سریال The Last of Us

حیف شد من خیلی امید داشتم به فصل دوم ، ولی خب دیدگاه سازنده ها و hbo ساخت یه اثر سیف و سرگرم کننده و حفظ بیننده ها بوده ...

اما از یه طرف هم خوشحالم که باز هم مثل ده بار دیگه ، تیر یه عده به سنگ خورد

• Like
Reactions: IMANOKA
🔴 بلا رمزی 21 ساله، بازیگر نقش الی در سریال The Last of Us از بستن شبکه‌‌های اجتماعی خود در Reddit و X (توییتر سابق) به‌خاطر حجم بالای انتقادهای طرفداران ناراضی که باعث آزار و اذیت او شده بودن خبر داد!

🔺 رمزی به هالیوود ریپورتر گفت، می‌دانسته که روزی خودش را از شبکه‌های اجتماعی حذف می‌کند و از اول هم نمی‌خواسته آن‌ها را داشته باشد و معتقده که حالا با بستن حساب ایکس و رددیتش، اوضاع روبراه خواهد شد. همچنین رمزی به نکته جالبی اشاره کرده و گفته، زمانی‌که این نقش را پذیرفت کاملا آگاه بود که چهره‌اش هیچ شباهتی به الی بازی ندارد!

• Smile
  • Like
Reactions: IMANOKA and Shiriin
🔴 بلا رمزی 21 ساله، بازیگر نقش الی در سریال The Last of Us از بستن شبکه‌‌های اجتماعی خود در Reddit و X (توییتر سابق) به‌خاطر حجم بالای انتقادهای طرفداران ناراضی که باعث آزار و اذیت او شده بودن خبر داد!

🔺 رمزی به هالیوود ریپورتر گفت، می‌دانسته که روزی خودش را از شبکه‌های اجتماعی حذف می‌کند و از اول هم نمی‌خواسته آن‌ها را داشته باشد و معتقده که حالا با بستن حساب ایکس و رددیتش، اوضاع روبراه خواهد شد. همچنین رمزی به نکته جالبی اشاره کرده و گفته، زمانی‌که این نقش را پذیرفت کاملا آگاه بود که چهره‌اش هیچ شباهتی به الی بازی ندارد!
همین دیگه. یه فیلم مثل سفید برفی انقدر از همه لحاظ افتضاح میشه و کلی شکست و مصیبت میشه یکی مثل این که شاید از لحاظ کیفی قابل قبول باشه ولی نمیشه بی خیال کج فهمی و دهن کجی سازنده ها شد

قسمت سوم به شکل عجیبی بده :D حقیقتا این مزین رو باید پرت کنن بیرون. مشخصه هیچ درک درستی ازون محیط نداره.
اونجا که بازی کردن بچه‌ها تو زمین بیس‌بال رو نشون داد من اینقدر برام عجیب بود فکر کردم فلش‌بک زدن به دوران قبل شیوع.
فصل یک سریال هم در حد بازی نبود ولی از نظر کیفی یه حد مناسبی رو رعایت می‌کرد و دیدنش لذت‌بخش بود ولی اختلاف فصل دوم از نظر کیفی با بازی وحشتناکه و زدن ترکوندن همه‌چیو. خدا از سر تقصیرات مزین و HBO نگذره با این درک داغونشون از منبع اقتباس. من مشکلی با تغییر ندارم اصلا ولی تغییری که اینا میدن به داستان واقعا صدمه می‌زنه.

اپیزود 3 این فصل هم مثل فصل 1 واقعاً بد بود....تامی که اصلاً به هیچ جاش نیست داداشش کشتن! الی هم همون الی بچه پارت یکه هنوز و هیچ خشمی توش نیست، انگار فقط برای رفع تکلیف داره میره سراغشون! فعلاً من فقط با دینا حال می کنم :D

قسمت سه واقعا بد بود و قضیه فقط بازی بلا رمزی هم نیست کلا بد بود !
فصل دوم بنظرم افت قابل توجهی به نسبت فصل اول داشته
البته انصافا نمیشه که همه قسمتهای یه فصل 8 به بالا باشه.
یه فراز و فرودی لازمه.
حالا نه اینکه از عمد بخوان ضعیف بسازن ولی برای رسیدن به پایان نفس‌گیرِ احتمالی باید مقدمه چینی هم داشت.
بقولی یه چیزهایی رو کاشت که اون موقع برداشت کرد.
ما اگه بازیهاش رو تجربه نکرده بودیم الان خیلی نظراتمون متفاوت تر میبود.

