سریال The Last of Us

خوب اپیزود سوم رو دیدم ، نظر کلی ـم نسبت به پارت دوم بازی رو اینجا گفتم اما در مورد سریال نظرم متفاوت ـه ، توی بازی پلیر کنترل کرکتر قابل بازی رو در دست میگیره و اگر داستان و خصوصا روایت داستان درست پیش بره احساسات اون کرکتر هم با خودش شاید خویشتن داری کنه که بر میگردیم به مشکل اصلی پارت دوم بازی که بار ها و بار ها در موردش بحث شده و کاری بهش ندارم اما توی سریال بیننده تماشاچی یک سری اتفاقات هست و میتونه احساسات مختلف هر کرکتر رو درک کنه ؛ برای همین به نظرم اون مشکل اصلی که با بازی داشتیم رو توی سریال نداریم ، این نظر رو میذاریم چون از دیدم اپیزود سوم قوی ترین و بهترین اپیزود این سیزن بود تا بدینجا (اپیزود اول از دیدم خیلی شلخته بود و اپیزود دوم هم تغییرات ـش رو نسبت به بازی مثلا اتفاقات جکسون رو می پسندم و جلوه های ویژه و اکشن ـش هم به نظرم تراز اول بود و عالی اما برای من زیادی شلوغ بود ، اپیزود سوم اون هیاهو درونی در عین حال سکوت بیرونی رو به همراه داشت که منو یاد سریال های Breaking Bad و Better Call Saul انداخت که خوب برای خیلی قابل احترام ـن) ، در مورد بازیگری هم شخصا فکر میکنم مشکل اصلی انتخاب بازیگری نبود بلکه گریم ناموفق اون ها بوده بالاخره وقتی از یک کرکتر اقتباس صورت میگیره Physical & Facial Features اون شخصیت باید مورد نظر قرار بگیره (برای مثال مدل موی گرالت در بازی و سریال با اینکه دو بازیگر در این نقش بازی کردند ، هر چند که گفتند اقتباس از بازی نبوده و از کتاب ها بوده) ، نمیشه فردا روزی سریال اقتباسی GOW رو بسازند و کرکرتری رو توی سریال نمو بدن که شبیه کریتوس از نظر ظاهری نباشه ، فقط یه زخم ابرو و تتوی ساعد ویژگی ظاهری الی نبوده ، مدل مو ، مدل پوشش ، گریم ، ابرو و کک های روی صورت و کلی چیز دیگه میتونست تیم سازنده انجام بده که اون کرکتر در بیاد تو سریال که وقتی میبینیمش بفهمیم کیه که این موارد ربطی به بازیگر نداره و سازنده باید رعایت میکرد و یه مورد دیگه هم به نظرم از نظر فیزیکی هم الی و هم دینا هنوز تینیجر ـن و اون بلوغ داخل بازی رو ندارن و چه زیبا و به جا بود Soundtrack تیتراژ این اپیزود که همه اسمشو میدونن The Path (A New Beginning) ، اما در نهایت و کل بگم که دیالوگ تامی در ابتدای این اپیزود به جول برای من حکم رستگاری جول بود چیزی که توی بازی فقدان ـش حس میشد : Give Sarah my love
:x

یه جوری سریال جذاب نیست که هنوز نرفتم اپیزود جدیدو ببینم
فک کنم بخاطر اینه که اتفاقات رو به طور کلی میدونم و اصلا تقریبا هیچ صحنه ای نیست که بخوام دوباره ببینم مگه اکشن خاصی باشه احتمالا خودشونم همین فکرو میکنن که مجبور شدن اکشن ارباب حلقه ای بچپونن بلکه داستان از bleakی دربیاد که دریغ
بلا رمزی هم فصل قبل به عنوان بچه جواب بود کلا بانمکه من با خودش مشکلی ندارم ولی به عنوان الی‌ای که من دوس دارم باحال نیست
البته دراپ نمیکنم مطمئنم سوپرایز خاص سریال بازم دارن و ممکنه باحالم باشه ولی دیگه بهش شور خاصی ندارم برم سریع ببینم

