میگن چرا هیت میدی حتی فن آرت های کاسپلی الی هم در حدی خوبه که آدم میمونه این پلشت چرا باید نقش الی رو داشته باشه
View attachment 376757
View attachment 376758
خب این کازپلیرها که نمیتونستن نقش الی رو بازی کنن.
میدونم منظورت چیه ولی این عکس از کازپلی و... که میزاری دقیقا خوراک میدی به گروه مقابل که میگن ببینین اینهایی که اعتراض میکنن فقط دردشون اینه که چرا کازپلیر نزاشتن تو سریال که بعدش بگن شما اصلا نمیدونین سینما و هنر چیه و...
که البته حق هم دارن ، حتما گروهی هستن که اگه فقط یکی کپی پیست الی میومد نقش رو بازی میکرد جدای از قدرت بازیگریش... اینها عشق میکردن که خب جواب این گروهی که همچین چیزی میخواد واقعا همینه.
ولی مطمئنا بازیگر دیگه ای بوده که کمی بیشتر جذاب باشه و خیلی بیشتر بشه باهاش همذات پنداری کرد تا رمزی.
حالا شبیه به الی نبود خب نبود.
پیامبرها و قدیسها رو هر دفعه تو فیلمها به شکل های ظاهری متفاوتی نشون میدن.
الی که حتما حساسیت روش کمتره.
باقی بازیگرها هم شباهت کمی دارن یا 180 درجه متفاوتن یا رنگین پوستن و...
ولی الی رو باید با حساسیت بیشتری انتخاب میکردن که خب طبق طرز فکر این چپکیها هرچه بیشتر هیت بیاد سمتشون بیشتر به ارگاسم میرسن کاملا مشخصه که روی چه اصولی این انتخاب انجام شده.
رمزی بیرون از محیط سریال اصلا بازیگر زشتی نیست ولی به خودی خود و بدون آرایش و... اون خطوط چهره و لوندی دخترونه ای که تو بازی از الی سراغ داشتم رو نداره.
برای همین تو سریال وقتی آرایش و... ازش گرفته میشه نمیتونه برای من بیننده اون جذابیت و ایجاد ارتباط الیِ بازی رو داشته باشه.
بماند که تو فصل دوم حتما این تفاوت خیلی بیشتر هم شده.
حالا اینکه میگن بازیش هم خیلی خوبه حقیقتش من قبول میکنم که اصلا بازیگر بدی نیست (خب سلیقم نیست) حتی اگه جایزه ای هم بگیره تعجب نمیکنم.
ولی برای من فقط یک بازیگره که داره کارش رو انجام میده.
سریال رو که میبینم هیچوقت برام جا نیفتاد که بگم آها این همون الیه که میشناسم.
روی این حساب الیِ بازیها >>>>>>>>>>>>>>>>> (بارها برام بهتر از) الیِ سریاله.
هیچوقت این دراکمن/مازن رو برای این انتخاب نمیبخشم.