غیر از این بازی رو دو فصلش کردن و این طبیعیه که کمی هوا هم قاطیش بشه.

من با اقتباسِ مدیوم‌های مختلف از همدیگه اصلا مشکلی ندارم؛ ولی همیشه از خودم این سوال رو مطرح می‌کردم که اقتباس آثار سینمایی و تلویزیونی از بازی‌ها، تا چه اندازه می‌تونه برای اون فرنچایز مفید باشه و به طور کلی تا چه اندازه این کار ضرورت داره؟!

برای پاسخ به سوال بالا، همیشه تردید داشتم؛ چون غالبِ این آثار اقتباسی، توسط تیم‌های تولید درجه 2 و کارگردان‌ها و فیلم‌نامه نویس‌های ضعیف ساخته می‌شد! ولی هدایت پروژه سریالی TLoU توسط غولی مثل HBO و شو رانر کاربلدی مثل Craig Mazin، تا حد زیادی مطمئنم کرده بود که بالاخره به جواب این سوال می‌رسم. سریال TLoU، اصلا اثر بدی نیست، حتی در مواردی میشه گفت محصول باکیفیتیه؛ ولی سوال این جاست که چه آورده‌ای برای مدیوم سینما-تلویزیون داشته؟! چه کار جدیدی در قالب این مدیوم کرده که آثار تلویزیونی قبلی انجام ندادن؟! این در حالیه که TLoU در قالب مدیوم ویدیوگیم، نه تنها یک اثر به شدت با کیفیت و درجه یکه، بلکه از مهم‌ترین و ساختارشکنانه‌ترین بازی‌های تمام ادوارِ تاریخ این صنعته!! این هسته داستانی TLoU نیست که اون رو متفاوت میکنه، بلکه روایت بی‌نقص و در هم تنیده‌اش هست که اون رو به چنین اثر مهمی تبدیل کرده! TLoU از اساس برای مدیوم ویدیوگیم ساخته شده و برای روایت خودش از ابزارهای ویدیوگیم بهره برده، به همین دلیل، تاثیر شگرف و عمیقی که روی منِ گیمر گذاشته، برای مخاطبینِ صرفِ سریال خیلی قابل درک نیست. یادمه خودِ دراکمن هم قبلاً در جایی گفته بود که یک داستان خوب، لزوماً یک داستان پیچیده و متفاوت نیست بلکه داستانی خوبه که به شکلی زیبا و اثرگذار روایت بشه. برای همینه که وقتی TLoU از مدیوم گیم به مدیوم TV Show به اصطلاح دچار Conversion میشه، با اُفت کیفیت همراهه؛ حتی تغییراتی که سازندگان سریال اِعمال می‌کنن، نمی‌تونه نقایص و ضعف‌هاش رو نسبت به بازی جبران کنه.

شاید عده‌ای بگن که این قبیل آثار سینمایی و تلویزیونیِ اقتباس شده از ویدیوگیم، می‌تونه مخاطب جدید به مخاطبین مثلاً PlayStation اضافه بکنه! اجازه بدید قبول نکنم! تعارف که نداریم؛ شما در همون سال‌های اولیه کودکی و نوجوانی متوجه میشید که به ویدیوگیم علاقه دارید یا نه! یعنی حتی اگر تا 30 سالگی هم فرصت بازی کردن به طور جدی پیدا نکرده باشید، ولی ته دلتون، خودتون رو علاقه‌مند به ویدیوگیم میدونید و با امثالِ TLoU حداقل از طریق مجلات و وبسایت‌ها آشنا هستید. من فکر نمی‌کنم که یک TV Show، کسی رو گیمر کنه! حداقل از دوستان، اقوام و آشنایان غیر گیمری که باهاشون در ارتباطم و سریال رو دوست داشتن، هنوز کسی بهم نگفته که می‌خواد بازی TLoU رو هم تجربه کنه!

