سریال The Last of Us

عجب قسمتی بود قسمت فلش بک.
به نظرم به راحتی بهترین قسمت دو فصل بود ، چون تمرکزش دقیقا رو قوی ترین نکته داستانه و در زمان یک ساعت از این بهتر نمیشد تشریحش کرد.همه چیش خوب بود ، حتی قیافه بلا رمزی هم زیر سایه بازی خوبش بود : )

این اپیزود Finale به نظرم از لحاظ جلوه های بصری و اتمسفریک واقعا خیلی خوب بود =D>=D>=D> ، اون بارون شدید واقعا حس بازی رو به خوبی القا می کرد ، فقط الان معلوم نیست Season 3 کی قراره استریم بشه ؟ (حتی تاریخ فیلم برداری هم معلوم نیست هنوز فکر کنم!) ؛ چون برای یک سریالی که داستانش در سیزن دو و سه در سه چهار روز رقم خورده و همزمان از زاویه های دید دو نفر ، واقعا بده که یک سال بین این دو سیزن فاصله باشه !

ابی سریال واقعا پتانسیل بالایی برای فصل بعد داره :دی
راستش گیم پلی بخش الی هم جذابیت ابی رو تو بازی نداشت، همین مورد رو به نظرم تو سریال دیدیم، یعنی قسمت‌های میانه سریال آنچنان هیجان خاصی نداشت.
امیدوارم سریال روند جذاب‌تری تو فصل 3 (درست مثل بازی) داشته باشه و منتظر یکسری سکانس‌های خفن هستم :دی

• Like
Reactions: SiminSecret
یکی از دلایل اصلی که از فصل دوم خوشم نیومد و احتمالا هیچ وقت کامل نمیبینمش همین هست که کرکتر ابی اینجا به شکل نادرستی تغییر کرده نسبت به ساخت شخصیتش در بازی (حداقل از نظر ظاهری که مهم هم هست در داستان و اصن کل ظاهر ابی مربوط به داستان میشد)

به طور کل سریال برای من تموم شده است به احتمال زیاد، ترجیح میدم بازیش رو n بار دیگه بازی کنم تا برای سریال وقت بگذارم... مثل همیشه.

این نوع اپیزود بستن به شیوه «پایان‌بندی باز» (اصطلاحاً می‌گن Ending by Cliffhanger)، یک متودِ پیش‌پاافتاده و تاحدودی تفرقه‌برانگیز (Controversial) است؛ بخش عمده تفرقه‌برانگیزبودن آن اینکه بیننده را برای تماشای رویداد نامشخص تا فصل آینده در حالت استندبای نگه می‌دارد و از طرفی، این بیننده این نگرانی را دارد که با این Cliffhanger، سریال موردعلاقه‌اش کنسل نشود (قطعاً دیده‌اید که نزدیک 60 درصد سریال‌های کنسل‌شده با چنین پایان‌بندی خداحافظی می‌کنند که آب یخی روی سر بیننده است.)

در مجموع، من این شکل پایان‌بندی را دوست ندارم، یه ورژن بی‌حال‌تر از اپیزود Last Day on Earth (اپیزود شانزدهم، فصل ششم) سریال TWD بود (حرکت نیگان با چوب بیسبال لوسی و دوربین در حالت POV). از طرفی، کلاً این فصل ساختار اپیزودیک ضعیفی داشت؛ مثلاً در همین اپیزود، اکتِ پنجم رو با نمایش «ابی» به‌صورت فلش‌بک به پایان رسوند؛ درحالی‌که باید آن سکانسِ «ابی» را در «تیزر» یا «کولداوپن» اپیزود قرار می‌دادند که حضور چند ثانیه‌ای او در اکت چهارم، منطقی به چشم بیاید. یه فصل معمولی برای یک سریال آخرالزمانی معمولی. به یاد گذشته، سکانسِ درگیری نفس‌گیر اپیزود خفن Claimed از سریال The Walking Dead را برایتان می‌گذارم:

پ.ن: یه چنین درگیری هیجان‌انگیز و استرس‌آوری مثل همین یک دقیقه تو بین اپیزودهای 4 تا 7 نداشتیم. 🦢 :D

