سریال The Last of Us

زندگی شخصیش مال خودشه
توی سریال داره کارشو به نحوه احسنت انجام میده و دمش گرم
اما اون افریته ... ;))
موافقم ، با حرکت های خارج از بازیگریش بخواهیم کاری نداشته باشیم ، حداقل تو سریال اوکیه پدرو پاسکال اما امان از بلا رمزی ... بازیگرای تئاتر زیر ۵ سال احساسات بیشتری تو چهرشون نشون میتونن بدن

بلا رمزی نقش مورمونت رو که بازی کرد همه فکر کردن بازیگر خوبیه چون تونسته یه شخصیت سرد و سرسخت و ایموشن لس رو بخوبی بازی کنه ، غافل از اینکه بلا رمزی کلا استایلش اینه و اونجا بازی نمی‌کرده بلکه خودش بوده

قسمت ۶ عالی بود:-" اصلا هم مشکلی نداشتم که همش شامل فلش‌بک می‌شد، عوضش خیلی چیزا رو روشن‌تر کرد و عین قطعات پازل خیلی از تیکه‌های خالی رابطه‌ی الی و جول بین پارت ۱ و ۲ رو پر کرد. این که هر سال برا تولد الی، جول چه تدارکاتی میدید (بعضیاشو تو بازی دیده بودیم، بعضیاشون جدید بود)، با گذشت هر سال و بزرگتر شدن الی چه تغییراتی تو رابطشون شکل میگرفت، چطوری کم‌کم از اون رابطه‌ی نزدیک از هم فاصله گرفتن و الی نسبت به جول سردتر شد، قضیه مرگ یوجین که چطوری جول به الی قول داد و زیر حرفش زد و الی هم به حدی براش سنگین بود که جول رو لو داد و... تک تک صحنه‌ها برام جذابیت داشتن و انگار اینا بخشایی از داستان بودن که دراکمن نتونسته بود تو بازی جا بده (شاید زیادی طولانی میشد، شاید زیادی پیچیده میشد، شاید به Pacing بازی ضربه میزد یا هزاران دلیل دیگه که خود سازنده میدونه) ولی اینجا قشنگ بهشون پرداخته شد و همون چیزی بود که میخواستم ببینم. دیالوگ آخر جول به الی هم دقیقا همون دیالوگ اول اپیزود پدر جول به خودش بود و در واقع آخر این قسمت، به نقطه‌ی اول برگشتیم. نهایتا هم اون Because I love you از سمت جول به الی. عالی.
کلا توجه کردم تغییرات سریال نسبت به بازی دو دسته میشن. یک دسته اونایی که به روابط بین شخصیتا شاخ و برگ میدن که من ‌کاملا ازشون استقبال میکنم، به هر حال تو مدیوم گیم شاید نشه رو خیلی چیزا زووم کرد و وقت گذاشت، چون صرفا داستان نیست که اهمیت داره و گیم‌پلی معمولا مهم‌ترین جنبه هست. یه سری هم تغییر دادن چیزایی که تو بازی تثبیت شدن، مثل عصبانیت الی از بارداری دینا که تو سریال عوضش میکنن تبدیل میشه به I'm gonna be a dad؛ که نتیجه‌ش میشه احساس شدید کرینج و عصبانیت تمام طرفدارا.

در کل بخوام رتبه‌بندی کنم تا الان:
اپیزود ۱ و ۲ خوب
اپیزود ۳ و ۴ و ۵ meh
اپیزود ۶ عالی

یه تئوری عجیب به ذهنم رسیده.
شاید نیل دراکمن با انتخاب بلارمزی میخواد ثابت کنه که قضاوت انسانها بر اساس رفتار افراد نیست بلکه ظاهر هم این وسط داره نقش مهمی رو بازی میکنه.
یه نمونه واقعیش:
1000105154.jpg
کامرون هرین تنها ۱۸ سال داشت که در سال ۲۰۱۸، در حالی که پشت فرمان موستانگی بود که تنها چند روز قبل از فارغ‌التحصیلی از دبیرستان دریافت کرده بود، جسیکا ریسینگر-راوبنولت ۲۴ ساله و دختر یک ساله‌اش لیلیا را به طرز مهلکی زیر گرفت.

طبق گزارش‌ها، او در ماه آوریل به جرم مرگ آنها به ۲۴ سال زندان محکوم شد و جرایم رانندگی بی‌احتیاط و سرعت غیرمجاز قبلی‌اش نیز در این دوره حبس لحاظ شد.