این وسط همچنان پاسخ همیشگی و کلیشه‌ای رو می‌تونیم مطرح کنیم و اون هم سودآوری اقتصادی برای سونی هست که خب خوشبختانه به خاطر باکیفیت بودن سریال، این سودآوری احتمالا تا پایان، تداوم داشته باشه و این چیز خیلی خوبیه. اَبَر کمپانی‌ها باید بتونن پول دربیارن و چه خوب که این پول درآوردن با ساخت یک سریال خوب اتفاق بیفته؛ ولی همچنان باور دارم که این اقتباس هم مثل بقیه اقتباس‌ها، هیچ آورده ویژه‌ای برای مدیوم سریال‌های تلویزیونی نداشته!

من فکر نمی‌کنم که یک TV Show، کسی رو گیمر کنه! حداقل از دوستان، اقوام و آشنایان غیر گیمری که باهاشون در ارتباطم و سریال رو دوست داشتن، هنوز کسی بهم نگفته که می‌خواد بازی TLoU رو هم تجربه کنه!
حتما همینطوره ولی احتمالا این فرض رو گرفتی که انگاری کل گیمرها تلو رو بازی کردن.
کسانی که هجوم میارن سمت بازیی که سریالش درحالش پخشه همین گیمرها هستن و نه الزاما کسی که اصلا گیمر نیست.

مثل اتفاقی که برای ویچر 3 یا فالوت و... هم افتاد.
گیمرهای بیشتری بعد سریال خواستن اونها رو بازی کنن و خب فروش بازیها یه دفعه جهش چشمگیری کرد.
در آخر ناشرها هم از سریال درآمدزایی کردن و هم از بازی.

این وسط همچنان پاسخ همیشگی و کلیشه‌ای رو می‌تونیم مطرح کنیم و اون هم سودآوری اقتصادی برای سونی هست که خب خوشبختانه به خاطر باکیفیت بودن سریال، این سودآوری احتمالا تا پایان، تداوم داشته باشه و این چیز خیلی خوبیه. اَبَر کمپانی‌ها باید بتونن پول دربیارن و چه خوب که این پول درآوردن با ساخت یک سریال خوب اتفاق بیفته؛ ولی همچنان باور دارم که این اقتباس هم مثل بقیه اقتباس‌ها، هیچ آورده ویژه‌ای برای مدیوم سریال‌های تلویزیونی نداشته!
منظورت اینه که باید از دل Tlou یه سریال در میاوردن که یه انقلابی تو صنعت تلویزیون ایجاد کنه؟
به نظر من خود دراکمن/استرلی و حتی خود بازی همچین ادعایی رو تو صنعت گیم ندارن که برگردان تلویزیونیش بخواد تو یه پلتفرم دیگه این مورد رو رقم بزنه.

باید چه آورد ویژه ای داشته باشه به جز جذب بیننده میلیونی ، تایید فصلهای بعدی ، تبلیغات ، محصولات جانبی و همینطور حق پخش تلویزیونی برای سونی/پلی استیشن ؟
از این طرف فروش بازیها هم چندمیلیون میره روش که باقی گیمرهایی که تا حالا فقط ناظر بودن میرن و بازیها رو میخرن.
خب دارن کار اقتصادی انجام میدن ، خیلی نباید پیچیدش کرد.

حتما یکی میتونه بگه که عمق داستانی/روایت و شخصیت پردازیهای این مجموعه برای ویدئو گیم یکی از چندتا خوبهای دورانه.
ولی حتما نباید سریالش هم اینطور باشه.
همونطور که بعضی وقتها بهترین رمانها (تاریخی، فانتزی، علمی تخیلی و...) با اینکه براشون تلاش هم میشه اما برگردان تلویزیونی/سینمایی در حد خودشون نمیتونن بگیرن.
دیگه تلو که جای خود داره.

