سریال The Last of Us

این قسمت بی نظیر بود و بازم به این نتیجه میرسیم که چقد مهمه مولف اثر رو کار باشه ، مثل یک سرمربی کاربلد که میاد بالا سر تیم و تیم رو از این رو به اون رو میکنه . چقدر جوئل خوب بود و چقدر پدرو پاسکال عالی بود و حتی بلا رمزی چقد با پدرو بازیش بهتر از اب درمیاد ، خیلی این قسمت رو دوست داشتم و خیلی شکل شمایل فصل اول رو به همراه داشت که فصل اول از بهترین TV show ها در تاریخ imdb هست و این قسمت هم امتیازهای شبیه به اون رو دریافت کرد . ای کاش اتفاقی رقم بخوره خود نیل دراکمن تو سیزن سوم و چهارم رو کار باشه و کریگ مازین رو تنها ولش نکنه ، بنظرم در این حالت آینده سریال درخشانه منتهی در غیر این صورت سخته کارش .
سکانش پایانی خیلی تاثیر گذار بود و عالی تر از گیم دراومد برای من ، فقط میتونم بگم شاهکار . بغض ترکون و پر از احساسات . کیف کردم

شخصیت اصلی‌ات رو کشته‌ای؛ بعد در پرورش حسِ انتقام‌جویی و تعادل میان نوجوانی و بلوغ شخصیتِ جایگزینت (الی) مُقوایی کار کرده‌ای؛ نه آدرنالین کاشته‌ای و نه دلهره‌آور؛ نه کُنتراست رنگ رو رعایت کرده‌ای؛ بدترین برداشت‌ها رو از اکت بازیگران گرفته‌ای؛ بعد می‌آیی یک قسمت کامل فلش‌بک نشون می‌دی؟ آن هم از شخصیتی که مُرده و کسی که مُرده، عملاً دیگر در موتور محرکه قصه کاربردی ندارد؛ نمایش فلش‌بک هیچ ایرادی ندارد؛ اما اختصاص دادن یک قسمت کامل به این رویکرد، معمولاً زمانی است که دستت خالی شده و به‌اجبار Pacing داستانت رو کم می‌کنی؛ به‌راحتی قسمت پنجم و ششم می‌توانست ترکیب شود. همه‌چیز روی دوش پدرو پاسکال است و کاملاً تنها چیزی است که پس از اپیزود سوم درآمده. 🦢 :D

آخرین ویرایش:
جدای از شخصیت بلا رمزی که مزخرف ترین انتخاب ممکن بود.
نمیدونم چرا از بازیگر ابی هم اصلا خوشم نمیاد ، اونم ی جوریه :-?

نمیدونم چرا کلا صنعت سینما با صنعت گیم برای فیلم و سریال سازی خصومت ناموسی دارن با هم دیگه! والا من ۲۸ سالمه تو این عمری که تا الان داشتم فقط میتونم بگم که تنها سریال یا فیلمی که به بازیش وفادار موند و ۹۹٪ گیمر هارو راضی نگه داشته بود Arcane بود! تازه Arcane جدای از گیمر ها ، نظر بیننده های عادی هم خیلی جلب کرده بود!

جدای از شخصیت بلا رمزی که مزخرف ترین انتخاب ممکن بود.
نمیدونم چرا از بازیگر ابی هم اصلا خوشم نمیاد ، اونم ی جوریه :-?

نمیدونم چرا کلا صنعت سینما با صنعت گیم برای فیلم و سریال سازی خصومت ناموسی دارن با هم دیگه! والا من ۲۸ سالمه تو این عمری که تا الان داشتم فقط میتونم بگم که تنها سریال یا فیلمی که به بازیش وفادار موند و ۹۹٪ گیمر هارو راضی نگه داشته بود Arcane بود! تازه Arcane جدای از گیمر ها ، نظر بیننده های عادی هم خیلی جلب کرده بود!
شاید چون انیمیشن بود اینطور بود.

این برگردانها برای سریال با بازیگرهای حقیقی واقعا کار خیلی سختیه.
یه جنبه دیگش هم اینه که میرن سمت آدمهای بزرگ و خب اینها میخوان یه چیزی از خودشون هم بهش اضافه کنن.

فرض محال فکر کن برای Arcane میرفتن مثلا تیم برتون رو میاوردن یا آدمهایی در این حد.
خب این آدم قیچی برنمیداشت یه چیزهایی رو حذف کنه یا حتی از خودش خیلی اضافه کنه که امضای خودش پای کار باشه؟

البته حساسیت خود Riot رو چمپیونها و دنیای بازی بحث جداییه.
مثل اینجا نبود که تهش یه دراکمن به عنوان ناظر بالای سر پروژه باشه.
Riot عملا تفاوتی با DC/Marvel نداره و شخصیتهاش عملا همونقدر روشون حساسیت وجود داره.

اما در مورد سریال مازین تو فصل دوم یا اینقدری بی تفاوت شد یا همونطور که قبلا گفتم افتاد تو همین تله ای که برم کار خودم رو بکنم.
دراکمن هم که بیشتر درگیر بازی خودشه و نهایتا تو همین دوقسمت حضور داشت.
نتیجه اینکه کلا مسیر سریال رو سردرگم کرد.
حالا این رو بییننده معمولی شاید کمتر متوجه بشه ولی ما که بازی رو تجربه کردیم کاملا برامون واضحه.

کلا تکیه به اسمها و چشمهارو بستن و اسطوره سازی از اونها اشتباهیه که هرکسی میتونه انجام بده.
بری صحبتهای قبل از شروع فصل دوم یا کمی بعدش رو تو همین تاپیک ببینی کاملا مشخصه که یکسری دوستان کریگ مازین رو به پشتوانه چرنوبیل تا این حد بالا برده بودن که اصلا امکان نداره این شخص اشتباه کنه یا روی کیفیت کار اثر منفی هم بزاره و یا بخواد خروجی بدی داشته باشه و...
حالا پشت پرده رو نمیدونم شاید اینها نتیجه مسیر اشتباهیه که دراکمن چید ، نمیشه کاملا همه چی رو انداخت روی دوش یک نفر.

حالا یا مازین یا دراکمن و یا هردو... مسئولیت ضعف این فصل روی دوش هر دوی اونهاست.
امیدوارم برای فصل بعد کمی بیشتر احساس مسئولیت کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or