این نوع اپیزود بستن به شیوه «پایان‌بندی باز» (اصطلاحاً می‌گن Ending by Cliffhanger)، یک متودِ پیش‌پاافتاده و تاحدودی تفرقه‌برانگیز (Controversial) است؛ بخش عمده تفرقه‌برانگیزبودن آن اینکه بیننده را برای تماشای رویداد نامشخص تا فصل آینده در حالت استندبای نگه می‌دارد و از طرفی، این بیننده این نگرانی را دارد که با این Cliffhanger، سریال موردعلاقه‌اش کنسل نشود (قطعاً دیده‌اید که نزدیک 60 درصد سریال‌های کنسل‌شده با چنین پایان‌بندی خداحافظی می‌کنند که آب یخی روی سر بیننده است.)

در مجموع، من این شکل پایان‌بندی را دوست ندارم، یه ورژن بی‌حال‌تر از اپیزود Last Day on Earth (اپیزود شانزدهم، فصل ششم) سریال TWD بود (حرکت نیگان با چوب بیسبال لوسی و دوربین در حالت POV). از طرفی، کلاً این فصل ساختار اپیزودیک ضعیفی داشت؛ مثلاً در همین اپیزود، اکتِ پنجم رو با نمایش «ابی» به‌صورت فلش‌بک به پایان رسوند؛ درحالی‌که باید آن سکانسِ «ابی» را در «تیزر» یا «کولداوپن» اپیزود قرار می‌دادند که حضور چند ثانیه‌ای او در اکت چهارم، منطقی به چشم بیاید. یه فصل معمولی برای یک سریال آخرالزمانی معمولی. به یاد گذشته، سکانسِ درگیری نفس‌گیر اپیزود خفن Claimed از سریال The Walking Dead را برایتان می‌گذارم:

پ.ن: یه چنین درگیری هیجان‌انگیز و استرس‌آوری مثل همین یک دقیقه تو بین اپیزودهای 4 تا 7 نداشتیم. 🦢 :D
اوریگامی عزیز شما نسخه دوم رو بازی کردی؟

خب فصل دوم هم تموم شد. قسمت ۶ که قطعا بهترین بود ولی خب ۱ و ۲ و ۷ هم اوکی بودن واسم. فرقش با بازی زیاد بود واقعا. حالا یکی خوشش میاد و یکی هم نه. جایگاه پارت ۲ که در قلب من جاودانه و دست نیافتنی خواهد بود :D نکته جالب اینکه دیدم یه سری توی ردیت نوشتن عمرا دو سال واسه فصل سوم صبر نمیکنیم و حتما بازی رو انجام خواهیم داد. با توجه به تفاوت‌های زیاد بین دو اثر، به نظرم بهتره پارت یک رو هم بازی کنن بعد برن سراغ پارت دوم. ولی خب این کنجکاوی که برای یه عده ایجاد شده خیلی بامزس :D

بچه ها من از اول شروع فصل اینجا نظراتتونو داشتم میخوندم.
من به عنوان کسی که نتونسته این بازی را انجام بده بعد از دیدن دو فصل نظرمو اعلام میکنم.
فصل اول شروع خیلی خووبی داشت و کارکتر جوئل پس از اتفاقاتی که براش افتاد خیلی قشنگ با دنیای بیرون سرد شد.
جلوه های ویژه و انتخاب لوکیشن ها متناسب با جو سریال بود.
شخصیت الی در فصل اول با فصل دوم ۵ سال فاصله داره ، ولی این پختگی اصلا به چشم نیومد! تنها تفاوت این بخش فقط با تتوی روی دست هست.
من کاری به زیبا بودن شخصیت الی ندارم ، ولی بعضی از انتخاب های بازیگر ها افتضاحه! باید یه ارتباط چشمی و عاطفی بین کارکتر ها ایجاد بشه ولی من اصلا نتونستم همچین چیزیو حس کنم. مثلا بلا رمزی تمام تلاششو میکنه ها ولی واقعا نمیتونه حسشو به مخاطب ارائه بده. از شخصیت های جسی و ابی هم همین طور!
بعضی جاهای سریال خیلی کات های عجیبی داره و یهو از یه موقعیت عجیب و غریب با ی کات عبور کردن.
موسیقی سریال برام خووب بود.
ولی در کل اصلا سریالی نیست که بخوام دوباره ببینم و حتی به دیگران پیشنهاد بدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or