با این حال به نظرم بارها موفق تر از تعداد زیادی از آثار اقتباسی تلویزیونی که منابع اصلی به مراتب مهمتر ، پرطرفدار و بلوغ یافته تری هم داشتن بوده.

تو این تاپیک میای همه عین پیرزن‌ها دارن غر میزنن فقط :دی
یعنی اون انرژی که طرف صرف میکنه با اینکه از قیافه بازیگره متنفره هر قسمت از سریال رو میبینه و بعد با تمام وجود و خشم دوباره میاد اینجا از قیافه بازیگره غر میزنه :دی بابا ول کن نبینین سریال رو خوب مجبور که نیستید. هربار اینجا کامنت میدن که "همه" دنیا بدشون میاد بعد میرم r/television اینقدر غر نمیزنن که تاپیک "مخصوص" خود TLOU اینجوریه.
سریال از لحاظ داستانی چند لول از بازی بالاتره و واقعا دم نیل دراکمن و مزین گرم حداقل یک اثر با کیفیت زامپی آخرالزمانی میبینیم

تو این تاپیک میای همه عین پیرزن‌ها دارن غر میزنن فقط :دی
یعنی اون انرژی که طرف صرف میکنه با اینکه از قیافه بازیگره متنفره هر قسمت از سریال رو میبینه و بعد با تمام وجود و خشم دوباره میاد اینجا از قیافه بازیگره غر میزنه :دی بابا ول کن نبینین سریال رو خوب مجبور که نیستید. هربار اینجا کامنت میدن که "همه" دنیا بدشون میاد بعد میرم r/television اینقدر غر نمیزنن که تاپیک "مخصوص" خود TLOU اینجوریه.
سریال از لحاظ داستانی چند لول از بازی بالاتره و واقعا دم نیل دراکمن و مزین گرم حداقل یک اثر با کیفیت زامپی آخرالزمانی میبینیم
دستخوش که واقعا حرف دل مارو زدی

از اولین پست تاپیک غر زده شده تا آخرین پستش! از اینکه چرا ساخته بشه اصلا عنوانی از روی بازیش، موفق نمیشه، مثل آنچارتد و مکس پین با کله میخوره زمین بگیر تاااا چرا بازیگر اینجوریه اونجوریه، چرا این قسمت سکانس گی داشت چرا مثل بازی مستقیم نرفتن سراغ ابی، اصلا توجیه ساخت چی بوده همه گیمرهای دنیا اینو بازی کردن دیگه کسی نمونده بیاد تشویق بشه بازیو بخره و برو تا آخر!

سر خود بازی هم همین بود. چرا جول کشتن؟! بابا تو کلا 25 ساعت سر جمع با کات سین ها بازیو انجام دادی مگه چقدر احساس همزاد پنداری کردی با جول که از مرگش این همه ناراحتی؟ نیتین دریک اول قسمت پنجم مثلا بکشن آره خیلی ستمه ولی این؟ مرگ آرتور مورگان بعد 60 ساعت گیم پلی آدمو ناراحت میکنه و حق داری بد و بیراه بگی...

چرا الی آخرش ابی رو بخشید باید تیکه تیکه ش می‌کرد! تو خودتو بزار جای ابی، یکی بیاد باباتو بکشه اسلحه و موقعیتش رو داشته باشی از زندگی ساقطش نمیکنی؟ میکنی دیگه، هرکی بگه نه من دنبال زندگی خودم میرم دروغ گفته.

خلاصه که ببینید و لذت ببرید یا نبینید و غر نزنید. هر چند که هدف سازنده از قسمت دوم بازی واقعا همین جنجال ها بوده و سریال هم همینطوری روندش پیش رفته ولی خب اونجوری که همه میگن نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or