بجاش دیشب اتفاقی متوجه شدم بلک میرور فصل جدید داده الان منتظرم فرصت بشه اونو ببینم
البته نقد و کلا بازخورداشو اصلا خبر ندارم فقط سر فصل قبلش که باحال بود

من دیگه هیچ حرفی نمیزنم واکنش ها همیشه یکی هست و انقدر جواب ها عجیب و بی حساب هست که گاهی فکر میکنم سر کارم دارن میذارن. مثلا دوستی حضرت عیسی و موسی رو مثال زده بود که هر فیلم چهره خاصی داره. آخه مگه چهره واقعی حضرت عیسی و موسی و محمد رو کسی دیده که بخواد اعتراض کنه شبیه چهره اصلی نیست.
در آخر همه میگن شما نبین یا این همه بیننده داره اول مردم حق انتخاب ندارن دوما یه سری هم مثل خود شما هر چی بهشون بدن راضی هستند.

انیمه شهر اشباح پیغام خاص داشت که توی این دوره زمونه هر روز دارم میبینم. اونجایی که جادوگر اسم چیهیرو رو عوض کرد به سن. و هاکو به چیهیرو گفت اسمت رو جایی بنویس اگه زمان بگذره و اسمت یادت بره هیچوقت نمیتونی به خونه برگردی و همیشه اینجا گرفتار میشی. یوبابا از این راه برای کنترل بقیه استفاده میکنه. حالا چه ربطی به این حرفا و بقیه داره خودتون ربطش رو پیدا کنید

سلام من بشخصه با بلا رمزی تو سیزن یک مسئله ای نداشتم و از سریال لذت بردم، اما توی این اپیزود سه که ایشون نقش اصلی رو داشت و خبری از جوئل نبود همه چی متفاوت بود، انگار تا بحال بار سریال روی دوش پدرو پاسکال بود. نمیدونم تاثیر این تاپیک و کامنت ها هست یا خیر، اما نمیشد ارتباط گرفت با الی اپیزود 3.

من دیگه هیچ حرفی نمیزنم واکنش ها همیشه یکی هست و انقدر جواب ها عجیب و بی حساب هست که گاهی فکر میکنم سر کارم دارن میذارن. مثلا دوستی حضرت عیسی و موسی رو مثال زده بود که هر فیلم چهره خاصی داره. آخه مگه چهره واقعی حضرت عیسی و موسی و محمد رو کسی دیده که بخواد اعتراض کنه شبیه چهره اصلی نیست.
اینو واقعا یکی گفته؟ خیلی جواب بامزه ایه:D :D
این اشخاص اصن چهره ثابتی ندارن در مقایسه با الی که همه چهرشو میدونن

+

البته به نظرم حتی گیمرهایی که با سریال مشکل دارن هم باید از موفقیتش خوشحال باشن، دلیلشم اینه که بهرحال باعث رونق این ip ، درامد زایی برای سونی و در نهایت گسترش صنعت بازی شده و برآیند کلیش مثبته و باید ازش حمایت کرد در هر حال\m/

تو نت هم بچرخین کسایی که تا حالا بازی رو انجام ندادن و فقط به وسیله سریال با دنیای tlou و الی آشنا شدن، با قیافه سریالیش مشکلی ندارن و این دو دستگی(که یه عده خوششون میاد از قیافه الی تو سریال یه عده حال نمی کنن) اکثرا بین کسایی هست که بازی رو قبلش انجام دادن.
در نتیجه چون طیف اول تعدادشون به مراتب بیشتره و با سریالم حال کردن، سریال تونسته به موفقیت های خوبی برسه.

سلام من بشخصه با بلا رمزی تو سیزن یک مسئله ای نداشتم و از سریال لذت بردم، اما توی این اپیزود سه که ایشون نقش اصلی رو داشت و خبری از جوئل نبود همه چی متفاوت بود، انگار تا بحال بار سریال روی دوش پدرو پاسکال بود. نمیدونم تاثیر این تاپیک و کامنت ها هست یا خیر، اما نمیشد ارتباط گرفت با الی اپیزود 3.
تو بازیشم کم و بیش همین قضیه بود.
درست هدف نویسنده و صاحب اثر این بود که الی قهرمان و نقش اصلی دنیای tlou باشه، ولی از بس جویل عالی از آب دراومده بود، سوای بحث های حاشیه ایش برای خیلی ها قهرمان اصلی همون جویل بود و بعد فقدانش خیلیا نتونستن اون جور که باید و شاید حال کنن با بازی

.

