سریال The Last of Us

به نظرم اگه فصل دوم که حالا پنج سال گذشته بود کلا بازیگر الی رو عوض میکردن خیلی بهتر بود هیچکی هم شاکی نمیشد لامصب این بلا رمزی واقعا هیچجوره به این نقش نمیخوره با قد 1.40 و دستای مورچه ای چجوری میخواد انتقام بگیره
حالا این هیچی من نمیفهمم چرا میگن بازیش خوبه کجاش خوبه؟انگار داره زور میزنه حالت های چهره اش رو تغییر بده
ازینا بدتر فیلم نامه سریال هست که واقعا اون خشم و انتقام رو ما نمیبینیم بیشتر شبیه یه سفر ماجرایی هست که حالابریم ببینیم چه خبره یه عشق و حالی هم بکنیم به قول دوستان ماه عسل
دو قسمت سه و چهار خیلی بد بود فقط تنها نکته مثبتش شخصیت ایزاک بود
به نظرم در بهترین حالت این سریال معمولی باقی میمونه در صورتی که میشد تبدیلش کرد به یه اثر جاودانه

یکی از ویژگی های که تو بازی با اون نویسندگی فوق العاده به ما القا شد این بود که الی هرگز بعد مرگ جول خوشحالی رو حس نکرد.
چه زمانی که با دینا بود تو راه سیاتل چه زمانی که همه رو داشت قتل عام میکرد و حتی در اون قسمت آخر بازی .
عملا زندگی الی بی معنی شده بود.اما اینجا خیلی راحت میشه سرزندگی رو از الی سریال درک کرد😐😐
فقط تفاوت واکنش الی به خبری که دینا داد
تو بازی یه حس حسودی و ناراحتی و حتی این که دینا شاید جلو راه انتقام الی بشه وجود داشت اینجا خوشحال شدن اونم با اون شوخی بی مزه.
هر چه قدر تو فصل اول تونستن رابطه الی و جول رو خوب نشون بدن
از فصل دوم هیچ وایب انتقامی گرفته نمیشه و حتی اون حس دارک و افسردگی رو هم نداره.....
برای من مشکل فصل دوم بزرگتر از اکت افتضاح بلا رمزیه

تو بازی یه حس حسودی و ناراحتی و حتی این که دینا شاید جلو راه انتقام الی بشه وجود داشت اینجا

واکنش دارک الی به خبر حاملگی دینا جدا از کلیت یکی معدود لحظه های درست و تاثیرگذار بازی بود باورم نمیشه این بِلارو سرش آوردن

فصل ۱ رو‌ دوست داشتم چون هم تا حدودی نقش آفرینی بلا رمزی خوب بود و هم پدرو پاسکال، جول تماشایی رو ارائه میکرد.
فصل دوم که بلا رمزی زده جادی خاکی و پدرو هم که ...! برای nمین بار بشینم پای پارت دوم که شاهکار تکرار نشدنیه شرف داره به این فصل دومی که ترمالی بیش نبوده! قسمتای بعدی واقعا ارزش دیدن نداره همین چند قسمتی که ارائه دادن به حد کافی افتضاح بود! انصافا سطح روایت داستان و شخصیت پردازی پارت دوم کجا و فصل دوم کجا! اینا فکر کنم با الی پدرکشتگی دارن که حتی در حد فصل اولم نتونستن نمایشش بدن دیگه اون مفهوم انتقام جویی و تغییرات رفتاریش بماند! بلا رمزی همون بره نقشای فرعی بازی کنه براش بهتره.
من واقعا نمیتونم صحنه آکواریوم رو با چهره بلا رمزی و این سطح مضحک بازیگری که به نمایش گذاشته تصور کنم ....

• Like
Reactions: MyJinx
فصل ۱ رو‌ دوست داشتم چون هم تا حدودی نقش آفرینی بلا رمزی خوب بود و هم پدرو پاسکال، جول تماشایی رو ارائه میکرد.
فصل دوم که بلا رمزی زده جادی خاکی و پدرو هم که ...! برای nمین بار بشینم پای پارت دوم که شاهکار تکرار نشدنیه شرف داره به این فصل دومی که ترمالی بیش نبوده! قسمتای بعدی واقعا ارزش دیدن نداره همین چند قسمتی که ارائه دادن به حد کافی افتضاح بود! انصافا سطح روایت داستان و شخصیت پردازی پارت دوم کجا و فصل دوم کجا! اینا فکر کنم با الی پدرکشتگی دارن که حتی در حد فصل اولم نتونستن نمایشش بدن دیگه اون مفهوم انتقام جویی و تغییرات رفتاریش بماند! بلا رمزی همون بره نقشای فرعی بازی کنه براش بهتره.
چه عجب فکر کردم الان از سریال گل و بلبل میگی
نهههه خوشمان امدددد