با وجود جنایاتش، این جوان ۲۱ ساله موجی از حمایت مردم را در رسانه‌های اجتماعی دریافت کرده است‌.
حساب تیک تاک تایید شده او با وجود اینکه هرین هیچ محتوای منتشر شده‌ای ندارد، به دو میلیون دنبال‌کننده رسیده است و هوادارانش حتی پروفایل‌های هواداری ایجاد کرده‌اند و ادعا می‌کنند که او «بیش از حد خوشگل» است که در زندان باشد و سزاوار مجازات سبک‌تری است.
در توییتر، ارتشی از طرفداران همچنان به این پلتفرم هجوم می‌آورند و می‌گویند که او «سزاوار فرصتی دوباره است» و «خواستار عدالت برای کامرون»
آنها حتی هشتگی راه انداخته‌اند که روزانه به تعداد آن اضافه می‌شود و در آن نظراتی وجود دارد که او را «بی‌گناه»، «ناز» و حتی «قاتل نیست» توصیف می‌کنند
-------
از دید من ۲۴ سال زندان خیلی زیاده ولی بازم دلیل نمیشه که بگیم بی گناه هست.
چهره زیبا روی قضاوت تاثیر میذاره.
برای همین تو بازی نیل دراکمن سعی کرد ابی رو دقیقا مخالف تمام ایده آل ها بسازه و از اون سمت جوئل و الی خیلی جذاب و کاریزماتیک بودن.
یه دختر چقر بد بدن با کمترین جذابیت ظاهری، خیلی بی دلیل و یهویی به طرز وحشتناکی کسی رو که چند دقیقه قبل جونش رو نجات داده میکشه ‌.
یعنی اون خشم الی رو همه درک کردیم و خودم هم به خون ابی تشنه بودم.
اما تو فیلم داستان عوض شده، بلارمزی اون خصوصیات رو تا حدی داره. خوشگل نیست و برای اکثر افراد یه چهره معمولی داره که برای نقش الی مناسب نیست.
اما ابی اینبار قشنگه، هیکلش شبیه بازی نیست و برای قتل جوئل دلیل میاره.
یکبار نیل دراکمن همه ما رو با ابی به بازی گرفت و نشون داد که باید تو نقش دشمن هم رفت.
اینبار سناریو رو یه مدل دیگه عوض کرده.
خوب یا بدش رو کار ندارم ولی تو نسخه گیم بارها بهش فحش همراه با تحسین نثارش میکردم که یه نفر چقدر میتونه خلاق باشه.
بعیده تو مدیوم سرگرمی چیزی مثل بازی با ابی بران تکرار بشه.

حالا جالبه بعضیا هوشمندانه مازین رو میکوبن و تهش دوتا لگدم به بلا رمزی میزنن ولی نمیتونن اینو رد کنن که دراکمن رسما گفت با دیدن بلا رمزی رسما خود الی را دیده.
متاسفانه روز به روز که میگذره مغز این آدم بیشتر کپک میزنه ، برید دعا کنید لست سوم ساخته نشه وگرنه همون مقدار خاطرات خوبتون با دو نسخه قبلی هم به f میره

https://www.nytimes.com/2023/01/11/arts/television/bella-ramsey-the-last-of-us.html

When Druckman saw Ramsey’s audition tape, he said, 'I didn’t see Bella acting like Ellie — I saw Ellie.'"

حالا جالبه بعضیا هوشمندانه مازین رو میکوبن و تهش دوتا لگدم به بلا رمزی میزنن ولی نمیتونن اینو رد کنن که دراکمن رسما گفت با دیدن بلا رمزی رسما خود الی را دیده.
متاسفانه روز به روز که میگذره مغز این آدم بیشتر کپک میزنه ، برید دعا کنید لست سوم ساخته نشه وگرنه همون مقدار خاطرات خوبتون با دو نسخه قبلی هم به f میره

https://www.nytimes.com/2023/01/11/arts/television/bella-ramsey-the-last-of-us.html

When Druckman saw Ramsey’s audition tape, he said, 'I didn’t see Bella acting like Ellie — I saw Ellie.'"
نه بابا، چی میگی؟
دراکمن استاد هست، استاد های نابغه ایی مثل دراکمن هم اشتباه نمیکنند. ایشون بگن الی "اینه" من و شما فقط باید بگیم "بله قربان!"

پ.ن:دی

من اپیزود ۵ رو اسکیپ کردم و به خاطر نیل و تعریف ها رفتم سراغ اپیزود ۶. به غیر از شروعش و یک سری صحنه ها باز هم خیلی متوسط بود. تصمیمی که برای تغییر زمانی اعتراف جوئل هم انجام دادن به نظرم کار نکرد. به طور کلی تاثیرگذاری هم نداشت.

یه سوال. دوستان در کنار مشکلاتی که با سریال دارید، این تعداد زیاد ف*ک گفتن بلا رمزی اذیتتون نمیکنه؟ :D میدونم الی داخل بازی هم سرکشه وF Wordزیاد میگه اما این بلا رمزی پشت هم بی ربط و با ربط ازش استفاده میکنه و لحنش هم عین بچه هایی هست که از داییشون یه فحش یاد میگیرن و همه جا ازش استفاده میکنن.

من در جریان دراکمن نیستم که قضیه چیه

الان مگه 2 تا لست اف اس رو (گیم ) دراکمن نساخته؟ کسی دیگه ساخته که باید نگران قسمت سوم باشیم ؟
اگه مشکلی هست منو از جهل دربیارید

• Like
Reactions: Barcelona FC

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or