last of amir
کاربر سایت
من دیگه هیچ حرفی نمیزنم واکنش ها همیشه یکی هست و انقدر جواب ها عجیب و بی حساب هست که گاهی فکر میکنم سر کارم دارن میذارن. مثلا دوستی حضرت عیسی و موسی رو مثال زده بود که هر فیلم چهره خاصی داره. آخه مگه چهره واقعی حضرت عیسی و موسی و محمد رو کسی دیده که بخواد اعتراض کنه شبیه چهره اصلی نیست.
تو بازیشم کم و بیش همین قضیه بود.سلام من بشخصه با بلا رمزی تو سیزن یک مسئله ای نداشتم و از سریال لذت بردم، اما توی این اپیزود سه که ایشون نقش اصلی رو داشت و خبری از جوئل نبود همه چی متفاوت بود، انگار تا بحال بار سریال روی دوش پدرو پاسکال بود. نمیدونم تاثیر این تاپیک و کامنت ها هست یا خیر، اما نمیشد ارتباط گرفت با الی اپیزود 3.
برا من چی وسط GoT دیدنمون بهش میگم بیا اینو ببینیم ، میگه چه فایده جوئل ش اونطوری میشهمن هم با همسرم این سریال رو میبینم که از داستان بازی بی خبر هست، بعد از کشته شدن جویل چنان نفرتی از ابی پیدا کرد که نگو و نپرس، میگفت فقط به من بگو این ابی تهش میمیره یا نه![]()
موفقیت این سریال فقط باعث میشه سونی متوجه بشه اگه بخواد حتی یه تیکه گوشت دیستورت شده(یا همون بلا رمزی) رو هم میتونه به عنوان قهرمان و بزن بهادر و محبوب قلبهای جهانیان جا بزنه حالا خر بیارو باقالی بار کن
اونوقت دیگه تمام ژانرها یه مقدار بادی هارر هم قاطی دارن کما اینکه الانم تا حدودی اینطوریه
دخترا تو هنرهای نمایشی باید مث بازیهای کوجیما جوری باشن که انگار میکل آنجلو تراشیده تشون
البته این ترجیح شخصی منه از فیلسوفای زیبایی شناسی و هنر استخاره نگرفتم
واقعا اینهمه درک و همراهی و مهر و محبت نسبت به ابر کمپانیهایی که ما آدمای معمولی رو تو ماتریکس گیر انداختن و فقط به چشم منبع تغذیه بهمون نگاه میکنن هم پدیدهایه تو بازیسنتر
بنظرم اگرآشنایی با ایپی رو در نظر بگیریم، Arcane با اینکه حتی نصف بحث و جدل سریال تلو رو داشته باشه به نحو احسنت تونست انجامش بده.البته به نظرم حتی گیمرهایی که با سریال مشکل دارن هم باید از موفقیتش خوشحال باشن، دلیلشم اینه که بهرحال باعث رونق این ip ، درامد زایی برای سونی و در نهایت گسترش صنعت بازی شده و برآیند کلیش مثبته و باید ازش حمایت کرد در هر حال
تو نت هم بچرخین کسایی که تا حالا بازی رو انجام ندادن و فقط به وسیله سریال با دنیای tlou و الی آشنا شدن، با قیافه سریالیش مشکلی ندارن و این دو دستگی(که یه عده خوششون میاد از قیافه الی تو سریال یه عده حال نمی کنن) اکثرا بین کسایی هست که بازی رو قبلش انجام دادن.
در نتیجه چون طیف اول تعدادشون به مراتب بیشتره و با سریالم حال کردن، سریال تونسته به موفقیت های خوبی برسه.