سریال The Last of Us

آقا من نمیخوام تعیین تکلیف کنم یا نصیحت کنم ولی وجدانا چرا میبینید که بعدش هم خاطره بازیش تو ذهنتون خراب شه هم اعصابتون خورد شه؟ :D
یعنی اگه واقعا کسایی که خوششون نمیاد از سریال، نه میدیدنش نه دربارش تو اینترنت حرف میزدن به فصل دومم نمیرسید چه برسه فصل 3 و 4 تایید شه. مثل انیمه DMC که فکر کنم کلا به لطف هیتراش بازدید گرفت و فصل بعدیش چراغ سبز گرفت وگرنه هیشکی ندیده بودش.

من در دفاع از سریال اینو نمیگم که منظورم این باشه آقا حال نمیکنی نبین و این حرفا. من خودمم حتی یه تریلر از فصل دومش ندیدم انقدر بدم میاد :D
من یک قسمتش هم تا حالا ندیدم
کلا برای لذت بردن از هر ریمیک و هر اقتباسی باید فن اثر اورجینال نباشی چه یه سریال مثل لست چه ریمیک بازی مثل اویل ۴ چون تمام این آثار برای افراد جدید و کلا جامعه متفاوتی ساخته میشن و طرفدار اثر اورجینال که با اون اثر زندگی کرده وقتی میبینه چطوری ریدن تو اثر مورد علاقش قطعا عصبی میشه

آقا من نمیخوام تعیین تکلیف کنم یا نصیحت کنم ولی وجدانا چرا میبینید که بعدش هم خاطره بازیش تو ذهنتون خراب شه هم اعصابتون خورد شه؟ :D
یعنی اگه واقعا کسایی که خوششون نمیاد از سریال، نه میدیدنش نه دربارش تو اینترنت حرف میزدن به فصل دومم نمیرسید چه برسه فصل 3 و 4 تایید شه. مثل انیمه DMC که فکر کنم کلا به لطف هیتراش بازدید گرفت و فصل بعدیش چراغ سبز گرفت وگرنه هیشکی ندیده بودش.

من در دفاع از سریال اینو نمیگم که منظورم این باشه آقا حال نمیکنی نبین و این حرفا. من خودمم حتی یه تریلر از فصل دومش ندیدم انقدر بدم میاد :D
این DMC رو خدایی ما گول خوردیم، وگرنه من خودم میدونستم این افتضاح رو درست کردن هیچوقت نمیدیدم.
حداقلش اینکه فصل دوم رو هرگز و هرگز نخواهم دید با اینکه میدونم چند تا کرکتر رو الان لگبت کردن.:))

انقد از سریال ایراد گرفتید یکم از نکات مثبتش هم بگید. اولا از همه واقعا از انتخابjeffrey wright به عنوان نقش آیزاک خوشحال شدم واقعا بازیشو تو وست ورلد دوست داشتم بعد از اون اینکه سریال به بک استوری ایزاکم می پردازه و صرفا دو خط دیالوگ نداره‌ جای تحسین داره.

حالا معلوم میشه پدرو پاسکال و جول چقدر بار سریال رو به دوششون میکشیدن و الان بعد از رفتنش چقد سخته سریال بتونه اون استانداردهای بی نظیرش رو حفظ کنه . البته تو بازی هم همینطور بود و بنظرم دلست پارت اول خیلی بهتر از پارت دوم بود ولی خب بازی یکم قضیه اش فرق میکرد و افولش تا این حد نبود و دلیلش هم اینه که اون گیم پلی داشت و دستشون باز بود تو خیلی از مسایل و اینکه کارکترها خیلی پخته تر بودن ، تو قسمت ۳-۴ عملا حس دیدن یک سریال کودک و نوجوان بهم دست داد .
نمره من به اپیزود ها
یک : ۹/۱۰
دو : ۱۰/۱۰
۳: ۵/۱۰
۴ : ۷/۱۰

خدایی هرچقدر دینا توی بازی مافوق افتضاح بود، اینجا چقدر بازیگرش این نقش رو خوب درآورده.
هم این و هم ابی از ورژن گیم بسیار بهتر هستند.
الی که واقعا نیازی به گفتن نیست...:دی

نه ببین داستان بازی پر از اشکال و حفره و سوراخ بوده. در نتیجه این تغییرات رو تو سریال اعمال کردن. :D

.
Both things can be true at the same time
:دی

هم این و هم ابی از ورژن گیم بسیار بهتر هستند.

اتفاقا دینا توی بازی همون چیزی بود که باید باشه
ابی هم همینطور

سریال زده جاده خاکی

الان من متوجه میشم اونایی که میگفتن قیافه الی اخرین چیزیه که باید گیر بدین یعنی چی
موافقم الان قیافه الی مطرح نیست دیگه چون کاملا شخصیت پردازی این دختر رو زدن جاده خاکی

الی یک تار پشم جول رو به دینا نمیداد
اما توی سریال انگار بر عکسه : دی

من دقیقا با همین دیدگاه هنوز فیلم انچارتد رو ندیدم :D از اون یارو بازیگره که نقش نیتن رو بهش دادن اصلا خوشم نمیاد، جالبه از وقتی فیلمش اومده حداقل 4-5 بار شایدم بیشتر انچارتد 1 2 4 رو تموم کردم کامل :D فکر کن فقط همین 3 4 سال اخیر دیگه از نسل هفت ببین چند بار تمومشون کردم (3 هم تو لیست هست ولی هنوز فرصت نشده برای بار Nام برم سراغش، اسپیدران ریمسترش مثلا مونده و این جور چیز ها...)

دیگه تا وقتی زنده هستم هم فیلم انچارتد رو نمیبینم :D

حالا بعد زنده بودن و مردن و اون دنیا رو دیگه نمیدونم، چون یهو دیدی به عنوان عذاب الهی و مجازات گناهان، بعد مرگ و اون دنیا، فیلم انچارتد با اون یارو بازیگره رو به صورت ابدی برام پخش کردن :)) : ))))))))))))))))))))))))

شما زن ستیزید! همه خوشگل نیستن!
رمزی بازیش خوبه اینکه قیافه ش سلیقه ت نیست مشکل توئه!
این شما و این هم یکی از اکت های فوق العاده بلارمزی،
تبدیل شخصیت پردازی و دنیای دارک بازی به تم تینیجری سریال های CW
View attachment VID_20250506_101221_813.mp4

این شما و این هم یکی از اکت های فوق العاده بلارمزی،
تبدیل شخصیت پردازی و دنیای دارک بازی به تم تینیجری سریال های CW
همواره یک سخن بزرگان رو نباید فراموش کنیم...

ما از بی شمار بازیگر تست گرفتیم...تنها کسی که تو دنیا می تونست از پس نقش الی بر بیاد، بلارمزی بود!!!!!!!!

همواره یک سخن بزرگان رو نباید فراموش کنیم...

ما از بی شمار بازیگر تست گرفتیم...تنها کسی که تو دنیا می تونست از پس نقش الی بر بیاد، بلارمزی بود!!!!!!!!
اگه بلا رمزی نبود، سریال ساخته نمیشد 😕

اونوقت چی قرار بوده باشه؟ کرکتر نچسب بودن؟:دی
اره
به نظرم گیمر باید از دینا هم خوشش نیاد که هم دست و پا گیر بود و هم جلوی الی رو میگرفت که نره برای انتقام جول
از اول همدم الی شده بود دیگه به جای جول
به نظرم باید کلا کرکتر نچسبی میبود

اما توی سریال شیطون بلا شده و از الی هم دوست داشتنی تر که فایده نداره :D

• Like
Reactions: Nameless King

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or