سریال The Last of Us

چون کلا تو بازی هم تلاش شده بود ابی رو موجه نشون بدن. به نظر میرسه با انتخاب کاتلیت دیور که شبیه الیه دقیقا هدف این بوده که بیش از قبل نشون بدن الی و ابی دقیقا مثل همن . قسمت دوم بازی هم روایت ساختارشکنی در از بین بردن جایگاه قهرمان و ضد قهرمان داشت و در سریال هم به نظر میاد همین راه قراره ادامه پیدا کنه.

به عنوان فردی که فصل اول سیال برام بی روح بود تا این جا به نظرم فصل دوم نسبت به فصل اول داره بهتر جلو میره. هرچند برام سواله با توجه به این که سریال قراره ۳ فصل بشه منطقا باید پارت ۲ رو بین ۲ فصل تقسیم می کردن. اما خیلی زود دارن جلو میرن و من فکر نمی کنم وقتی اولین نقطه اوج بازی رو تو اپیزود ۲ نشون دادن خیلی بتونن بقیه بخشای داستان رو کش بدن
سریال چهار فصله
فصل دوم تا پایان سیاتل روز سوم هست و فصل سوم داستان ابی از سیاتل روز دوم
پس قراره بیننده تو خماری بمونه قسمت آخر این فصل.

فصل چهارم هم سانتاباربارا رو پوشش میده

• Like
Reactions: porfesor
تریلر فصل 2 سریال در مدت ۱ ماه به پر بیننده ترین ویدیوی کانال رسمی MAX تبدیل شد

View attachment 376467
ایستاده باید تشویق کرد این ابهت رو =D>
سریال چهار فصله

من فکر نمیکنم کل فصل چهارم رو به سانتا باربارا اختصاص بدن ، این قضیه رو تو همون فصل ۳ میبندن میره ، فصل ۴ بنظرم the last of us part III هست

سریال چهار فصله

یه جوری داستان رو تقسیم کردن که مطمئن بشن بعد از اون پارت 3 اومده! :D

یه جوری داستان رو تقسیم کردن که مطمئن بشن بعد از اون پارت 3 اومده! :D
اصلا پارت ۳ اضافیه به نظرم
و واقعا امید ندارم هیچوقت بسازنش!

داستان تموم شد دیگه، الی گیتار نمیتونه دست بگیره چه برسه به سلاح! ابی هم که اونقدر کشش نداره داستانش که بخواد نقش جول برای لو بازی کنه. پس واقعا هیچ دلیلی برای بازگشت به لست نمیبینم من

• Like
Reactions: Gotham Knight
اصلا پارت ۳ اضافیه به نظرم
و واقعا امید ندارم هیچوقت بسازنش!

داستان تموم شد دیگه، الی گیتار نمیتونه دست بگیره چه برسه به سلاح! ابی هم که اونقدر کشش نداره داستانش که بخواد نقش جول برای لو بازی کنه. پس واقعا هیچ دلیلی برای بازگشت به لست نمیبینم من

تامی ایز هیر :D

• Like
Reactions: Horror and porfesor
بلا رمزی به عنوان بازیگر برتر هفته از نگاه رسانه TVLine انتخاب شد

رسانه TVLine، بلا رمزی را به خاطر بازی خود در قسمت دوم سریال The Last Of Us، به عنوان بازیگر برتر هفته انتخاب کرد.

به گفته این رسانه، رمزی در صحنه هایی خاص، توانست طیف گسترده‌ای از احساسات را با ظرافتی کم نظیر به تصویر بکشد و اندوه و حسرت الی در رابطه‌اش با جول را نیز فقط با تغییرات ظریف در چهره‌اش، به نمایش بگذارد.

بلا رمزی به عنوان بازیگر برتر هفته از نگاه رسانه TVLine انتخاب شد

رسانه TVLine، بلا رمزی را به خاطر بازی خود در قسمت دوم سریال The Last Of Us، به عنوان بازیگر برتر هفته انتخاب کرد.