واقعا شخصیت پردازی ها توی فصل دوم افتضاحه

• Like
Reactions: Love Console
قیافه و نوع بازی بلا رمزی یه بحثه، مشکلات فیلمنامه یه بحث دیگه. سیستم فیلمسازی The Last of Us این‌طوری نیست که بلا رمزی یه دفعه وسط فیلمبرداری از خودش یه سری جملات فی‌البداهه بگه و کارگردان هم کات نده و اون صحنه وارد نسخه نهایی بشه! :دی
توی اون سکانسی که صحبتش هست، مشکل اصلی به فیلمنامه برمی‌گرده نه سطح بازی‌ها. یعنی اگه مریل استریپ رو هم می‌آوردن و توی فیلمنامه نوشته شده بود: «الی ذوق‌زده می‌شود و می‌گوید قراره بابا بشم»، باز هم صحنه احمقانه از آب درمی‌اومد و ربطی به مریل استریپ نداشت. همون‌طور که سکانس قبلش هم به شدت مضحک هست و دینا یه دفعه می‌گه: «وای الی جون، قربونت برم! من حامله هستم، پس بیا سـکـس کنیم!» و به سبک فیلم‌های زرد تین‌ایجری می‌پره در آغوش الی! :دی
در حالی که رابطه الی و دینا توی بازی یه جور دیگه بود و زمانی اتفاق می‌افتاد که جول هنوز نمرده بود و الی هم کم‌کم روابطش با جول داشت بهبود پیدا می‌کرد و کلی امید و آرزو برای آینده داشت.
بعد از شنیدن خبر حامله بودن دینا هم شوکه می‌شد و حتی جمله‌ای می‌گفت که اصلاً جالب نبود و نشون‌دهنده عصبانیتش از این قضیه بود (اونجایی که بهش می‌گفت یه بارِ اضافه هستی). بعدش هم با اینکه به تدریج با این موضوع کنار می‌اومد، ولی همچنان مشخص بود که این قضیه اذیتش می‌کنه و مثلاً وقتی که جسی بهشون اضافه می‌شد، می‌تونستیم حالتی از این احساس منفی الی رو توی چهره‌ش ببینیم.
ولی اینجا فضای کمدی وجود داره و الی می‌گه به زودی بابا می‌شم و دینا هم یه لبخند سـکـسی می‌زنه و ذوق می‌کنه! این بیشتر به مشکل فیلمنامه برمی‌گرده تا نوع بازی‌ها.

تموم شد!

دیگه کار من با این سریال تموم شد! :D

بعد از ۲ اپیزود کودکانه و کودک محور ۳ - ۴ که شاهکار حاج مزین ۱۰ دقیقه آخر اپیزود ۴ بود، دیگه رسما سریال رو دراپ کردم!:D:-&

۱۰ دقیقه آخر اپیزود ۴ چنان کرینج شدم و حالم بهم خورد که شانس آوردم سطل زباله اتاقم کنار بود!:-&:D

واقعا قیافه و واکنش های بلا رمزی رو به زور تحمل میکردم، اما HBO و حاج مزین رسما زدن ترکوندن و یک فیلمنامه افتضاح برا فصل دوم نوشتن که چیزی جز به توهین به یکی از سکسی ترین بازی های تمام عمرم نبود!

View attachment gatabcjfmmvluusygusvtzqiwzkimaoxlasjywdebucwkkhhbkrexnkthxkalqrz.mp4

واکنش بلا رمزی به کم لطفی ها و توهین هاتون

1746702790001.png

===========================
ولی به نظرم مسیری که سریال داره پیش میره اینطور نیست که دراکمن تحت فشار یا اجبار یا اشتباه رفته باشه. سیر تکاملی این کودک دوست داشتنی تو این دو دهه به اینجا رسیده. حالا به نظرتون سریال خیلی تو جاده خاکی و چرته صبر کنید اینترگلکتیک رو ببینید :D

در کل هم اینکه تو هر قسمت بلا رمزی تو اینترنت سیبل میشه و بهش حمله میشه کاملا بازی تو زمین سازنده های سریاله که پشت تمام ضعف ها و خراب کاریاشون پنهان بشن.

کل بحث بازی بلا رمزی یک طرف ، چرا جوری نشون میدن انگار الی داستان شیرین میزنه و همیشه دینا بهش میگه باید چکار کنه یا اینطوری بریم گیر میوفتیم و...... ، الی توی بازی باهوش بود و با صبر و حوصله عمل میکرد ولی اینجا طرف در حد یه کودک 7 ساله تصمیم میگیره .

