارت 3 انتخاب نشه :-"

کارگردان ، منشی صحنه ، دستیار ؛ هیچی ، خود بلا رمزی انصافا حواسش هست داره چیکار میکنه ؟! پلات رو نخونده ، حداقل بازی ـرم نکرده ؟! میدونه اصلا تو مسیر رسیدن به انتقام جویی ـه ؟ بیشتر حس میکنم اومده سواحل جزایر قناری برای ماه عسل !!!
8-|
8-|
8-|

یعنی واقعا بهترین روشی که میشه حس دریافتی از سریال رو نشون داد ، این بود :

چقد سطح دیالوگ ها کرینج و مسخره اس انگار آدم داره سریال های شبکه دو رو نگاه می کنه از همه جالب تر اینه که یه دختر 40 کیلویی به اسونی تونست داخل بیمارستان مثلا افراد نظامی نفوذ کنه واقعا نمی دونم چطور hbo به این سریال چراغ سبز نشون داده.

اون دیالوگ‌هایی که باید «الی» برای نمایش حس انتقام‌اش می‌گفت رو از دهان «دینا» شنیدم؛ یک لحظه «دینا» می‌شه شخصیت اصلی؛ این ضعفِ فیلم‌نامه این قسمت بود؛ شخصیتِ مکمل باید هم‌تراز با شخصیت اصلی جذاب باشه؛ اما نباید دست بالاتری نسبت به شخصیت اصلی بگیره (یک درس فیلم‌نامه‌نویسی!).

چند تا نکته که بنظرم رسیده تا الان:
الی سریال واقعا احمقه. اگه اطرافیانش نبودن تا الان ۱۰ بار مرده بود.
اشتیاق دینا برای انتقام از الی بیشتره! دینا به الی انگیزه انتقام میده که انتخاب عجیبیه به نظرم.
سکانس نورا و الی به نظرم خوب در اومده بود ولی ب دلیل اینکه اون حس انتقام توی الی اصلا دیده نمیشه اون سنگینی بازی رو نداره. انگار اگه دینا چند لحظه قبل اون حرف رو بهش نزده بود برمیگشت جکسون به عنوان پدر بچه تشکیل خانواده میداد :D
داستان به اصطلاح rushed شده و زیادی سریع داره پیش میره، درگیری با سرافایت ها توی چند دقیقه جمع میشه الی سرشو میندازه پایین میره داخل بیمارستان پر از نگهبان و...
یکی از فلش بک ها رو که حذف کردن دو تای دیگه رو هم قراره توی اپیزود بعدی با هم ببینیم یکی از رفقای ابی رو هم که کلا حذف کردن

این قسمت آخرین میخ بر تابوت بود واسه ی من.دیگه بیشتر از این خودم رو زجر نمیدم با دیدن سریال و ترجیح میدم بازی رو دوباره تموم کنم.فقط برام سواله که چه جوری یکی از بهترین داستان هایی که در زندگیم تجربه کردم رو تبدیل کردن به یک teen romance حال به هم زن

این قسمت آخرین میخ بر تابوت بود واسه ی من.دیگه بیشتر از این خودم رو زجر نمیدم با دیدن سریال و ترجیح میدم بازی رو دوباره تموم کنم.فقط برام سواله که چه جوری یکی از بهترین داستان هایی که در زندگیم تجربه کردم رو تبدیل کردن به یک teen romance حال به هم زن
حالا قسمت بعدو ببین که دراکمن کارگردانی کرده و فلش بک ها هست بعد دراپش کن

• Like
Reactions: Nameless King
پیدا کردن مدیر پردیس سینمایی های داخل کشور از رسیدن الی به نورا سخت تره😁 منطق سریال فوق العاده است. الی نگو سم فیشر بگو 😁 . نورا فرار می کنه داد می زنه یکی اینجاست بعد ۳ تا چپول میان از طبقه بالا الکی تیر ول میدن

دلم می خواد اونایی که ری اکشن های فیک زجه موزه زدن هاشون سر اپیزود ۳ فصل یک رو می گذاستن که وای ما با سریال زندگی کردیم رو الان ببینم. دست سازنده ها درد نکنه تو فصل دوم حباب رو ترکوندن و واقعا عیار واقعی این سریال رو نشون دادن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or