یه تئوری عجیب به ذهنم رسیده.
شاید نیل دراکمن با انتخاب بلارمزی میخواد ثابت کنه که قضاوت انسانها بر اساس رفتار افراد نیست بلکه ظاهر هم این وسط داره نقش مهمی رو بازی میکنه.
یه نمونه واقعیش:
کامرون هرین تنها ۱۸ سال داشت که در سال ۲۰۱۸، در حالی که پشت فرمان موستانگی بود که تنها چند روز قبل از فارغالتحصیلی از دبیرستان دریافت کرده بود، جسیکا ریسینگر-راوبنولت ۲۴ ساله و دختر یک سالهاش لیلیا را به طرز مهلکی زیر گرفت.
طبق گزارشها، او در ماه آوریل به جرم مرگ آنها به ۲۴ سال زندان محکوم شد و جرایم رانندگی بیاحتیاط و سرعت غیرمجاز قبلیاش نیز در این دوره حبس لحاظ شد.
با وجود جنایاتش، این جوان ۲۱ ساله موجی از حمایت مردم را در رسانههای اجتماعی دریافت کرده است.
حساب تیک تاک تایید شده او با وجود اینکه هرین هیچ محتوای منتشر شدهای ندارد، به دو میلیون دنبالکننده رسیده است و هوادارانش حتی پروفایلهای هواداری ایجاد کردهاند و ادعا میکنند که او «بیش از حد خوشگل» است که در زندان باشد و سزاوار مجازات سبکتری است.
در توییتر، ارتشی از طرفداران همچنان به این پلتفرم هجوم میآورند و میگویند که او «سزاوار فرصتی دوباره است» و «خواستار عدالت برای کامرون»
آنها حتی هشتگی راه انداختهاند که روزانه به تعداد آن اضافه میشود و در آن نظراتی وجود دارد که او را «بیگناه»، «ناز» و حتی «قاتل نیست» توصیف میکنند
-------
از دید من ۲۴ سال زندان خیلی زیاده ولی بازم دلیل نمیشه که بگیم بی گناه هست.
چهره زیبا روی قضاوت تاثیر میذاره.
برای همین تو بازی نیل دراکمن سعی کرد ابی رو دقیقا مخالف تمام ایده آل ها بسازه و از اون سمت جوئل و الی خیلی جذاب و کاریزماتیک بودن.
یه دختر چقر بد بدن با کمترین جذابیت ظاهری، خیلی بی دلیل و یهویی به طرز وحشتناکی کسی رو که چند دقیقه قبل جونش رو نجات داده میکشه .
یعنی اون خشم الی رو همه درک کردیم و خودم هم به خون ابی تشنه بودم.
اما تو فیلم داستان عوض شده، بلارمزی اون خصوصیات رو تا حدی داره. خوشگل نیست و برای اکثر افراد یه چهره معمولی داره که برای نقش الی مناسب نیست.
اما ابی اینبار قشنگه، هیکلش شبیه بازی نیست و برای قتل جوئل دلیل میاره.
یکبار نیل دراکمن همه ما رو با ابی به بازی گرفت و نشون داد که باید تو نقش دشمن هم رفت.
اینبار سناریو رو یه مدل دیگه عوض کرده.
خوب یا بدش رو کار ندارم ولی تو نسخه گیم بارها بهش فحش همراه با تحسین نثارش میکردم که یه نفر چقدر میتونه خلاق باشه.
بعیده تو مدیوم سرگرمی چیزی مثل بازی با ابی بران تکرار بشه.