پ ن : :-w
1000045531.jpg

قیافه و نوع بازی بلا رمزی یه بحثه، مشکلات فیلمنامه یه بحث دیگه. سیستم فیلمسازی The Last of Us این‌طوری نیست که بلا رمزی یه دفعه وسط فیلمبرداری از خودش یه سری جملات فی‌البداهه بگه و کارگردان هم کات نده و اون صحنه وارد نسخه نهایی بشه! :دی
توی اون سکانسی که صحبتش هست، مشکل اصلی به فیلمنامه برمی‌گرده نه سطح بازی‌ها. یعنی اگه مریل استریپ رو هم می‌آوردن و توی فیلمنامه نوشته شده بود: «الی ذوق‌زده می‌شود و می‌گوید قراره بابا بشم»، باز هم صحنه احمقانه از آب درمی‌اومد و ربطی به مریل استریپ نداشت. همون‌طور که سکانس قبلش هم به شدت مضحک هست و دینا یه دفعه می‌گه: «وای الی جون، قربونت برم! من حامله هستم، پس بیا سـکـس کنیم!» و به سبک فیلم‌های زرد تین‌ایجری می‌پره در آغوش الی! :دی
در حالی که رابطه الی و دینا توی بازی یه جور دیگه بود و زمانی اتفاق می‌افتاد که جول هنوز نمرده بود و الی هم کم‌کم روابطش با جول داشت بهبود پیدا می‌کرد و کلی امید و آرزو برای آینده داشت.
بعد از شنیدن خبر حامله بودن دینا هم شوکه می‌شد و حتی جمله‌ای می‌گفت که اصلاً جالب نبود و نشون‌دهنده عصبانیتش از این قضیه بود (اونجایی که بهش می‌گفت یه بارِ اضافه هستی). بعدش هم با اینکه به تدریج با این موضوع کنار می‌اومد، ولی همچنان مشخص بود که این قضیه اذیتش می‌کنه و مثلاً وقتی که جسی بهشون اضافه می‌شد، می‌تونستیم حالتی از این احساس منفی الی رو توی چهره‌ش ببینیم.
ولی اینجا فضای کمدی وجود داره و الی می‌گه به زودی بابا می‌شم و دینا هم یه لبخند سـکـسی می‌زنه و ذوق می‌کنه! این بیشتر به مشکل فیلمنامه برمی‌گرده تا نوع بازی‌ها.
سناریو که اصلا بریز دور، ... من منظورم این بود که اگه مو به مو عین بازی پیدا کنند اون تیکه رو بازم نمیتونم با این چهره و این سطح بازیگری تصور کنم ... یه چیزی بدتر از اون بخشی میشه که الی داشت هوار میکشید که من مصونم ... فاز مازین هم از گذاشتن همچین بخش های و نابود کردن کارکتر الی رو نفهمیدم .. تمام تغییرات فقط و فقط این حس رو بهم میده که آقای مازین یه تلاش نافرجام و فاجعه بار کرده که اسم و امضای خودش رو بزاره پای یکی از شاهکار های عالم سرگرمی ... که خوب ..د

• Like
Reactions: Dinosaur
یه جورایی دچار خود آزاری شدم و نمیدونم چرا فصل دوم رو ادامه میدم.
این چه وضعیتی هست که ساختن. حتی همون قسمت اول هم خیلی از دینا خوشم نیومد زیادی سر خوش میزد و لباس تر و تمیز پوشیده بود. ولی گفتم شاید یکم درست بشه و این آغاز طوفان هست و سریال نشون بده که چطوری شاهد افسردگی و اضطرابش خواهیم بود.
اما در عوض یه داستان تینیجری شده که دم به دقیقه میگن و میخندن و دیالوگ های ضعیفه که از در و دیوار میباره.
من هنوزم نمیتونم نسخه دوم رو دوباره برم بس که تلخ و غم انگیز هست. الی اینقدر افسرده است که اصلا حرف نمیزنه و خنده که اصلا. دچار فروپاشی شدید شده و انتقام تنها راه فرار از این وضعیته.
بازی بازیگرا بجز ایزاک همه تو دیوار بودن. ایزاک رو خیلی خوب در اوردن و اون بخش واقعا چیزی بود که از سریال انتظار داشم.

مث اینکه فقط منم حس نمیکنم سریال بدی باشه، شاید چون زیاد اهمیت نمیدم و بنظرم اصل کار بازی هست. نویسندگی tlou برا مدیوم گیم یه چیز خاص و بالایی بود ولی تو مدیوم سریال که خب انقد شاهکار داریم این مقابلشون یه شوخی پاپکورنی بیشتر نیست.

در کل حس نمیکنم سطح کار زیاد فرقی با فصل اول بکنه، یه اقتباس خوب از گیم هست. اونایی هم که بد میگن چون همشون تو ذهنشون با گیم مقایسه میکنن ( این چرا قیافش اینطوریه، چرا خیلی افسرده نیست چرا تو سینما اینجوری برخورد کرد و...) به عنوان یه اثر جدا بهش نگاه کنید تا لذتش ر ببرید اونقدری ک فک میکنید جدی نیس قضیه :D

پ.ن: اقتباس خوب بودن به این معنی نیست که مو به مو مثل کار اصلی باشه، همین که درون خودش یه انسجامی داشته باشه کافیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or