به گفته این رسانه، رمزی در صحنه هایی خاص، توانست طیف گسترده‌ای از احساسات را با ظرافتی کم نظیر به تصویر بکشد و اندوه و حسرت الی در رابطه‌اش با جول را نیز فقط با تغییرات ظریف در چهره‌اش، به نمایش بگذارد.
photo_2025-04-26_22-48-17.jpg

دوستان در خصوص سریال نیازی به استفاده از اسپویلر نیست و تا آخرین قسمت پخش شده میتونید بدون تگ اسپویلر صحبت کنید.
فقط در خصوص اتفاقاتی از بازی که هنوز بهش نرسیدیم از اسپویلر استفاده کنید.

ممنون.

میگن چرا هیت میدی حتی فن آرت های کاسپلی الی هم در حدی خوبه که آدم میمونه این پلشت چرا باید نقش الی رو داشته باشه

View attachment 376757

View attachment 376758
خب این کازپلیرها که نمیتونستن نقش الی رو بازی کنن.
میدونم منظورت چیه ولی این عکس از کازپلی و... که میزاری دقیقا خوراک میدی به گروه مقابل که میگن ببینین اینهایی که اعتراض میکنن فقط دردشون اینه که چرا کازپلیر نزاشتن تو سریال که بعدش بگن شما اصلا نمیدونین سینما و هنر چیه و...
که البته حق هم دارن ، حتما گروهی هستن که اگه فقط یکی کپی پیست الی میومد نقش رو بازی میکرد جدای از قدرت بازیگریش... اینها عشق میکردن که خب جواب این گروهی که همچین چیزی میخواد واقعا همینه.

ولی مطمئنا بازیگر دیگه ای بوده که کمی بیشتر جذاب باشه و خیلی بیشتر بشه باهاش همذات پنداری کرد تا رمزی.
حالا شبیه به الی نبود خب نبود.
پیامبرها و قدیسها رو هر دفعه تو فیلمها به شکل های ظاهری متفاوتی نشون میدن.
الی که حتما حساسیت روش کمتره.
باقی بازیگرها هم شباهت کمی دارن یا 180 درجه متفاوتن یا رنگین پوستن و...
ولی الی رو باید با حساسیت بیشتری انتخاب میکردن که خب طبق طرز فکر این چپکیها هرچه بیشتر هیت بیاد سمتشون بیشتر به ارگاسم میرسن کاملا مشخصه که روی چه اصولی این انتخاب انجام شده.

رمزی بیرون از محیط سریال اصلا بازیگر زشتی نیست ولی به خودی خود و بدون آرایش و... اون خطوط چهره و لوندی دخترونه ای که تو بازی از الی سراغ داشتم رو نداره.
برای همین تو سریال وقتی آرایش و... ازش گرفته میشه نمیتونه برای من بیننده اون جذابیت و ایجاد ارتباط الیِ بازی رو داشته باشه.
بماند که تو فصل دوم حتما این تفاوت خیلی بیشتر هم شده.

حالا اینکه میگن بازیش هم خیلی خوبه حقیقتش من قبول میکنم که اصلا بازیگر بدی نیست (خب سلیقم نیست) حتی اگه جایزه ای هم بگیره تعجب نمیکنم.
ولی برای من فقط یک بازیگره که داره کارش رو انجام میده.

سریال رو که میبینم هیچوقت برام جا نیفتاد که بگم آها این همون الیه که میشناسم.
روی این حساب الیِ بازیها >>>>>>>>>>>>>>>>> (بارها برام بهتر از) الیِ سریاله.

هیچوقت این دراکمن/مازن رو برای این انتخاب نمیبخشم.

چقدر خوشحالم این هیت ورزی هارو میبینم.تا اینا باشن با انتخاب یه منگل سری محبوب آدم رو به گند نکشن.رسما قیافش جوریه که آدم جرات نمیکنه سریال رو ببینه.
والا منکه گند کشیدنی نمیبینم ، سریال به موفقیت های خیلی بی نظیری رسیده .
حالا چون شما نمیبنی و حال نمیکنی دلیل بر این نیست که عملکردش بد بوده .

والا منکه گند کشیدنی نمیبینم ، سریال به موفقیت های خیلی بی نظیری رسیده .
حالا چون شما نمیبنی و حال نمیکنی دلیل بر این نیست که عملکردش بد بوده .
درسته از دید شخص خودم و حس خودم گفتم وگرنه اگه بقیه حال میکنن که چه عالی خوشبحالشون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or