آخرین ویرایش:

من هم با همسرم این سریال رو میبینم که از داستان بازی بی خبر هست، بعد از کشته شدن جویل چنان نفرتی از ابی پیدا کرد که نگو و نپرس، میگفت فقط به من بگو این ابی تهش میمیره یا نه :D

من هم با همسرم این سریال رو میبینم که از داستان بازی بی خبر هست، بعد از کشته شدن جویل چنان نفرتی از ابی پیدا کرد که نگو و نپرس، میگفت فقط به من بگو این ابی تهش میمیره یا نه :D
برا من چی وسط GoT دیدنمون بهش میگم بیا اینو ببینیم ، میگه چه فایده جوئل ش اونطوری میشه🙄 (بازی ش رو کنار من کامل دیده داستان رو کامل میدونه :دی )

موفقیت این سریال فقط باعث میشه سونی متوجه بشه اگه بخواد حتی یه تیکه گوشت دیستورت شده(یا همون بلا رمزی) رو هم میتونه به عنوان قهرمان و بزن بهادر و محبوب قلبهای جهانیان جا بزنه حالا خر بیارو باقالی بار کن
اونوقت دیگه تمام ژانرها یه مقدار بادی هارر هم قاطی دارن کما اینکه الانم تا حدودی اینطوریه
دخترا تو هنرهای نمایشی باید مث بازیهای کوجیما جوری باشن که انگار میکل آنجلو تراشیده تشون
البته این ترجیح شخصی منه از فیلسوفای زیبایی شناسی و هنر استخاره نگرفتم
واقعا اینهمه درک و همراهی و مهر و محبت نسبت به ابر کمپانیهایی که ما آدمای معمولی رو تو ماتریکس گیر انداختن و فقط به چشم منبع تغذیه بهمون نگاه میکنن هم پدیده‌ایه تو بازیسنتر
در مورد نظرت که میگی دخترها همیشه تو هنرهای نمایشی باید چطوری باشن نظری ندارم جز اینکه بشدت مخالفم و بیهودس ادامه بحث تو این حوزه.
در مورد سریال هم من طرفداری بی چون و چرا از چیزی نکردم. فقط میگم در کنار ایراداتش موفقیت هاشم باید دید(مخصوصا وقتی به نفع صنعت بازیه)

کلا ماها عادت داریم یا از یه چیزی متنفر بشیم و هر کی ازش تعریف کرد رو بکوبیم و یا عاشق یه چیزی بشیم و باز اگر کسی ازش بدش اومد باز بکوبیمش. نگاه بینا بین به هیچ چیز نداریم :D

.​

البته به نظرم حتی گیمرهایی که با سریال مشکل دارن هم باید از موفقیتش خوشحال باشن، دلیلشم اینه که بهرحال باعث رونق این ip ، درامد زایی برای سونی و در نهایت گسترش صنعت بازی شده و برآیند کلیش مثبته و باید ازش حمایت کرد در هر حال\m/

تو نت هم بچرخین کسایی که تا حالا بازی رو انجام ندادن و فقط به وسیله سریال با دنیای tlou و الی آشنا شدن، با قیافه سریالیش مشکلی ندارن و این دو دستگی(که یه عده خوششون میاد از قیافه الی تو سریال یه عده حال نمی کنن) اکثرا بین کسایی هست که بازی رو قبلش انجام دادن.
در نتیجه چون طیف اول تعدادشون به مراتب بیشتره و با سریالم حال کردن، سریال تونسته به موفقیت های خوبی برسه.
بنظرم اگرآشنایی با ایپی رو در نظر بگیریم، Arcane با اینکه حتی نصف بحث و جدل سریال تلو رو داشته باشه به نحو احسنت تونست انجامش بده.

• Like
Reactions: ♥aditore♥

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or